Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: - pokrývačské - klempířské - nátěry střech.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rozvody topení, vody, plynu.

neověřeno. Autodoprava, přeprava: -osobní doprava pro 8 osob - vozy FORD TRANSIT s klimatizací, s možností připojení krytého vleku -nákladní doprava: -do 3 t, rozměr nákladu 220x130x150 cm a 200x160x200 cm -traktory s vlekem do 15 m3, nosnost 14t -tuzemská vnitrostátní i zahraniční mezinárodní -přeprava ...

Návrhy, realizace, servis, opravy, revize: - slaboproudé elektroinstalace: - EPS elektronická požární signalizace - EZS elektronické zabezpečovací systémy - CCTV kamerové systémy - ERO rozhlasové systémy - EKV systémy elektronické kontroly vstupu. Elektroprojekce, realizace, servis: - průmyslové objekty - obchodní ...

Hodinový manžel. Rekonstrukce, opravy a údržba domů a bytů. Montáž sádrokartonů, stropů, příček. Drobné stavební práce. Drobné zahradní stavby - ploty, zídky. Rekonstrukce: - koupelny, kuchyně, podkroví Instalatérské práce. Výměna záchodů, umyvadel, dveří. Zateplení fasády.

Práce: stavební zámečnictví. Svařování pro strojírenství. Svařování 2tig hlinik a nerez.

Montáž: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů - montáž elektrokotlů.

Pokrývačství, tesařství Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Inženýrská, projektová, obchodní a stavební činnost. -ústřední vytápění včetně teplovodních, parních nízkotlakých (NTL) a středotlakých (STL) kotelen včetně horkovodních -NTL a STL rozvody plynu v oceli a mědi -odpady a kanalizace včetně domovních čistíren odpadních vod (ČOV) -zdravotechnika včetně úpravy vody a přípravy teplé užitkové ...

Podlahářské práce. Prodej, pokládka: - PVC - vinylové podlahy - dřevěné, korkové podlahy - koberce, marmoleum. Renovace dřevěných podlah a parket. Příprava podkladů podlah stěrková ním.

Montáže, opravy a revize: - elektrická zařízení do 1000V třídy A - elektroinstalace - elektrické stroje a přístroje - hromosvody třídy A.

Služby: -drobné opravy v domácnosti -drobné instalatérské práce (výměna baterie, opravy protékajících WC atd.) -drobné elektrikářské práce (výměna žárovek, zásuvek atd. ) -vrtání (instalace poliček, lustrů) -drobné zednické práce (opravy omítek, obklady) -malování, natírání, lakování atd. -drobné zámečnické a klempířské práce ...

Práce: -zednických, klempířských, pokrývačských, malířských a natěračských prací včetně výškových. Půjčujeme fasádní rámové lešení.

Klempířství a pokrývačství. Dodávka, montáže, výstavba: - nové střešní pláště - tesařské konstrukce. Oprava, opravy, rekonstrukce: - stávající střechy Práce: - klempířské a pokrývačské - tesařské. Dodávka a montáž bezenergetických turbín LOMANCO pro odvětrávání střešních plášťů a průmyslových budov. Izolace, izolování: - plochých ...

Práce: -zámečnické, zámečnictví -elektro práce/montáže, opravy/ -satelitní a TV technika/prodej, montáž, servis/ Výroba: -mříže, posuvné brány, vrata, regály, schody -nosné ocelové konstrukce -rozvaděče nízkého napětí

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Provádíme realizace nových střech, ale i kompletní rekonstrukce střechy, garáže, přístřešků či pergoly. Práce včetně dodávky materiálu.

Kovovýroba, zámečnické a kovářské práce: -výroba a montáž ocelových a kovových konstrukcí -výroba a opravy ocelových nákladních kontejnerů -práce s lexanem -zámečnické práce - schody, mříže, zábradlí, samonosné pojezdové brány. Zlínský a Olomoucký kraj.

Tesařství, pokrývačství - střechy na klíč - dřevostavby, zahradní domky, altány - tesařské práce - pokrývačské práce. Prodej - střešní krytina - okapové systémy - střešní folie - izolace.

Kontroly, revize a zkoušky plynovodů a plynových zařízení a spotřebičů do 50 kW i nad 50 kW

Prodej, montáž: - plastová okna - parapety - žaluzie, sítě proti hmyzu. Dokončovací stavební práce. Podlahářství. Zednictví.

Práce: - elektroinstalace - revize elektro

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - hodinový manžel.

Zemní a výkopové práce.

Práce: -zemní - prováděné stroji. -demoliční, demolice -asanace staveb -činnosti prováděné hornickým způsobem. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní. Nákup a prodej: -kamenivo.

Společnost ZEPAR provádí veškeré zemní a výkopové práce. Zaměřujeme se na budování protipovodňové ochrany - úprava toků, městské komunikace a zpevněné plochy, dále rekultivace skládek nebo demolice objektů. Působíme v regionu Zlínský kraj, Olomoucký kraj, Moravskoslezský kraj a Jihomoravský kraj. Zemní práce poskytujeme ruční i s mechanizací, ...