Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební činnost, práce: - zedník, zednické - rodinné domy - bytové domy - koupelny - rekonstrukce - kamenické

Práce: - strojní omítky (vnitřní, vnější).

Práce: - zednické - vnitřní omítky.

Stavební práce: - zateplování budov, fasád - rekonstrukce bytových jader - zednické práce.

Stavební zámečnictví, strojní zámečnictví, zámečnické práce: - ploty, brány, branky, dveře, schránky - přístřešky, nástřešky, zastřešení - konstrukce, rámy, regály, mříže - komponenty gastro – stoly, regály, atypické držáky, síta - komponenty pro strojírenskou výrobu. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovoobrábění: - obrábění kovů ...

Stavební firma. Stavební práce. Zednické práce: - zateplení budovy, fasády - sádrokartonové příčky, sádrokartony, podhledy - Thermatex - půdní vestavby - obkladačské práce - obklady stěn, pokládka dlažby. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra - kanceláře - interiéry rodinných domů - rodinné domy.

Kamenické práce, kamenictví: - sokly - zídky - ploty - obklady z přírodního kamene - krby z obkladu i masivu - pomníky.

Svařévání dílů na automatech. Výroba: - mříže - posuvné elektrické brány Zakázkový výroba: - schodiště - zábradlí - oplocení - ploty - ocelové konstrukce.

Provádíme: -zemní práce, výkopové práce -strojní demolice -třídění a drcení sutí a betonu -recyklace stavebního odpadu -výstavba komunikací, chodníků, cyklotras, parkovišť -rekultivace.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - metrážové koberce - kusové koberce - PVC podlahy (bytové, zátěžové, běhouny). Pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC. Pobočky: Nový Jičín Palackého 1 Tel.:776749774, 773997499.

Montáž, opravy, revize a zkoušky, měření, regulace: - plynových zařízení a plnění nádob plyny, elektrických zařízení MaR (měření a regulace) - výroba rozvaděčů do 3200A a nabídka poradenství - projekce elektro a MaR.

Renovace dveří, renovace zárubní a fototapety jsou ideálním řešením. Provádíme renovace dveří, renovace zárubní, renovace nábytku, kuchyňských linek a restaurování-repase dveří. Prodej a montáž dveří a obložkových zárubní. Nabízíme i tepelně úsporná opatření - zateplení oken izolačním dvojsklem a zatěsnění obvodovým silikonovým těsněním. ...

Truhlářství a stolářství Zavadil má provozovnu v obci Sulimov - Kvasice a působí v okr. Kroměříž, Zlín i Praha. Vyrobí nábytek na míru - kuchyňské linky, dětské pokoje, ložnice, vestavěné skříně, regály, police a vnitřní dřevěné schodiště včetně zábradlí. Zakázková výroba je zaměřena na interiérový, bytový nábytek na míru - z masivu, lamina i ...

Revize, kontroly a zkoušky plynu v průmyslu. Revize, kontroly a zkoušky plynových spotřebičů. Kontroly plynových zařízení. Revize a zkoušky v průmyslu: - rozvody topných plynů - průmyslové plynovody - regulační stanice plynu - snižování tlaku plynů - průmyslové plynové spotřebiče - průmyslové plynové pece - spotřeba plynu spalováním Školení a ...

Práce: -zakázková výroba truhlářská -kuchyňské linky.

Podlahářské práce. Maloobchod, prodej, pokládka: - plovoucí, laminátové, dřevěné podlahy - sportovní podlahy, pryžové podlahoviny - parkety (i mozaikové), palubky - lišty, stěrky - koberce, korek, PVC, linoleum.

Pokrývačské a klempířské práce.

Práce: -zemní, výkopové Mini-rypadlo: -výkopy základů, přípojek, pařezů -vyhlubování rýh -nakládání sypkých hmot -bourání plotů.

Stavební činnost, stavební práce: -rekonstrukce a výstavba rodinných domů -zateplení, zateplování fasád -rekonstrukce staveb, budov, domů -průmyslové a občanské stavby -realizace bazénů -výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků, zámkové dlažby -opěrné zdi, zpevněné plochy -montáž sádrokartonů -výstavba inženýrských sítí, ...

Kominictví: - opravy stavby komínů - montáže komínových systémů - vložkování, revize, kontroly a čištění komínů - prodej krbů, krbových kamen, kotlů - jádrové vrtání železobetonu betonu zdiva - půjčovna přívěsných vozíků.

Společnost Elgas Zlín provádí kompletní plynoinstalační práce a topenářské práce. Montáž, připojení, opravy, servis: - plynové spotřebiče na zemní plyn a propanbutan - topidla, karmy, sporáky - plynové kotle, kotelny - domovní a bytové rozvody plynu. Rekonstrukce plynových stupaček.

Truhlářství, stolařství: - kuchyňsé linky - postele - vestavěné skříně - kancelářský, kouplenový nábytek - vybavení prodejen.

Truhlářství Jaroslav Očadlík je firma, která se zabývá zakázkovou výrobou nábytku a stavebně truhlářských výrobků. Firma funguje více než 15 let. Provozovna se nachází v Rymicích u Holešova. Vyrábíme veškeré dřevěné příslušenství. Máme bohatou zkušenost s výrobky a rádi vám poradíme Vaše dotazy či zrealizujeme Vaše přání.

Stavební práce, stavební firma: -rekonstrukce -zateplování fasád, zateplení -zdění -sádrokartony -podlahy -omítky, fasády -okna, dveře Služby: -inženýrská činnost ve výstavbě Zelená úsporám. ČR