Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Nerez - výroba. Zakázková výroba, kovovýroba, zámečnictví: -antikorozní -dřezy, stoly, police, regály -výrobky z nerezu -svářečské, svářeč, svařování: -hliníku, mědi -v ochranné atmosféře -svařování bloků -klempířské

Plynoservis. Oprava, servis, revize: -plynové spotřebiče Práce: -plynařské

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení: -elektromontáže, výroba rozvaděčů.

Interiéry na klíč. Podlahářské práce, podlahářství, pokládka, realizace.

Stavba, rekonstrukce, realizace, provádění, změny, odstraňování: -jednoduché a drobné stavby. Práce: -VODOinstalační -TOPenářské Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál. Zlínský kraj.

Výstavba, rekonstrukce a modernizace: -rodinné domy, průmyslové objekty, haly -zemní, výkopové, instalatérské práce -rekonstukce. Pila Bílany: -výroba řeziva -dřevovýroba -pergoly.

Specializujeme se na zateplování fasád, provádění zednických prací, rekonstrukci bytů a bytových jader.

Kominické práce. Kontrola čištění spalinové cesty dle NV č. 91/2010 Sb.

Práce: -geodetické, zeměměřičské.

Práce, služby: -nátěry oken, dveří -renovace fasád -natěračství -malířství -renovace nábytku.

Stavební činnost. Rekonstrukce staveb.

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba: - okrasné mříže, ploty - vstupní branky - vjezdové a pojezdové brány. Výroba a montáž: - zámečnické výrobky na zakázku: - zábradlí, vrata, nosníky, konstrukce, oplocení

Práce: -pokrývačské -tesařské -zednické (i drobné) -pokládání dřevěných podlah a obkladů -podhledy -rekonstrukce -obklady, dlažby.

Dodávka na klíč. Montáž, oprava, revize, zkoušky: -rozvody plynu, plynová zařízení, topení, vody (železo, plat, měď*, mědi). Práce: -domovní instalatérské, instalace: -vodoinstalatérské, vodoinstalační, voda -topenářské, topo, topení -plynoinstalace, plynařské. Oprava, opravy: -potrubní rozvody. Plnění: -plynové nádoby.

Služby: - vodoinstalace - topení Prodej instalatérského materiálu.

Práce: -malířské -natěračské -lakýrnické Maloobchod, prodej: -barvy, laky -malířské a natěračské materiály a potřeby. Maloobchodní prodejna: -Kroměříž, Kojetínská 1189 tel.:573335503. Prodejní sklad (maloobchodní prodej): -Kroměříž, Na Sádkách 1935 tel./fax.:573335501.

Podlahářství. Podlahářské práce včetně dodávky materiálu. Velkoobchod, maloobchod, montáž, pokládka: -podlahy: plovoucí laminátové a dřevěné, korkové, vodivé, PVC (lino, linoleum), koberce, pomocný materiál.

Montáž, oprava, revize: -elektrická zařízení -hromosvody -veřejné osvětlení. Prodej: -elektromateriál.

Návrhy, projekce, realizace, elektromontáže: -slaboproudé rozvody: -elektronické systémy: -EZS elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy CCTV -satelitní přijímače -elektronický vrátný -strukturované kabeláže LAN.

Práce: -dlaždické - obklady a dlažby -bourací -drobné zednické a stavební -výkopové -fasády, omítky -rekonstrukce -sádrokartony.

Služby: -zemní práce a stavby -prodej stavebních materiálů a prvků -demoliční práce -nákladní doprava -mechanizační prostředky.

Práce: -geodetické -zeměměřické -vytyčování: -pozemnky, hranice, stavby, silnice.

Výroba, prodej, instalace a opravy: -elektrických strojů a přístrojů. Údržba: -elektroinstalace domů a veřejných prostor. Elektromontáže, montáž, instalace: -silnoproud -slaboproud -servis STA -kompletní elektro vybavení -společné televizní antény -montáže SAT a DVB-T .

OBCHODNÍ ZASTOUPENÍ VÝCHODNÍ MORAVA JN INTERIER: -stolař, truhlář, nábytkář Zakázková výroba, prodej: -vestavěných skříní, vestavené skříně s posuvnými nebo otevíracími dveřmi, interiér skříní -police, šatní skříní, zásuvky, drátěný program, držáky na pásky, kravaty. -výplně dveří-zrcadla s bezpečnostní folií, široká škála ...