Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Opravy silničních vozidel -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Kontejnerová doprava vozy AVIA - 80L hákový nosič CTS OKŘÍNEK 5038. Dovoz a odvoz - písek, štěrk, dřevo, sutě, zeminy, vraky. Demolice. Zemní a výkopové práce Úpravy terénů.

Práce: -kompletní dodávka střech na klíč: -rekonstrukce plochých střech -izolatérské práce - tepelné, hydroizolace -klempířské a pokrývačské práce -nátěry střechy a fasády budov -osazení střech oken -výškové práce.

Kamenosochařství. Kamenictví. Kamenosochařské práce: - úpravy sakrálních prostor - sochařské práce - restaurátorské práce - využití kamene v zahradě - odstraňování graffity, ochrané nátěry - výroba schodů, parapetů, dlažeb a ostění - výroba a oprava pomníků - řezání, tvarování a konečná úprava přírodního kamene - renovace ...

Realizace, rekonstrukce a renovace: -všechny druhy střech a střešních systémů - plochých či sklonitých s použitím všech druhů střešních systémů. Práce: -pokrývačské, pokrývačství -klempířské, klempířství -tesařské, tesařství -izolatérské, tepelné a zvukové izolace -montáže sádrokartonových systémů, sádrokartonových příček a ...

Služby-izolace: -plochých střech -balkonů, teras -zahradních jezírek: -okrasných i koupacích -spodní izolace proti vzlínavé a tlakové vodě -protiradonové spodní izolace -svařování plachet z PVC fólie -retenční nádrže -bazény -záchytné a odpadní jímky: -voda, chemikálie, ropné látky, zemědělské produkty.

Kamenictví. Výroba: -pomníky -parapetní desky -schody -dlažba (teraso - teraco, žula). Prodej: -náhrobní doplňky: -vázy -svítilny -urny -kříže -plastiky. Práce na zakázku: -řezání kamene -sekání a pískování písma do kamene.

Vodo topo plyn: - montáže, - revize, - havárie. Měříme spotřebu energie. Kominictví.

Klempířství a pokrývačství. Práce klempířské: - střechy - okapy, rýny - parapety. Práce pokrývačské: - dodávka, montáže, opravy, rekonstrukce: - střešní krytiny - pálená krytina, - bonský šindel, břidlice.

Návrhy, realizace: - plochých střech včetně zateplení - foliové a asfaltové hydroizolační systémy - hydroizolace spodních staveb. Klempířské práce, klempířství. Sádrokartony. Půdní vestavby. Plovoucí podlahy. Tepelné izolace : - PVC fólie i lepenky - ploché střechy - balkony - terasy zemní.

Společnost Washina engineering s.r.o. se specializuje na strojírenskou výrobu, především strojních zařízení, strojů, robotizovaných pracovišť a spoustu dalších. Realizujeme řezání vodním paprskem na stroji FLOW MACH 3 ve 2D. Tato unikátní technologie, která tepelně neovlivňuje daný materiál, řeže všechny různé materiály jako kov, sklo, ...

Montáž, opravy, údržba, projekce, servis: -domovních plynových zařízení -průmyslovéplynovody a kotelny -plynoinstalace -topenářství -truhlářství -instalace ÚT a zdravotechniky -vodoinstalace -inženýrská činnost pozemních staveb -elektroinstalace, regulační technika ve vytápění -vzduchotechnické rozvody -klempířské práce ...

Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění - kovovýroba -zámečnictví, zámečnické, zámečník -soustružnické, soustružení, soustružník -frézařské, frézování -vrtání, vyvrtávání.

Elektroinstalace: -silnoproudé rozvody -slaboproudé rozvody -bytové a průmyslové rozvody -výměna elektrorozvodů a rozvaděčů -elektrické podlahové topení.

Práce: -zámečnictví -svářečské, svařování -zpracování plechů. Kovovýroba, výroba: -mříže, schody, vrata, atd.

Moderní elektroinstalace: -silnoproud, slaboproud -zabezpečovací technika -požární signalizace -inteligentní instalace INELS -návrhy a montáž osvětlení -prodej svítidel -projekce elektro zařízení

Prodej a montáž: -plynových kotlů -rozvody plynu, topení, vody -výkopové a zemní práce -zámečnické práce -stavební činnost. Restaurace Hubert Sklenný kopec Hranice tel:777965661.

Geodetické práce - geometrické plány na dělení pozemků, vyznačení staveb v katastru nemovitostí, věcná břemena, vytyčení hranic pozemků. Tvorba polohopisu a výškopisu, zakládání staveb, zaměření inženýrských sítí, skutečného provedení staveb.

Výroba i prodej: zámkové dlažby, zdicích prvků a opěrných stěn včetně pokládky i dopravy. Pronájem průmyslových prostor.

Služby v oblasti informační technologií: - preventivní prohlídky počítače - vyčištění PC od prachu, kontrola operačního systému a pevného disku včetně výměny chladící pasty - projekce a realizace počítačových sítí - monitoring a správa PC sítí - implementace a integrace operačních systémů na platformách Linux a Microsoft - ...

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Sádrokartonářské práce: -montáže sádrokartonu: -příčky, podhledy -oblouky a atypické tvary -půdní vestavby -minerální podhledy -izolace, nátěry -montáže suchých staveb. Kompletní stavby na klíč. Dodávka materiálu.

ITF. Maloobchod, prodej: -topenářský a instalační materiál. Práce, rekonstrukce a opravy: -instalatérské, domovní instalace: -TOPO, topenářské, topenářství, topení -PLYNařské, plynoinstalace.