Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Servisní středisko Viadrus, Dakon, Klimosz: -kotle na tuhá paliva -plynové kole -automatické kotle Servisní středisko radiátory Viadrus. Prodej: - náhradní díly na servisované kotle. Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Zastoupení pro ČR a SR fy DRIZORO s.a.. Distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej, realizace: - výrobků stavební chemie: - hydroizolační výrobky (včetně krystalizace) - sanace betonových a zděných konstrukcí - ochrana výztuže - kotevní betony - zálivkové malty - spojovací můstky - ochranné nátěry: - ...

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -kompletního řešení střešní konstrukce -střechy na klíč -opravy krovů -střešní okna. -zateplování střech -půdní vestavby a rekonstrukce podkroví Dodávky a montáže: -všech střešních krytin -zahradní domky a chatky, altány, pergoly, garážová stání, dřevěné podlahy a stropy.

Zednictví: - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Lesní práce Elektro montáže Výškové práce Kovo dřevo montáže

Geodetická kancelář. Inženýrská geodezie (geodézie). Práce: -kompletní geodetické -zeměměřičské -vytyčovací - vytyčování hranic pozemků, staveb před zahájením jejich výstavby -geometrické plány pro rozdělování pozemků, zaměření budov, vyznačení věcného břemene k části pozemku - zhotovování polohopisu a výškopisu ( účelové mapy) ...

Koupelnové studio. Návrhy, realizace, stavby: -koupelny. Maloobchod, prodej: -kompletní vybavení koupelen -obklady, dlažby -sanitární keramika -sprchové kouty -koupelnový nábytek a doplňky. Přeprava osob -minibus 8+1 -celá ČR+SR+Europa Slovenské sýrové speciality

Práce: -strojní zemní: -specializace golfová hřiště: -hrubé zemní výkopové práce, navážky, tvarování terénu -tvorba odpališť, greenů, přes bankry až po přípravu terénu k osetí travinami -zakládání staveb -speciální vrtání - Omega piloty.

Práce: -strojní zemní: -specializace golfová hřiště: -hrubé zemní výkopové práce, navážky, tvarování terénu -tvorba odpališť, greenů, přes bankry až po přípravu terénu k osetí travinami -zakládání staveb -speciální vrtání - Omega piloty.

Truhlářství, podlahářství -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb.

Zabýváme se prodejem a pokládkou všech druhů podlah, prodejem a montáží interiérových a venkovních dveří, kování, střešní okna Fakro, designové tapety AS Creation, fototapety, doplňky, hmoty, lepidla, míchací centrum fi Caparol, prodej výrobků Baumit. Prodej laků, lazur, penetrace + potřeby pro malování a štětce Spokar.

Truhlářství. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek. -postele vč.matrací Materiály - lamino, masiv, dýha.

Zámečnictví Svářeč-Tig, elektroda-nerez-černé-Co2

Truhlářství Zakázková výroba nábytku a dveří Zaměření, návrh, výroba a montáž Precizní zpracování lamina, dýhy, masivu ale také materiálů s vysokým leskem Veškerý nábytek do domácností, ale i prodejny, restaurce a kanceláře Nábytek vysoké kvality s použitím kování Blum a Hettich

Služby: -projekční činnost ve výstavbě-silová elektrická zařízení.

Pohřební služba. Služby: - v oblasti pohřebnictví a na pohřebištích. Kompletní pohřební a hřbitovní služby: - převozy zesnulých - rakve a vybavení - pohřbení do hrobů i žehem - výkopy hrobů - květinová výzdoba - hudební doprovod - smuteční oznámení. Správa pohřebiště. Prodej: - hřbitovní doplňky (vázy, lucerny, svíčky a ...

Práce: - truhlářské-podlahářské. Výroba, montáže: - podlahy - schodiště - interiérové dveře - renovace dřevěných historických podlah - venkovní terasy - sportovní podlahy - nábytek na míru.

Výroba a montáž kuchyňských linek, vestavěných skříní. Nabídka grafických a cenových návrhů. Dále zajišťuji elektrospotřebiče, sedací soupravy, matrace, rošty, interierové a protipožární dveře.

Provádíme: -realizace certifikovaných dětských hřišt´z akátové kulatiny - truhlářské práce, - zakázkovou výrobu nábytku z masivu i lamina - výrobu celomasivních postelí - řezbářské práce - výroba kuchyňských linek, dětských pokojů, kanceláří, aj. - výrobu a prodej ručně vyřezávaných stojanů na víno

Revize elektrických zařízení, elektroinstalací, hromosvodů a strojů. Projektování elektroinstalací rodinných domů a mobilních obytných kontejnerů. Provádíme opravy v rámci závad v revizní zprávě a montáže elektroinstalací.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Testování, měření, analýzy a kontroly -Projektování elektrických zařízení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných ...

Stavba, stavební činnost, řemeslo, realizace: - hydroizolace střech - zateplování budov - izolační práce - pokrývačské práce - klempířské práce.

Zaměření objektů Inženýrská činnost - dozory na stavbách Projekční činnost ve stavebnictví - vyřízení dokladů pro stavební povolenízpracování projektové dokumentace - novostavby (rodinné domy) - bytové stavby - občanské stavby - průmyslové stavby - rekonstrukce objektů - poradenská činnost.

Stavební firma: - veškeré stavební práce - rekonstrukce - fasády - sádrokartonové práce - obklady, dlažby.

Pokrývačství, tesařství Zednictví Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod