Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zednictví: - sádrokartony, montáže sádrokartonu - půdní vestavby - sádrokartonové podhledy - příčky, předsazené stěny - speciální světelné rampy.

Společnost ZEPAR provádí veškeré zemní a výkopové práce. Zaměřujeme se na budování protipovodňové ochrany - úprava toků, městské komunikace a zpevněné plochy, dále rekultivace skládek nebo demolice objektů. Působíme v regionu Zlínský kraj, Olomoucký kraj, Moravskoslezský kraj a Jihomoravský kraj. Zemní práce poskytujeme ruční i s mechanizací, ...

Rekonstrukce bytů a domů. Nabízíme kompletní rekonstrukce domů a bytů. Spesializace: bytová jádra, sádrokartony, obklady a dlažby, plovoucí podlahy, zednické a bourací práce, malířské práce.

Truhlářství, truhlářské práce: -výroba nábytku z masivu na míru dle přání zákazníka -vybavení interiérů -komody, postele -skříně vestavěné -stoly jídelní, kancelářské -dveře, zábradlí, schodiště.

Stavební a obchodní firma TUFÍR, spol. s r.o. působí v okrese Uherské Hradiště a Zlínském kraji. Zaměřuje se na občanské, průmyslové, vodohospodářské stavby, pozemní stavitelství, komunikace, zpevněné plochy. STAVEBNÍ A OBCHODNÍ FIRMA ISO 9001:2001 ISO 14001 Stavební činnost, výstavba, stavba, stavby, rekonstrukce: -staveb pozemního ...

Stavební činnost, stavební práce, realizace, stavby na klíč: -provádění staveb -revitalizace bytových domů -zateplování objektů -provádění hydroizolačních systémů -stavby na klíč -projekce staveb -termovizní měření -pasivní domy -chemická injektáž zdiva -nízkoenergetické a pasivní domy -průkaz energetické náročnosti ...

Podlahářství. Práce: -podlahářské. Pokládání: -podlahové krytiny

Společnost Elektroslužby Jaroslav Mocek, s.r.o. Vám ve Valašském Meziříčí nabízí profesionální služby v oblasti elektro. Na základě dlouholetých zkušeností Vám poskytuje rychlé a efektivní řešení při - provádění elektromontážních prací - opravách a převíjeních asynchronních elektromotorů - opravách transformátorů do výkonu - zaměřování ...

Truhlářství. Výroba, montáže: - nábytek na míru z lamina a umělého kamene- kuchyně, obývací pokoje, dětské pokoje, vestavné skříně, koupelny, předsíně. 3D návrhy, vizualizace. Cenové kalkulace.

Poradenství, návrhy dodávky, instalace, montáž: - klimatizace - větrání s rekuperací vzduchu - slunolamy - stínící technika.

Strojní omítky. Zednictví.

Topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Výroba a montáž větracího a klimatizačního zařízení

Klempířské práce. Zateplení plochých střech. Izolace plochých střech, teras, balkonů, lodžií, zelených a pochůzích střech. Izolace proti radonu, proti ropným produktům. Hydroizolace - proti zemní vlhkosti. Tepelné izolace potrubí, těles a armatur. Výroba a montáže: - střešních světlíků včetně ocelových konstrukcí. Opláštění stěn ...

Dodávka, montáž, servis: - moderní městské, obecní rozhlasy - přenosné ozvučovací systémy - ozvučení vnitřních prostor - evakuační rozhlas, kamerové systémy - radarové měřiče rychlosti - úsporné veřejné osvětlení - LED osvětlení - sireny - zpomalovací semafory.

Výstavba, stavební činnost: - dřevostavby - zahrady - terasy - rekonstrukce - vodo, topo, plyn - odvlhčení staveb - zámečnictví.

Provádění zednických prací, obkladů, dlažeb a rekonstrukcí bytových jader.

Prodej a pokládka podlahových krytin - pokládky laminátové a dřevěné plovoucí podlahy - pokládky koberců - okládka PVC podlahy, Thermofixu, Linoleum, Marmoleum - podlahářské práce.

oprava, výroba, instalace: - kompletní dodávka klimatizace pro administrativní a výrobní prostory - kompletní dodávka chlazení pro průmyslové a výrobní objekty.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnictví a umělecké kovářství - výroba kovových plotů, mříží, zábradlí a krbového nářadí. - výroba ocelových palet a kontejnerů. Zakázková kovovýroba.

Elektromontážní práce, elektromontáže, montáž, servis revize elektra - pro rodinné domy, bytové domy, kanceláře, průmyslové objekty - zabýváme se jak silnoproudými rozvody, tak i slaboproudými rozvody, rozvody NN i VN, - projekční činnost - dodávka elektro materiálu, montáž, servis a revize.

Činnost: - elektromontáže - zemní práce (minibagrem) - práce montážní plošinou.

Malířské a natěračské práce - malby bytů - malby domů - fasádní malby.

Činnost: - výkopové a zemní práce - kontejnerová autodoprava