Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Klempířství a oprava karoserií -Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely

Zaměřujeme se na tyto služby: - práce s autojeřáby - autodoprava - pronájem jeřábů s nosností do 35 tun - vykládka, stěhování, osazení, vyvážení strojů a zařízení do 50-ti tun.

Nákladní doprava. Technické služby obce. Zemní a výkopové práce. Zednické práce.

Podlahy od A do Z - měření vlhkosti - vyrovnání podlah - broušení a penetrace - obkládání schodů - pokládka a lepení pvc lina, koberců, vinylových a plovoucích podlah

Práce: - foukaná izolace Climatizer Plus vhodná zejména na dodatečné zateplení starších domů - zateplování fasády rodinných domů, průmyslových budov. Zelená úsporám. Zlínský, Olomoucký, Severomoravský kraj.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně -kancelářský nábytek -interiérový nábytek. Pokládání: -podlahoviny.

Stavební, výkopové a zemní práce. Naši stavební činnost realizujeme v okresech Zlín, Kroměříž, Vsetín, Uherské Hradiště.

Mědikovectví. Výroba, montáž, prodej, export, servis: -pěstitelských pálenic -kotle od 40 l z materiálu: -železo, měď, Cu, nerez, mosaz -vyklápěcí -dvouplášťové -na povidla, guláše -chladiče k destilační aparatuře. Práce: -vodo-topo.

Revize technických zařízení a infrastruktury. Provozujeme service desk a datové centrum pro řízení, správu a dohled nad agendou revizních zpráv.

Klempířství Podešva Zlín provádí již od roku 2000 speciální ruční klempířské práce. Zajistíme realizace i opravy plechové střechy, vyrobíme a instalujeme okapové systémy, atiky, oplechování štítů, komínu, dveří. Provádíme izolace střech - aplikujeme střešní folie Fatrafol na všechny typy budov s plochou střechou. Činnost směrujeme ...

Stavební práce. Zemní protlaky. Sanační práce - sanace zdiva. Rekonstrukce průmyslových, vodních a inženýrských staveb. Nákladní doprava do 8 tun. Prodej stavebního materiálu. Stolařská a truhlářská výroba.

Dodávka, montáže, instalace: -ústředního topení -podlahového vytápění -vody, plynu -solárních kolektorů -kotle, radiátory -koupelnové vybavení. Práce VODO TOPO PLYN: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topenářství -plynařské, plynařství. Rekonstrukce koupelen. Zajištění projektové dokumentace.

Umělecké kovářství: - brány - adventní svícny - vánoční stojánky pro stromečky - ploty, zábradlí, točité schody. Zámečnické práce. Kovářské práce. Dodávka: - malá zemědělská mechanizace.

Stavební zámečnictví: -pro BYDLENÍ A PODNIKÁNI: -kompletní finalizace vstupních prostor -atypické zámečnické konstrukce -komplexní rekonstrukce vchodů a společných prostor bytových domů -výroba a montáž lexanových zástřešků, zábradlí a ostatních kovových konstrukcí ve všech variantách povrchových úprav ...

Opravy silničních vozidel -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Hostinská činnost -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Návrhy a realizace interiérů. Výroba na zakázku, prodej nábytku: - dětské pokoje - kanceláře - nábytke do koupelny - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - stoly, stolky - vestavěné skříně. Prodej: - sedací nábytek ANTARES, OFFICE PRO, ALBA CR a dalších - dětský rostoucí nábytek MAYER - kancelářský nábytek zn. HOBIS: - ...

Stavební společnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - zednické práce - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Truhlářství. Výroba - dřevěná okna a dveře.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice, postele - okna, dveře - skříně - zahradní nábytek - nábytek do restaurací, obchodů.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Práce: -historické zednictví -restaurování

Kontejnerová doprava vozy AVIA - 80L hákový nosič CTS OKŘÍNEK 5038. Dovoz a odvoz - písek, štěrk, dřevo, sutě, zeminy, vraky. Demolice. Zemní a výkopové práce Úpravy terénů.

Práce: -kompletní dodávka střech na klíč: -rekonstrukce plochých střech -izolatérské práce - tepelné, hydroizolace -klempířské a pokrývačské práce -nátěry střechy a fasády budov -osazení střech oken -výškové práce.