ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Výroba, prodej, montáž: -nábytek: -zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňský na zakázku -obývací a dětské pokoje -kanceláře -vestavné skříně -bytový nábytek. Zakázková výroba drobných dřevostaveb: -pergoly, altány, zahradní domky -garážové stání. Návrhy interiérů: -na počítači ve 3D grafickém programu.

Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů: -soustružení, frézování -řezání kovů -drobné svářečské a zámečnické práce.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování ...

Zakázková výroba z nerezi, hliníku, mosazi, mědi i oceli. Vyrábíme zábradlí, madla, podnože, ploty, brány, police, regály, nádoby a další různé atypické výrobky.

Autosklo, autoservis, pneuservis, odtahová služba. Příprava a provedení STK, běžné opravy a udržba vozů. Výměna čelních skel, Prodej náhradních dílů, autodoplňků, oprava nebo výměna výfuků apod. Zateplování, fasády, omítky, práce se sádrokartonem.

Stavební práce: -výstavba a rekonstrukce RD -přestavby bytových jader -zateplování objektů a fasád -půdní vestavby -zemní práce -montáže sádrokartónů, pokládání plovoucích podlah -zelená úsporám, panel.

Stavební a zednické práce, sádrokartony, obklady a dlažby, zateplování budov, montáže oken, parapetů a žaluzií.

Klempířství, pokrývačství, tesařství. Práce: -klempířské: -pozinkovaný hliník, měď -plechové krytiny ze svitků -hliníkové střechy: -alukryt: -přírodní -lakovaný -trapézové plechy -pokrývačské: -opravy -izolatérské: -opravy rovných střech -montáže a demontáže oken -drobné zednické práce: -úklid suti ...

Montáž, opravy, revize: - elektrické zařízení - EZS - MaR - automatizace.

Dokončovací stavební práce. Pokládka PVC a koberců.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - akumulátory - náhradní díly Zetor - ostří na pluhy - opotřebitelné náhradní díly - Horsch, Kühn, Lemken - kloubové hřídele - disky na diskové pluhy, podmítače - filtry - řetězy - hadice - ND na přívěsy - hutní materiál - kulatina, trubky, ocelové plechy, speciální jakosti tř. 12, 14, ...

Tesařství, výroba: - dřevostavby - pergoly, altány. Ubytování v hájence. Služby: - hypotéky - půjčky - pojištění.

Zámečnické práce na zakázku: - branky - dvoukřídlové brány - plotové pole - zábradlí z oceli - mříže do oken - samonosné posuvné brány.

Truhlářství. Montáž: - eurookna - kaslíková okna do historických budov.

Sklenářství: - řezání skla, broušení, zasklívaní oken a výloh i izolačním dvojsklem - veškeré sklenářské práce - broušení a vrtání nábytkových skel a zrcadel - rámování a paspartování obrazů a zrcadel - lepení akvárií a vitrín - fazety - velký výběr obrazových lišt a paspart - krátké dodací lhůty.

Zednictví, zednické práce. Stavební práce. Sádrokartonářské práce. Technické práce. Zahradnické práce. Údržbářské práce.

Prodej, montáž: - sádrokartony - stavební potřeby - sypané, pytlované stavební směsi - lepidla - barvy-fasádní, interiérové - tepelné izolace - střešních oken VELUX. Práce, výstavba: - stavební-veškeré interiérové: - půdní vestavby, podkroví - střešní okna - zateplení zateplování fasády - lité podlahy - pokrývačské práce, pokrývání ...

Prodej, montáž: -sádrokartony KNAUF -stavební potřeby -sypané, pytlované stavební směsi -lepidla -barvy-fasádní, interiérové -tepelné izolace -střešních oken VELUX. Práce, výstavba: -stavební-veškeré interiérové: -půdní vestavby, pokroví -střešní okna -zateplení zateplování fasády -lité podlahy -pokrývačské ...

Kovovýroba, výroba, montáž: -vozové brány -branky -mříže -oplocení, ploty -přístřešky -schodiště, zábradlí -balkonové držáky na kola -kotce, voliéry.

Klempířství. Klempířské práce. Pokrývačské práce: - střechy, střešní krytiny.

Kompletní zednické a obkladačské práce v exteriéru i interiéru provádí firma Jiří Kubáň Uherský Brod. Zednické práce: -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce koupelen -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony -podhledy Thermatex -zateplování fasády. Obkladačské práce: - obložení koupelny - obklady, dlažby - zámková ...

Zemní a protlakové práce - provádění protlaků pod komunikacemi do průměru 200 mm.

Ekologické poradenství. Ekologický audit. Externí podnikový ekolog. Služby: - geologické průzkumy, posudky - podklady pro územní plánování - sanační geologie - hydrogeologické průzkumy, posudky Zkoušky těsnosti.

Nabídka zámečnických, topenářských a vodoinstalatérských prací.

Stavební zámečnictví. Výroba: - nerezová schodiště a zábradlí pro interiér i exteriér.