Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Provádíme montáže sádrokartonů, půdní vestavby, minerální podhledy, stropy, příčky, kompletní rekonstrukce půdních, bytových a nebytových prostor, zednické práce, zateplování budov.

Česká společnost DVS line, a.s. se již od roku 1990 zabývá realizacemi střech. Klade důraz na teoretické znalosti o problematice střešních konstrukcí, střešních materiálů a krytin i tepelně-technických požadavků na střešní pláště. Bezplatné poradenství, nejideálnější řešení oprav s individuální kalkulací Vám poskytne tým vyškolených pracovníků z ...

Technické dozorování staveb investora. Služby: - inženýrská činnost - projektování, stavební projekce. Architektonické poradenství. Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace, rekonstrukce, demolice, údržba: - bytové a průmyslové stavby. Práce: - veškeré stavební práce - zemní práce.

Práce: -geodetické a kartografické práce: -vyhotovení geometrických plánů -vytyčování hranic pozemků -měření a vytyčování staveb všeho druhu -zaměření skutečného provedení stavby -další úředně ověřené geodetické práce. Prodej, servis přístrojů: -geodetické přístroje a vybavení -nivelační přístroje a příslušenství ...

Istalatérské práce. Opravy a montáže: - rozvodů vody a plynu - odpadů - topení. Výměna radiátorů, baterií, kotlů, bojlerů.

Výchozí, pravidelné a mimořádné revize: - elektrických zařízení do 1000V - hromosvodů - elektrických spotřebičů - elektrického nářadí. Elektroinstalace: - bytové jednotky - rodinné domy - průmyslové objekty. Slaboproudé instalace.

Tesařské práce, stavební práce, rekonstrukce Rekonstrukce a oprava -střechy - všechny druhy. Zajištění: -klempířské a pokrývačské práce s dodávkou řeziva a krytiny.

Práce, opravy, řemeslo: - voda, topení, plyn - instalatérké, topenářské a plynařské.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Návrhy, výroba, realizace: -celkové zařízení interiérů -nábytek na zakázku -bytové doplňky -interiérového nábytku z masivu i lamina. -svítidla, koberce. Práce: -stolařské -truhlářské.

Malířství.Natěračství. Práce: -malířské, malování, malby -natěračské, natírání, nátěry.

Izolační práce: - hydroizolace rovných střech, základů staveb, bazénů a jezírek - tlakové izolace - izolace proti radonu.

Služby, prodej: - instalace solárních panelů - solární elektrárny a jejich příslušenství - solární články - solární energie - inteligentní elektroinstalace - elektromontáže - kamerové systémy

Tesařství, pokrývačství, klempířství. Kompletní dodávka, opravy, oprava, stavby, stavba, rekonstrukce, přestavba: - střecha, střechy na klíč.

Kompletní malířské a natěračské práce. Vnitřní i venkovní malby. Nátěry oken, dveří, zárubní, radiátorů, fasád. Malování obrázků - krajiny.

Izolatérské práce. Hydroizolace: - plochých střech včetně zateplení - balkonů a teras - zahradních jezírek - garáží - bazénů - spodních staveb a základových desek Konzultace a cenové nabídky zdarma.

Izolatérské práce. Hydroizolace: - plochých střech včetně zateplení - balkonů a teras - zahradních jezírek - garáží - bazénů - spodních staveb a základových desek Konzultace a cenové nabídky zdarma.

Provádíme: -rozvody průmyslových objektů a výrobních hal -elektroinstalace v domech a bytech -montáž rozváděčů -osvětlení -hromosvody. Realizace: -infratopení -centrální vysavače DUOVAC.

Provádění, práce: -epoxydové nátěry podlah průmyslové podlahy: -sklady, haly, servisy, parkovací garáže -nátěry podlah - vhodné do výrobních a skladových hal, parkovacích garáží, servisů, kotelen, sklepů apod. -bezprašné úpravy betonu, asfaltu: -plastbetony - vhodné na vyrovnání nerovností, opravy výtluků bez nutnosti ...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Zprostředkovatelská činnost. -Zemní a výkopové práce.

Práce: -zámečnické -svařování hliníku, nerezu. Kovovýroba, výroba z nerezu: -mříže, rošty, vrata -stoly, dřezy -zábradlí, madla -schodiště, schody -žebříky -chrliče do bazénu.

Pokrývačství, tesařství Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Ošetření podlah voskem. Ošetření dřevěných podlah. Ošetření přírodních kamenů. Pokládka podlahových krytin. Čištění koberců a sedaček. Barevné PU nátěry.