Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavby a rekonstrukce na klíč. - zateplení fasády domu - venkovní zámkové dlažby - ploty - pergoly, kryté stání - elektrické podlahové topení a stropní sálavé topení - sádrokartony - kamenné obklady, obklady koupelen, dlažby - interierové dekorační stěrky a nátěry - realizace zahrady, předzahrádek. Realizace, rekonstrukce ...

Kontejnerová doprava Demolice Zemní práce Recyklační dvůr

Prodej dutinkového polyklarbonátu, plného polykarbonátu, polykarbonátových vlnovek, trapézů, montážních doplňků, plexi, ostatních plastů. Výprodej zbytků, řezání zdarma, doprava po celé České Repulice. Nejlepší ceny nejen pro malé odběratele.

Tesařství. Pokrývačství. Kompletní montáže střechy. Výstavba: - altány, pergoly - zastřešené stání.

Podlahářství, pokládka a lepení PVC, vinylů, koberců.

Montáž, opravy, a revize a elektrických zařízení, elektrických vytápění a hromosvodů.

Zakázková výroba, prodej: - dřevěné didaktické hračky a hry z bukového dřeva a v přírodním provedení: - didaktické hry pro mateřské školy - dekorační předměty - květiny, ptáčci, ryby, vánoční motivy, jarní motivy - drobné výrobky, bytové doplňky z bukového dřeva - dřevěné pomůcky pro rozvoj smyslového vnímání pro děti i pro ...

Kompletní kamenické práce: - kamenné obklady stěn, fasády, soklů - schody, schodiště - interiérové i exteriérové - kamenné kuchyňské desky - repasování kamenných prvků - broušení starých kamenných podlah - náhrobky - kamenné fasády. Obkladačské práce v interiéru i exteriéru. Pokládka zámkové dlažby, kamenných kostek, obklady a ...

Poskytujeme montážní práce v oblasti suché výstavby a interiérových konstrukcí. Specializujeme se na odvětrávané fasádní systémy včetně instalace zateplovacích a hydrofobizačních vrstev s povrchovými vrstvami typu Cembrit, Cembonit, Silbonit a pod., dále na bázi desek Alucobond jak v plošném provedení, tak i v provedení skládaných kazet, ...

Dodávka a montáž, servis: -automatické tlakové stanice -tlakové stanice pro vodní systémy -čerpadla -úpravny vod -filtrace vody -tlakové nádoby -čerpadla pro zasněžování -expanzomaty.

Elektromontáže. Práce: -elektromontážní, elektrikář -venkovní sítě nízkého napětí -elektrické přípojky nízkého napětí -elektroměrové rozvaděče -vnitřní elekroinstalace.

Práce: -instalatérské -vodoinstalace -topenářské -plynařské Montáž, instalace, oprava: -rozvody vody, sociální zařízení -domácí vodárny -ohřívače vody.

Zámečnické práce-výroba z nerezi. Svařování oceli i nerezu se státní zkouškou-EEN certifikát. Svařování TIG. Ohýbání trubek. Revize: - tlakových nádob stabilních skupiny A, B, - parních a kapalinových kotlů 3. a 4. třídy.

Rekonstrukce koupelen a bytových jader.Včetně elektroinstalace a instalatérských prací cenová kalkulace zdarma .

Provádíme strojové kopání a čištění studní: - zapojení domácích čerpadel a ponorných čerpadel -zemní a výkopvé práce -zapojení vodovodních rozvodů.

Malířství, lakýrnictví a natěračství -Dokončovací stavební práce

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení domovní elektroinstalace, průmyslová elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, hromosvody

Stavební firma: -rekonstrukce bytů a domů -malířské a natěračské práce -zateplování bytových a rodinných domů -pokládka zámkové dlažby -montáž sádrokartonů -půdní vestavby -plovoucí podlahy -zajištění financování.

Elektromontáže, elektroinstalace: -instalace rodinných domů, kancelářských i průmyslových prostor. Montáže, oprava, údržba: -elektrické rozvody -elektrická zařízení.

Naše firma se zaměřuje na výrobu typizovaného kancelářského nábytku, kuchyní, vybavení restaurací a barů a také na zakázkovou výrobu (ložnice, dětské a studentské pokoje, obývací pokoje, vestavěné skříně, předsíně, haly apod.). Výroba: - typizovaný kancelářský nábytek - kuchyně - vybavení pro restaurace, bary - bytový nábytek na zakázku: ...

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek pro interiéry i exteriéry -dřevěné doplňky, včetně kombinace s kovem, sklem či nerezem -okna -schody, schodiště. Práce: -povrchové úpravy - barvení, lakování.

Maloobchod: - satelitní technika GRUNDIG, Schwaiger, Homecast, Smart - prodej a instalace kompletů pro individuální příjem služby SKYLINK Instalace společných TV rozvodů (STA). Instalace optických SAT, TV vedení. Instalace kabelových vedení, správa a jejich údržba. Rekonstrukce bytových domů. Instalace hotelových systémů. Instalace ...

Provádíme: - zemní a výkopové práce (bagr) - terénní úpravy (čelní nakladač) - nakládku materiálů a jiné - rozvoz, dovoz a odvoz písku, hlíny, suti, betonu atd. (nákladní vozidlo) Prodej: -dřevěné brikety z čistého dřeva s vysokou výhřevností -ekopaliva, ekologické palivo.

Revize elektrických instalací do 1000V a hromosvodů. Revize elektrického ručního nářadí a spotřebičů

Naše firma se zabývá výrobou dřevěných EUROOKEN-dvojsklo i trojsklo, kastlových (špaletových) oken vč. ozdobných prvků na památkové budovy, vchodových EURODVEŘÍ, interiérových obložkových dveří, dřevěných garážových vrat, zimních zahrad a všestrannou zakázkovou výrobou z masivu. Zdarma a rádi Vám zpracujeme cenovou nabídku. Naše firma je ...