Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů: -soustružení, frézování -řezání kovů -drobné svářečské a zámečnické práce.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování ...

Zemní a protlakové práce - provádění protlaků pod komunikacemi do průměru 200 mm.

Ekologické poradenství. Ekologický audit. Externí podnikový ekolog. Služby: - geologické průzkumy, posudky - podklady pro územní plánování - sanační geologie - hydrogeologické průzkumy, posudky Zkoušky těsnosti.

Nabídka zámečnických, topenářských a vodoinstalatérských prací.

Zpracování kamene, kameník, výroba z kamene: - kamenické práce, jako jsou obklady stěn, dlažeb a schodů - opravy, rekonstrukce, renovace pomníků, náhrobků, památníků, obklady z pískovce - zhotovení písma. Vyrábíme: - koupelnové a kuchyňské vyhřívané pracovní desky, krbová tělesa, parapetní desky, pomníky, kašny.

Provádíme zemní a výkopové práce. Nabízíme realizace vysoce specifických požadavků.

Práce: -zednické -obkladačské -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytových jader

Výškové práce, montáže střech a půdních vestaveb na klíč: - rekonstrukcí a kompletní dodávky včetně projektové dokumentace - rodinné domy na klíč - zednické práce - zateplení fasád.

Zpracování kamene. Kamenosochařské práce. Výroba, renovace, rekonstrukce, opravy: - pomníky - schody . Doplňkový prodej: - svítilny - urny.

Práce: - instalatérské - topenářské - dodávka materiálu.

Práce: -klempířské - materiál pozink, měď, hliník, titanzinek, atd. -galanterní klempířství (konve, atd.) -pokrývačské - veškeré druhy střešních krytin -tesařské. Rekonstrukce a oprava: -střechy - všechny druhy. Dokončovací stavební práce: -malířské -natěračské. -atd.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalatérské, instalace vody -TOPO, topenářské, topení, vytápění -PLYNnařské, instalace plynu -revize plnynového zařízení Servis, opravy: -plynové spotřebiče MORA, DESTILA, DAKON, THERMONA, PROTHERM, FEROLI, BAXI Dodávka, montáže: -plynové kotle všech značek -vodoinstalatérský ...

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalatérské, instalace vody -TOPO, topenářské, topení, vytápění -PLYNnařské, instalace plynu -revize plnynového zařízení Servis, opravy: -plynové spotřebiče MORA, DESTILA, DAKON, THERMONA, PROTHERM, FEROLI, BAXI Dodávka, montáže: -plynové kotle všech značek -vodoinstalatérský materiál ...

Zámečnické práce, zakázkové zámečnictví: -veškeré stavebně zámečnické: -vrata, brány, atd. -kovovýroba.

Rekonstrukce: -koupelen -bytová jádra -bytové interiéry. Práce: -obklady, dlažby -sádrokartony -zateplení budovy -podlahářské -malířské.

Výroba, truhlářství, stolařství: -kompletní vybavení interiérů: -kanceláře, bary, restaurace, penziony, prodejny, rodinné domy -kuchyně -dětské a obývací pokoje -ložnice -zahradní nábytek.

Zámečnictví: -vrata, oplocení, mříže, branky, zábradlí, schodiště. -svařování -výměna: -zámky a vložky na dveřích. Kovoobrábění: -soustružení -drobné frézařské práce -vrtání -řezání vnitřních závitů

Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topo, topenářské, topenářství, topení -plynařské, plynoinstalace. Maloobchod, prodej: -vodovodní baterie.

Výroba: -kuchyní, šatních skříní, dětských pokojů, koupelnového nábytku, obývacích stěn, kanceláří atd. Vše vyrobíme na míru a podle Vašich představ. Součástí realizace zakázky je výkresová dokumentace s 3D vizualizací.

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské a podlahářské práce.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, topení. Maloobchod, prodej: -instalační materiál -vybavení koupelen -zahradní lavičky.

Stolařství. Truhlářství. Výroba: - nábytek.

Dlaždičské práce. Pokládka žulové, zámkové a jiné dlažby.

Výroba, zpracování zakázek na míru: -kusového nábytku Služby: - formátování a olepování nábytkových polotovarů. Internetový obchod, prodej: -prostředky na poskytnutí první pomoci: -prázdné lékárničky - bílé, dřevěný dekor, brašny -vybavené lékárničky do provozů - standard, pro zvýšená rizika s ohledem na druh provozovny a počet ...