ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zámečnická výroba, zámečnictví, kovovýroba. Strojírenská výroba: -strojní součásti -nadměrné reklamní poutače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojů. Provoz ubytovny pro dělníky a řemeslníky: - Uherský Brod, Nivnická 1763 - Uherský Brod-Těšov, Těšovská 287.

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské práce z masivu, dýhy, lamina. Výroba a montáže: - kuchyně, nábytek - dveře, obložky - schody, podlahy - okna, eurookna - dřevěné fasády, obklady.

Služby: - projektová, inženýrská činnost - geodetické práce - komplexní služby při výstavbě - oznámení před zahájemín výstavby.

Poskytovatel internetového připojení pro domácnosti i pro firmy: - datové sítě, - elektroinstalace, - revize.

Firma Kovář působí v oboru zámečnické výroby již od roku 1992 a její specializací je výroba potřeb pro včelaře - nerezové medomety nebo-li nádoby na med. Také se zaměřujeme na výrobu nerezových stolů, regálů nebo konzol. Veškeré služby poskytujeme ve Vsetíne a okolí. Naše výrobky neustále zdokonalujeme, a proto se vyznačují zaručenou kvalitou. ...

Prodej a montáž: -plynových kotlů -rozvody plynu, topení, vody -výkopové a zemní práce -zámečnické práce -stavební činnost. Restaurace Hubert Sklenný kopec Hranice tel:777965661.

Výškové a tesařské práce Provádíme veškeré výškové, tesařské a pokrývačské práce. Vyrábíme a rekonstruujeme střechy, zahradní altány a pergoly. Opravujeme fasády domů, spáry panelákových domů, komíny a další. Rizikové kácení za pomoci horolezecké techniky, prořezávky stromů a sadů-v našem týmu jsou certifikovaní arboristé.

Geodetické práce - geometrické plány na dělení pozemků, vyznačení staveb v katastru nemovitostí, věcná břemena, vytyčení hranic pozemků. Tvorba polohopisu a výškopisu, zakládání staveb, zaměření inženýrských sítí, skutečného provedení staveb.

Naše firma provádí elektroinstalace veskerých plynových a elektrických zařízení. Provádíme elekromontáže, jejich revize a revize plynu. Montujeme podlahové vytápění, provádíme prohlídky, servis a prodej plynových kotlů. Vyřizujeme především objednávky pro Zlín a Zlínský kraj. Montáž, instalace, revize, rekonstrukce, servis: - elektroinstalace ...

Pony servis Práce: - elektromontáže.

Výroba i prodej: zámkové dlažby, zdicích prvků a opěrných stěn včetně pokládky i dopravy. Pronájem průmyslových prostor.

Řemeslo, práce: -zámečník, zámečnické. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vybavení hotelů, bank -výrobky z nerezu: -vnitřní i venkovní zábradlí -nábytkové a kuchyňské doplňky -atypická kovovýroba -výroba z nerezu, hliníku, mosazi, oceli (železa)

Dřevovýroba. Stolařství. Zakázková výroba: -dřevěné valašské vidle na seno s ohýbanými rožky - z masivu: -dveře -krbové římsy -atypický stylový nábytek.

Služby v oblasti informační technologií: - preventivní prohlídky počítače - vyčištění PC od prachu, kontrola operačního systému a pevného disku včetně výměny chladící pasty - projekce a realizace počítačových sítí - monitoring a správa PC sítí - implementace a integrace operačních systémů na platformách Linux a Microsoft - ...

Naše stavební firma se specializuje na komplexní stavební činnost, výkopové a zemní práce. Provádíme výstavbu inženýrských sítí a dokončovací práce na stavbě. Odvezeme také veškerou suť ze stavby a zrecyklujeme ji. Stavební a obchodní společnost: - zemní práce - rekonstrukce liniových staveb - výstavba inženýrských sítí včetně vodovodů a ...

Wellness centrum - relaxace, odpočinek: - svět saun - 5 druhů ( infrakabina, finská sauna klasická a s parními rázy, solná parní lázeň, klasická parní lázeň) - whirpool pro 10 lidí - kneippovy lázně - vodní postele - masáže. Havarijní služba vodo-topo-plyn NONSTOP - tel.:602460072 - pro vlastníky domů, bytová družstva.

Geodetická kancelář: -vytyčení vlastnické hranice pozemku -geometrický plán pro rozdělení pozemku -podklady pro projekt stavby -vytyčení obvodu staveniště -vytyčení prostorové polohy stavby -zaměření skutečného stavu stavby.

Zajišťujeme: - výstavbu kotelen, - rekonstrukci kotelen, - průmyslové vytápění, - plynovody, - bioplynové stanice, - kotle na biomasu, - prodej plynu a elektřiny, - energetické audity. Stavební činnost: - průmyslová výstavba.

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba, prodej - kancelářský nábytek - postele - skříně - obývací pokoje - nábytek na míru Nábytek Mrázek OD Prior Zlín 5 .etáž Masarykova 2523 76001 ZLÍN tel + fax 577433235 mob. 603854119

Malířské a natěračské práce. Nátěry bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, průmyslových areálů. Nátěry fasád (akrylátové, silikátové, silikonové). Vysokotlaké nástřiky a pískování kovových povrchů.

Výrobce, výroba: -kuchyně na míru včetně zaměření a grafického návrhu -komplexní řešení problematiky kuchyňských linek: -vestavné skříně na míru včetně zaměření a grafického návrhu - velkoobchod - prodej kuchyňských linek sektorová řada - výroba nábytku na míru i sériově. Prodej: - bytového nábytku - kancelářského nábytku - ...

Kuchyňské studio. Výroba, montáže, maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku -kuchyňské linky, kuchyně -dveří, schodišť -podlah, podlahy.

Výrobce, výroba: -kuchyně na míru. Stolařství, truhlářství. Komplexní řešení problematiky kuchyňských linek.

Revize: - elektrická zařízení.