ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Kovovýroba. Zámečnictví. Zpracování: -plasty. Výroba z plastů: -polotovary pro další firmy -madla a židle. Práce: -konzervace dutiny a karoserie automobilů. CNC frézování.

Práce: - klempířské, klempířství.

Nákladní doprava Demolice Zemní a výkopové práce

Výroba: -tesařská, tesařství -dřevostavby včetně prvků pro montované -krovy.

Zámečnictví, nástrojářství. Oprava: -hydrauliky -dělících strojů -sekacích strojů -strojů schön, schoen+sandt, sandt, atom, ring, svit. Prodej: -sekací stroje -dělící stroje.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba z laminovaných dřevotřískových materiálů: -kancelářský nábytek -dětské pokoje -postele -vestavěné skříně -šatní skříně -obklady -regálové sestavy -schodiště -oprava a montáž nábytku.

Zateplování fasád. Obkladačské práce. Zednické práce, rekonstrukce: - bytová jádra - bytové domy.

Vytvoříme geometrický plán, vytyčíme stavbu, zaměřím skutečné provedení.

Kompletní realizace šikmých střech. Práce. -tesařské -pokrývačské -klempířské. Prodej: -materiálu pro střechy. Odborné poradenství.

Truhlářství, podlahářství. Fotografické služby. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce. Velkoobchod a maloobchod. Zprostředkování obchodu a služeb. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě ...

Práce, rekonstrukce, opravy, oprava, instalace: -vodoinstalace rozvodů -rozvody domovní odpady -topenářské, topenářství-topení, topo, vytápění -plynařské, plynařství-rozvody plynu -výměny zařizovacích předmětů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení

Kominictví: - vložkování a čištění komínů, kouřovodů a spotřebičů paliv - revize, vydání revizní zprávy. Kominické práce.

Práce: -malířské, malířství: -malby a nátěry - průmyslové a bytové objekty -natěračské, natěračství: -nátěry, zateplení fasády -nátěry střechy -protipožární nátěry.

Vývoj, výroba, prodej, školení: - programovací nástroje Baltík a Baltie pro děti a mládež od 4-18 let.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kompletní sortiment barvy, laky (interiérové, exteriérové, dekorační omítky, nástřikové, fasádní) - nástřikové hmoty - fasádní barvy - anglické barvy - speciální protiplísňové nátěry - barvy na beton a bazény - malířské potřeby - drogerie, kosmetika - čistící úklidové prostředky ...

Inspekční a svářečský dozor. Revize domovních a průmyslových plynovodů a plynových kotlů.

Projekty elektroinstalací. Montáže elektroinstalací v průmyslových i občanských stavbách. Výroba rozvaděčů NN a MaR. Výroba monitorovacích panelů pro zdravotnictví. Hromosvody. Revize elektro. Montáže a opravy technologických zařízení. Počítačové sítě.

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství. Rozvody v rodinných domech. Vodoinstalace: - vnitřní rozvody - vodovody - realizace, rekonstrukce koupelny, toalety - dodávky a montáže ohřívačů vody - připojení domácích spotřebičů - myčky, pračky Topenářské práce: - podlahové vytápění - kotle na tuhá paliva, plynové kotle i ...

Sádrokartonářské práce: -montáže sádrokartonu: -příčky, podhledy -oblouky a atypické tvary -půdní vestavby -minerální podhledy -izolace, nátěry -montáže suchých staveb. Kompletní stavby na klíč. Dodávka materiálu.

Malby, nátěry, fasády, zednické práce

ITF. Maloobchod, prodej: -topenářský a instalační materiál. Práce, rekonstrukce a opravy: -instalatérské, domovní instalace: -TOPO, topenářské, topenářství, topení -PLYNařské, plynoinstalace.