Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Vodoinstalatérství, topenářství

Stavební firma. Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů - montovaných hal Rekonstrukce bytových jader. Realizace, montáž: - ploty - terasy - zámkové dlažby - izolace plochých střech - klempířské práce.

Pokrývačství, tesařství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Nabídka elektromontážních prací či montáží silnoproudých a slaboproudých rozvodů v budovách, halách, bytech nebo rodinných domech.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Kovovýroba, výroba: -ocelové vrata, brány, schodiště, schody, mříže, přístřešky.

Truhlář, stolař, nábytkář nabízí výrobu nábytku na zakázku. Kompletně vybavíme Váš interiér kouplen, kuchyně, ložnice, dětské či obývací pokoje. Nábytek vyrábíme z masivu, dýhy a lamina například schody, dveře, vrata, vestavěná patra. Postavíme pergolu, zábradlí nebo plot. Truhlářství, stolařství: - výroba nábytku na zakázku - kompletní ...

Foukané tepelné izolace. Řešení akustiky-odhlučnění podlah, stěn a stropů. SDK konstrukce.

Realizace nových střech a rekonstrukcí. Střešní vazby, pergoly, altány. Klempířské práce.

Zemní a výkopové práce: - přípojky - drenáže a odvodnění - bazény - základové pasy - provádění terénních úprav - vjezdy - přeprava zeminy a materiálů.

Izolatérské práce. Návrhy, dodávka, montáže: -hydroizolace, izolace proti vodě: -střechy, terasy, spodní stavby a základy -zahradní jezírka a bazény.

Truhlářství Trtek z obce Suchá Loz se zabývá především návrhy nábytku v 3D a následná výroba nábytku je nejčastěji na míru, dodáváme i atypický nábytek. Jedná se o nábytek z lamina - především kuchyňské linky, dětské pokoje, obývací stěny a ložnice. Naše truhlářská firma zajistí zaměření, realizaci, dodávky včetně montáže - zakázky přijímáme ...

Hlavní činností společnosti Pavič Petr Kroměříž je oprava a servis obráběcích a tvářecích strojů - soustruhů, frézek, brusek, lisů a také zemních strojů - bagrů, nakladačů. Provádíme i demontáž a stěhování strojů do 150t po celé ČR. Zajišťujeme servis a preventivní prohlídky pro tyto stroje a zařízení: - obráběcí, tvářecí stroje: - ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Stavební činnost: - opravy a zateplení fasád a střech objektů - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - novostavby rodinných domů a průmyslových objektů - realizace opěrných zídek, chodníků a pozemních komunikací - zemní a výkopové práce - projektová dokumanetace - vizualizace staveb - ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. -přípravné práce pro stavby; -rekonstrukce bytových i nebytových objektů; -zateplení, zateplování - Zelená úsporám. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Instalatérské práce - vodo topo plyn. Výstavba a rekonstrukce elektro rozvodů.

Truhlářství. Zakázková výroba, maloobchod, prodej: -stolařská -sedací nábytek: -sedadla do kina, divadla -ohýbaný nábytek. Práce: -ohýbání a lisování překližky -tvarové frézování dřeva -povrchové úpravy dřeva.

Betonáže: - průmyslové podlahy - kladení armatur.

Stavební firma. Realizace, výstavba, stavby, pokládka, pokládání, rekonstrukce, : -chodníky -pozemní komunikace -parkoviště -vozovky -kanalizace -inženýrské sítě -zámková dlažba (dlažby) - mozaika, žula a žulový materiál a desky. Práce: -zemní a výkopové. Prodej, montáž: -prvky zahradní architektury -zámková dlažba.

Realizace, renovace: -parkety -plovoucí podlahy -PVC, vinylové podlahy -koberce -broušení a lakování dřevěných podlah Zaměření, dodávka materiálu, montáž. Vzorková prodejna: Pasecká (restaurace u Barcuchů) 76001 Zlín.

Zemní práce. Stavební práce. Řezání betonu. Pořez a kácení stromů, drcení větví. Prodej stavebního materiálu Fryšták

Výroba a montáž: - bezrámové a rámové zasklívání balkónů a lodžií - zábradlí na lodžie a balkóny - stříšky nad vchody, balkóny a lodžie - zavětrování vchodů - zimní zahrady - světlíky - skleníky - rekonstrukce, repase balkónů

Stavební společnost. Výstavba: - průmyslové stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce: - obytné a panelové domy - fasády. Kovovýroba. Stavební zámečnictví.

GABION-JM - realizace prací z kamene - gabiony, zídky, ploty, sokly, podezdívky - dlažby, schody, krby, jezírka.