Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Opravy, revize, montáže: -plynové spotřebiče Rychlá a expresní oprava: -speciální služba PLYNOVÉ KOTLE -sporáky -ohřívače vody -plynové kotle ústředního topení -lokální plynová topidla.

Klempířské, pokrývačské, tesařské práce: -realizace, návrhy střech, střechy na klíč -opravy a rekonstrukce střech -krovy, okapy, rýny -výstavba podkroví -izolace střech -montáž a prodej krytin.

Autoservis, autoopravna. Zámečnictví.

Práce, řemeslo: - elektroinstalace - revize Oprava, servis: - počítače

Práce: - truhlářské - stolařské - výroba nábytku, dveří

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -broušení: -kotoučové pily, SK** pily -frézy na dřevo -hoblovací nože, nože na mletí a drcení plastů -řetězy pil pro stavby -svařování CO2 -vrtání -frézování -broušení na kulato. Kovovýroba, výroba: -sukovníky HSS* a SK** -nože do drtičů.

Montáže, opravy, servis a revize: - bytových i nebytových elektroinstalací, zařízení, hromosvodů a elektrických strojů.

Hlavním polem působnosti naší firmy je renovace oken, zateplování dřevěných oken a dveří a přesklení plastových oken a eurooken. Tento způsob snížení úspory energetických nákladů je jeden z nejefektivnějších a nejekonomičtějších řešení současnosti. Předností a výraznou úsporou je využití stávajících okenních a dveřních rámů a možnost osadit ...

Práce: - obráběčství, zámečnictví, slévárenství, kovářství. Výroba - odlitky z železných materiálů - svařence z uhlíkových a nerezových ocelí, dále pak z hliníkových a titanových slitin - výkovky z ocelí nízko, středně i vysokolegovaných včetně nerezu, i hliníkových slitin - obrobky - třískové obrábění, frézování, soustružení pomocí ...

Přeprava: - palety skládání a nakládání - zeminy - vybourané a jiné sypké materiály Vytýčení staveniště: - geometrické plány. Bourací práce: - práce s hydraulickým kladivem. Zemní práce: - výkopy - úpravy ploch - spodní stavby a jiné práce. Zajištění: - stavební práce. Výkop, dodávka včetně osazení skruží: - ...

Reklamní činnost: - reklamní spoty - reklamní předměty - gravírování. Činnost: - elektroinstalace slaboprodu, silnoproud - elektronické požární signalizace - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - projekce - revize.

Výstavba a realizace: - výstavba a rekonstrukce sportovních areálů a hřišť pro atletiku, fotbal, tenis, víceúčelová a dětská hřiště (vnitřní i venkovní umělé a přírodní venkovní povrchy) - odborná projekční a konzultační činnost - dodávky sportovního vybavení a oplocení - čištění a regenerace sportovních povrchů Zámečnictví, kovovýroba - ...

Kominictví, kominík. Služby: -kominické-řadové a průmyslové práce -autorizované měření emisí spalin -poradenství a konzultace -vložkování komínů (frézování komínových průduchů) -montáže vícevrstvých komínů a komínových systémů. -revizní prohlídky. Prodej: -komínové systémy i jednotlivé komponenty -zařízení spalinových cest.

Služby: - prohlídky vrtů TV kamerou - rotační čištění potrubí - hydraulické čištění potrubí - vtahování polyethylenového potrubí - převystrojování vrtů. Rozbory vody. Regenerace: - vrtané a kopané studny.

Elektroinstalace. Opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -stavby bytové a průmyslové na klíč. Stavební projekce. Práce: -sanace, zateplování fasády -zednické, zedník -obkladačské, obklady, dlažba -tesařské, tesařství -stolařské, stolařství -zámečnické, zámečnictví, zámečník -elektroinstalační, elektroinstalace -malířské, natěračské, ...

Zajištění povrchových úprav průmyslových dílů a sanace budov. Provádění průmyslového čištění.

Výroba a montáž kuchyňských linek, bytového i kancelářského nábytku.

Truhlářství, truhlářské práce Dřevovýroba, zakázková výroba: -dřevěné obaly - tel. 605270444 -dřevěný nábytek - tel.: 605270555: -bytový interiérový -kuchyňský, kuchyně -kancelářský -pro hotely, penziony, restaurace -dveře vnitřní (interiérové), vchodové (venkovní), dřevěná vrata -dřevěné schodiště, plovoucí podlahy ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - masážní lehátka, stoly, židle - srubový nábytek - sedací a relaxační vaky Truhlářství - palivové brikety

Zeměměřické práce: - geometrické plány -vytyčení vlastnické hranice -vytyčení staveb -zaměření inženýrských sítí Poradenská a konzultační činnost: - zprostředkování smluv a návrhů na vklad do katastru - vyřízení souhlasu s dělení (SÚ Bystřice p.H.)

Malířství a natěračství. Práce: -malířské, malování, malby: -byty, bytů -kanceláře, kanceláří -školy -haly -schodiště -natěračské, nátěry, natírání: -okna, dveře (oken, dveří) -topná tělesa, topení, radiátory -ploty, oplocení -střechy -konstrukce.

Zednictví, práce: - zednické - omítky - obkladačské práce.