ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Dodávka a montáž: - sádrokartonové systémy - minerální a akustické stropní podhledy - osvětlení.

Montované nízkoenergetické, pasivní dřevostavby rámovým systémem z KVH řeziva přímo na staveništi. Zatepleni - ovčí vlnou, foukanou celulózou, minerální vlnou. Montáž: - střešní okna - vazníkové konstrukce. Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské. Střechy na klíč, rekonstrukce střech.

Výroba, dodávky: - střechy na klíč - střešní krytiny BRAMAC, TONDACH, CREATON - okapové systémy BRAMAC, SAG, LINDAB - klempířské konstrukce - příslušenství pro střechy - spojovací materiál.

Zpracování kamene, kameník, výroba z kamene: - kamenické práce, jako jsou obklady stěn, dlažeb a schodů - opravy, rekonstrukce, renovace pomníků, náhrobků, památníků, obklady z pískovce - zhotovení písma. Vyrábíme: - koupelnové a kuchyňské vyhřívané pracovní desky, krbová tělesa, parapetní desky, pomníky, kašny.

Provádíme zemní a výkopové práce. Nabízíme realizace vysoce specifických požadavků.

Práce, služby: - elektromontáže - stavební opravy a rekonstrukce - výkopové práce - inženýrské stavby - dopravní stavby - komunikace - zámkové dlažby - kanalizace - doprava.

Práce: - pokrývačské - montáž střešních konstrukcí. Tesařství.

Montáž: - hydroizolace, zateplování plochých střech - všechny druhy střešních krytin pro šikmé střechy - tesařské vázané a vazníkové konstrukce krovů - střešní okna světlíků - zemní izolace. Výroba a montáž: - klempířské prvky - hladké plechové krytiny. Práce: - klempířské, pokrývačské - hydroizolační.

Rizikové kácení stromů, arbotistika - řezy stromů, odborné kácení, péče, výsadba výškové práce - zednické, natěračské, mytí oken, instalace reklam

Maloobchod, prodej: -čerpací a teplovodní techniky: - benzínových, elektrických, ručních -pumpy, fontánová, zavlažovací - domácích vodáren -prodej náhradních dílů. Prodej, montáže, instalace: - vodo-topo-plyn.

Práce: -zednické -obkladačské -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytových jader

Truhlářství. Zakázková výroba: - bytový nábytek: - postele z masivu, noční stolky - jídelní židle a stoly - zahradní nábytek z umělého bambusu, ratanu - zahradní houpačky.

Koupelny Daněk: - montáž obkladů a dlažeb - návrhy a realizace - novostavby, rekontrukce - krby.

Truhlářství, podlahářství.

Tesařské konstrukce - restaurátorské prácedodávka, montáž - dřevokonstrukce - dřevostavby Dodávka - dřevěné podlahy - dřevěné stropy Pokládka - střešní krytinypokrývačské práce

Výškové práce, montáže střech a půdních vestaveb na klíč: - rekonstrukcí a kompletní dodávky včetně projektové dokumentace - rodinné domy na klíč - zednické práce - zateplení fasád.

Truhlářská výroba, truhlářství, stolařství: - interiéry na zakázku - vestavěné skříně, kuchyně - prolézačky na dětská hřiště - dřevěná zahradní polohovací lehátka - výroba z masivu, obklady schodišť - restaurování nábytku.

Vodoinstalatérské, topenářské a plynřské práce.

Zpracování kamene. Kamenosochařské práce. Výroba, renovace, rekonstrukce, opravy: - pomníky - schody . Doplňkový prodej: - svítilny - urny.

Revizní technik plynových a tlakových zařízení: - výchozí a provozní revize plynových a tlakových zařízení - tlakové zkoušky pevnosti a těsnosti plynovodu - kontroly plynových zařízení - revize, kontroly a čistění spalinových cest - autorizovaný záruční a pozáruční servis plynových zařízení - montáže domovních a průmyslových ...

Stavební firma. Realizace staveb: -průmyslové -občanské. Práce: -komplexní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice.

Práce: - instalatérské - topenářské - dodávka materiálu.

Výroba, prodej: - speciální technologické kontejnery Práce: - zámečnické - svářečské - kovoobrábění. Montáž, oprava, údržba: - vyhrazená elektrická zařízení.

Práce: -klempířské - materiál pozink, měď, hliník, titanzinek, atd. -galanterní klempířství (konve, atd.) -pokrývačské - veškeré druhy střešních krytin -tesařské. Rekonstrukce a oprava: -střechy - všechny druhy. Dokončovací stavební práce: -malířské -natěračské. -atd.

Zabýváme se: Instalace, dodávka, montáž a servis inteligentních elektroinstalací, poplachových zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, elektrických požárních signalizací a přístupových systémů. Dále provádíme revize silnoproudých a slaboproudých elektroinstalací.