Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
-Přípravné práce pro stavby

Stavební firma SANPROS Buchlovice se zaměřuje na výstavbu, rekonstrukce i demolice budov, rodinných domů v regionu Zlínský, kraj, Hodonín, Brno. Realizace: - výstavba budov - stavby na klíč - rodinné domy na klíč - rekonstrukce budov - podkrovní, půdní vestavby - bytová jádra - správní objekty - skladovací haly - zpevněné ...

Činnost: - poradenství v oblasti bezpečnosti práce (BOZP) - revize elektrických zařízení.

Pokrývačství, tesařství - pokrývačské a tesařské práce - konstrukce střech a přístřešků, zahradních altánů, pergol.

Tesařství: - konzultace, - návrhy, - konstrukce, - projekty, - realizace. Pokrývačství.

Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy šetrné k životnímu prostředí a kapse majitele. Domy zajišťují stabilní teplotu bydlení po celý rok. Specializujeme se i na výstavbu rodinných domů na klíč. Pozemní stavitelství: -realizace, rekonstrukce a modernizace staveb -revitalizace a energetické zhodnocení objektů -"zelená ...

Služby: - technické návrhy v oblasti vzduchotechniky, rekuperace a klimatizace - poradenství, konzultace.

Zámečnictví, nástrojářství.

Stavební firma. Kompletní stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader. Autodoprava: - DAF - kontejner, hydraulická ruka. Práce: - domovní instalatérské: - VODOinstalační, instalace vody - TOPO, topenářské, topenářství, instalace topení - ELEKTROinstalace, elektromontáže.

Stolařství, truhlářství. Výroba: -stolařské výrobky: -nábytek všeho druhu -okna -dveře -dřevěné schody -obaly všech velikostí: -dřevěné -sololitové.

Autodoprava Tatra, Liaz, sklápěcí soupravy, kontejnerová doprava do 3, 5t nákladu, valníková doprava plachtová, přeprava stavebních strojů, písky štěrky, kamenivo, recyklát, zemina, sutˇ, beton.Zemní práce, kolový bagr.Přeprava zemědělských komodit. Kyjov, Kroměříž, Uherské Hradiště, Staré Město.

Průmyslové elektroinstalace. Komplexní elektroinstalace rodinných a bytových domů. Systém inteligentní domácnosti. Slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace.

Společnost Renova střechy provádí tesařské, pokrývačské, klempířské a natěračské práce po celé ČR, hlavně v regionu Kroměříž, Vyškov. Specializujeme se i na oplechování architektonických detailů, ochranné nátěry střechy, okapů. S námi bude Vaše nová střecha dodána na klíč během několika týdnů, včetně okapového systému. Provádíme i ...

Rekonstrukce domů, bytů. Zateplování fasády.

Truhlářství, podlahářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Instalatérské práce: - instalace nových rozvodů vody - vybavení studen, vrtů - rozvody venkovní, vnitřní kanalizace - montáž, rekonstrukce vytápění - podlahové vytápění - domovní průmyslové plynovody - rekonstrukce plynoinstalace.

Truhlářství, podlahářství Kompletní dodávka interiérů: - podlahy, dveře a nábytek na míru.

Kompletní stavební práce. Dodávka a prodej: - stavební materiálu - štěrk - písek a kamenivo. Odvoz sutí a odpadů. Kontejnerová přeprava. Přepravy materiálů: - hydraulická ruka - sklápěcí korby. Zemní práce. Ubytování.

Truhlářství, podlahářství Výroba nábytku na míru z masivu i lamina, pergoly i jiný zahradní nábytek. Návrhy interiérů.

Řemeslo, práce, servis, projekce, poradenská činnost: - vyhledávání vodních zdrojů - budování nových studní, prohlubování stávajících studní - oprava a regenerace starých studní - čištění a desinfekce kopaných studní - ochrana vodních zdrojů, úprava vod a vodojemů - laboratorní rozbory přímo u vodního zdroje. Montáž, práce: - ...

Práce: -truhlářské, stavební truhlářství - výroba nábytku z lamina i ze dřeva.

Projekce-geodetické práce: - stavitelství. Prodej: - plastové desky - dutinkové polykarbonáty - PVC vlnité a trapézové desky - plexiskla - hliníkové profily.

Kominictví: -kominické práce -výškové práce - horolezecká technika, mytí oken, práce ve výškách -stavění komínů, vložkování komínů Kovovýroba: -vrata, brány

Zateplování budov, RD, fasády. Tepelné izolace: - polystyrén - extrudovaný polystyrén - minerální vlákna. Občanská výstavba. Průmyslová výstavba.