Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Práce, služby: - montáž sádrokartonů - půdní vestavby - příčky, stropy - minerální podhledy

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Pokud sháníte někoho, kdo by Vám opravil kapající kohoutek, sestavil nábytek, vymaloval, připojil novou pračku či nabrousil nože pak je tu pro vás Kutil Ondra ze Zlína. Hodinový manžel pro Zlína okolí: - zámečnické práce a kovovýroba - instalatérské a topenářské opravy - broušení nářadí a nástrojů - drobné zednické práce a opravy - ...

Práce: - elektroinstalatérské - elektrorevize - revize hromosvodů Montáž: - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - satelitní, anténní technika. Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál. Prodejna: - Kloboucká 763, Brumov-Bylnice - tel.: 778 071 120

Prodej: - barvy - omítky. Natěračské práce. Malířské práce. Malby fasád a interiérů.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Umělecké kovářství, zámečnictví - ruční zpracování kovů. Výroba - ploty, brány, mříže, zábradlí - panty, kliky, dvěřní kování - svícny a svítidla - nerezové zábradlí - markýzy, schránky.

Stavební činnost - dřevostavby - sádrokartonářské práce - tesařské práce - pokrývačské práce - hydroizolace střech.

Kompletní elektroinstalace, údržba a revize zařízení do 1000V. Materiál potřebný k instalaci rozvodů, rozvaděčů a osvětlení vč. revizí. Zapojení domácích spotřebičů: - digestoře, větráky, elektrické vytápění, trouby a sporáky. Montáže: - elektromontáže od A po Ž - hromosvody. - brány, branky, pohony na brány, vrata, rolety

Stavební činnost: - stavby rodinných domů - průmyslové stavby - vodohospodářské stavby - rekonstrukce budov, domů - suchá výstavba - střechy - zateplování fasád.

Stavební práce: -fasády, omítky, nátěry -revitalizace domů, jader -krby -zednické a obkladačské práce, dlažby -plastová okna, dveře.

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod

Výkon zeměměřických činností -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Kompletní výstavba rodinných domů. Zateplení fasády, domu. Rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Obkladačské práce - obklady, dlažby, zámková dlažba. Podlahářské práce - pokládka plovoucích podlah. Montáže obložkových zárubní. Zednické práce.

Valašské dřevěnice na klíč. Výškové práce horolezeckou metodou: - opravy budovy ve výškách. Natěračské práce, natěračství. Zateplování staveb: - izolační, izolatérské práce, tepelné izolace - zateplení fasády bez lešení.

Klempířství, pokrývačství. Komplexní dodávka a realizace: -střechy -půdní vestavby. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské: -krytiny pálené, betonové, hliníkové, pozinkované, povlakové -obkladačské a stavební v oblasti stavebních služeb. Rekonstrukce, opravy: -střechy -půdní vestavby -bytová jádra, ...

Správa, pronájem: - nebytové prostory - kancelářské prostory. Projekce, projekční činnost, projektování: - v investiční výstavbě - inženýrská činnost - předprojektová a poradenská činnost - geodetické práce - sítě elektronických komunikací.

Zabýváme se prodejem veškerého nábytku: - sedacích souprav - kuchyní - postelí - stolů a židlí. Dále pak prodejem velkých elektrospotřebičů, volně stojících i vestavěných - pračky, myčky, ledničky, trouby, sušičky. Prodej: - hliníkové žebříky a lešení. Montáže vodo-topo-plyn.

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -hutnící stroje -bourací kladiva -diamantová, kotevní technika -bagry, nakladače Služby: -zemní stavební práce -prodej a servis stavební mechanizace Takeuchi

Silnoproudé, slaboproudé instalace.