Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Instalatérské práce: - vodoinstalace - topenářské práce.

Stavební práce: Plotové a sádrokartonové systémy Rekonstrukce bytového jádra, koupelen Stavby rodinných domů na klíč, průmyslových objektů bazény Zámkové dlažby Zateplení fasád Zednické prace sadrokartony bouraci a demoliční práce, autodoprava+ prace s hydraulicou rukou výkopové práce s bagrem od 1, 5t do 20t práce z jakoukoli ...

Malířství, lakýrnictví, natěračství, Tapetařství

Realizace, návrhy, opravy, rekonstrukce: -střechy.

Zabývám se CNC obráběním, zámečnickou výrobou a výrobou jednoúčelových strojů a zařízení. Disponuji vlastním strojním vybavením. Nabízím zakázkové CNC frézování 2, 5-5D, zámečnickou výrobu z oceli i nerezi, lisařské práce, svařování, vrtání, frézování. Kontakt telefonicky pouze v pracovní dobu.

Navrhujeme a vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, interiéry a zakázkový nábytek. Sídlíme 15km od města Zlín. Zajistíme všechny služby od zaměření a návrhu po výrobu a montáž. Prodáváme spotřebiče, stoly, židle, postele, matrace, dětské pokoje, kancelářský nábytek, dveře, podlahy, schodiště atd. Výroba na zakázku, prodej, montáže: -bytový ...

Provádění klempířských, pokrývačských a drobných zednických prací. Nabídka realizací šikmých a plochých střech.

Zemní práce. Autodoprava: - nákladní. Dodávka, montáž: - čistírny odpadních vod - projektová dokumentace. Půjčovna: - stroje a nářadí - vozidla. Řezání: - asfaltový povrch.

Kamenictví: -urnové hroby -jednohroby -dvouhroby -žulové schody -nápisové desky -rekonstrukce památek.

Stavební práce, rekonstrukce, přestavby, opravy, demolice: - rodinné domy - průmyslové stavby a budovy - bytová jádra - koupelny - sádrokartony, podhledy. Pokládka, práce: - obklady - dlažby.

Kolařství Vyrábím všechny druhy a typy dřěvěných loukoťových kol, kočáry bryčky kanony vozy a kola na veterány Vyrábím zo strarým postupem a dodávám kola včetně kovářské práce

Nákladní autodoprava - vůz V3S třístranný sklápěč s hydraulickou rukou - zemní práce pásovým minibagrem 1, 5t. Elektroinstalační práce - elektrické přípojky nízkého napětí k rodinným domům - elektroinstalace - elektrorevize.

Geodetická činnost: - geometrické plány, rozměření pozemků, zaměření staveb, vytýčení vlastnických hranic - vyúčtování práce na stavbách - vyhotovení podkladů pro projekční práce - zaměření skutečného provedení stavby v digitální formě.

Stavební práce: - montáž sádrokartonů - zateplování fasád - omítky - pokládka zámkové dlažby - zednické práce.

-maliřské a natěračské práce (hlavní činnost)

Stavební práce: - omítky - drobné zednické práce - samonivelační podlahy. Prodej - stavební materiál, stavebniny: - okenní profily - pracovní oděvy.

-Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování ...

Kamenosochařství. Zpracování: - žula - mramor - pískovec - onyx - Technistone - Velkoplošné keramické desky Výroba: - dlažba - obklady - kuchyňské pracovní desky, kopelnové desky - schodiště - parapety - kamenné fasády.

Prodej, montáž, servis: - stínící technika - žaluzie - sítě proti hmyzu - zasklívání balkónů a lodžií Zasklení balkonů. Zasklení teras, atánů, pergol. Zimní zahrady

Stavební činnost, novostavby, opravy, rekonstrukce: - průmyslové stavby na klíč - novostavby - rekonstrukce, přestavba - subdodávky pro velké stavby - dlažba, obklady, nástřiky, osvětlení - elektroinstalace - interiéry na klíč - půdní vestavby.

Lakýrnictví Vodoinstalatérství, topenářství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků