Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zámečnické práce. Výroba, montáže : - schodiště i točité - podesty, zábradlí - vrata, brány, oplocení, balkony - lehké ocelové konstrukce - půdní vestavby. Dělení materiálu. Svářecí práce.

Podlahářské práce, podlahářství: -vyrovnávání a zahlazení podkladu -renovace dřevěných podlah broušením, tmelením, lakováním. Prodej, montáže, renovace, pokládání: -parkety -podlahy dřevěné, laminátové, linoleum, plovoucí -korek -koberce -PVC. E-shop podlahovin + Půjčovna brusek na parkety a vysoušečů .

Geodetické práce. Služby: -zpracování geometrických plánů pro zaměření staveb, rozdělení pozemků či vyznačení věcných břemen.

Zámečnictví, nástrojářství Speciální sváření nádob, nerezového potrubí, hliníkových konstrukcí a hydraulických nádrží.

Stavební firma Stavby na klíč Zemní a výkopové práce Fasády Omítky

Truhlářství, podlahářství, tesařství. Realizace stavby a interiérů: - kuchyní - obývacích pokojů - ložnic - dětských pokojů -koupelen Přestavba bytových jader vč. vybavení. Realizace a návrh kuchyňských linek.

-Inženýrská činnost v investiční výstavbě Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Pokrývačství: - betonové krytina - BRAMAC, KM BETA - pálená krytina - TONDACH - plechová krytina - RANNILA, LINDAB, SATJAM - asfaltové šindele - ISOLA, TEGOLA, TEGLASS. Tesařství: - stavba krovů - opravy nebo částečná výměna stávajících vazeb - hoblování řeziva - podhledy - palubky. Klempířství - okapové systémy.

Stavba: - krby - rustikální, moderní, venkovní i vnitřní -kamna kachlová, omítaná - krbové a kamnové vložky - obestavby krbu. -3D návrhy - servis - revize Stavební práce: - strukturální omítky - obklady, dlažby z kamene, umělého kamene, cihelné pásky, pískovec, . mramoru, žuly - lehčené komíny

Provádíme komplexní dodávky klimatizací a tepelných čerpadel vzduch-vzduch, prací s tím souvisejících jako instalace, servis, údržba a jiné. Prodej a instalace zařízení značek Daikin, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, LG, Samsung, Sinclair do domů, bytů, kanceláří a jiných prostor za účelem efektivního přitápění, vytápění a chlazení.Klimatizace v ...

Práce: -elektroinstalační, elektromontážní. -revize elektrických zařízení a hromosvodů bez omezení napětí.

Zakázková výroba a montáže nábytku - kuchyně, vestavěné skříně, pracovny, kanceláře, dětské a obývací pokoje, šatny a předsíně z laminovaných a fóliovaných materiálů.

Prodej, pokládka, poradenství: -podlahové krytiny: -koberce, PVC*, Vinyl, plovoucí podlahy, korek -čistící rohože, doplňky -zátěžové podlahoviny...

Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Komplexní řešení staveb: - realizace staveb - projekty staveb - developerská činnost - zděné pasivní domy. Služby: - technický dozor investora - autorský dozor - stavební dozor - developerská výstavba - projekty staveb - realizace staveb - vodo topo - zemní práce - zateplování budov - vyřízení dotace pečovatelské byty - vyřízení ...

Kontejnerová doprava odvoz a dovoz - písek - kamenivo - beton - trámy Zemní práce pomocí stroje UNC 060

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a ...

Montáže, realizace: -sádrokartony: -podkroví, stropy, příčky. Rekonstrukce: -interiéry -bytová jádra.

Truhlářské práce, výroba - dřevěné schody - schodiště.

Podlahářství. Veškeré podlahářské práce: - pokládání - koberců, PVC, linoleum, Thermofixu, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy - renovace podlahových krytin, PVC, linolea Prodej: - podlahové krytiny - čistící prostředky - stavební chemie Čištění: - koberců a čalounění mokrou cestou. Půjčování strojů na čištění.

Oprava, servis: -nákladní vozidla-tahače a návěsy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, zemědělské a lesní traktory, -kontrola brzd na válcové zkušebně SCHENK, -výměna olejů a provozních kapalin, -servis vozidel o mimo běžnou pracovní dobu. Kovovýroba: -výroba kovových forem pro laminování, zakázková kovovýroba, ...

Montáže OK, potrubních systémů, strojů a zařízení pro cukrovarnický průmysl. Kovomontáže ve stavebnictví, zámečnická činnost Prodej zařízení pro potravinářský průmysl

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okapové systémy -klempířské výrobky -plechy, plechové krytiny -stavební materiály pro střechy -zateplovací materiál -difuzní a parotěsné fólie -střešní okna -spojovací a drobný materiál. Práce, montáž: -klempířství -pokrývačství -tesařství. Realizace a rekonstrukce střech

Truhlářství, výroba nábytku: - interiérový a kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kanceláře - hotely - kuchyňské linky.