ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební činnost: - komunikace, cesty - inženýrské sítě - základy rodinných domů - vodohospodářské stavby - demoliční práce Nákladní autodoprava.

Služby: - hodinový manžel - elektroinstalace - pokládka koberce, lina či plovoucí podlahy - malování

Činnost: - rekonstrukce interiérů - klempířství - pokrývačství - zateplení fasád

Výroba, montáž: - zahradní altány

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské

Výroba: - dřevěná okna, dveře, schodiště

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -výškové

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Práce: -sádrokartonářské -zednické -montáž kazetových stropů -zateplování fasád

Práce: -malířské -natěračské

Truhlářské práce: -zakázková výroba z masivu a lamina

Projekce, výstavba: -fotovoltaické elektrárny na klíč Práce: -elektroinstalační

Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění - kovovýroba -zámečnictví, zámečnické, zámečník -soustružnické, soustružení, soustružník -frézařské, frézování -vrtání, vyvrtávání.

Elektroinstalace: -silnoproudé rozvody -slaboproudé rozvody -bytové a průmyslové rozvody -výměna elektrorozvodů a rozvaděčů -elektrické podlahové topení.

Práce: -zámečnictví -svářečské, svařování -zpracování plechů. Kovovýroba, výroba: -mříže, schody, vrata, atd.

Moderní elektroinstalace: -silnoproud, slaboproud -zabezpečovací technika -požární signalizace -inteligentní instalace INELS -návrhy a montáž osvětlení -prodej svítidel -projekce elektro zařízení

Servis, oprava: - vzduchotechnická zařízení - průmyslová filtrace.

Truhlářství. Zakázková výroba: - bytový nábytek: - ložnice - vestavěné skříně - kuchyňský nábytek - dětský nábytek. Renovace nábytku.

HH Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - vozíků pro převoz polotovarů - plnící linky pro vinařství. Montáže a demontáže ocelových konstrukcí. Instalace strojů. Laserové ustavování horizontálních, vertikálních a přírubových strojů. Nákup, prodej strojů. Zpracování kovového odpadu.

Eshop, internetový obchod: - motorové oleje - provozní kapaliny - filtry - potřeby pro zahradní techniku. Návrhy 3D : - schodiště - zábradlí. Svářečské práce metodou mig/mag. Zámečnické práce.

Klempířství - kompletní dodávka střechy. Práce, řemeslo: -klempířské -pokrývačství -tesařství -montáž střešních konstrukcí -hydroizolace, izolace proti vodě.

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií. Přípravné a dokončovací stavební práce.