Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: -izolace -vysoušení, sanace -nacenění zakázky -rekonstrukce -zednické a obkladačské práce -sádrokartonářské práce -zateplování -opravy fasád -pokládka zámkové dlažby -výstavba plotů -bourací práce.

Zemní a výkopové práce minibagry Prodej - nože Štěpkování větví do průměru 45cm štěpkovačem ALBACH (bobr) Prodej - zahradnické nářadí

Svařovací práce Zakázková - kovovýroba - zámečnické práce - kovářské práce

Natěračské práce Malířské práce

Elektroinstalační práce - revize Montáž - hromosvody Instalace - počítačové sítě

Lakýrnictví Malířství Tapetování Děkorační práce (lepení štuků, profilů, bordury, ...)

Zateplování - domy Hrubé stavby - zakázky na klíč Zednické práce

Prodej - laminátové a dřevěné podlahy - korky Pokládka - laminátové a dřevěné podlahy - korky

Tesařské práce Pokrývačské práce

Práce: -zednické, zednictví -obkladačské: -montáže, pokládka - obklady, dlažby.

Práce: -domovní elektroinstalace, elektromontáže: -elektrické rozvody v objektech -elektronické zabezpečovací systémy. Montáže: -satelitní a anténní technika. Realizace: -počítačové sítě -tvorba, webdesign: -www (webovské) stránky.

Pořezy - vlastní pila Dřevostavby - dřevěnice - roubenky Topenářské práce Zdící systémy na PUR pěnu HELUZ, PROTHERM Zámkové dlažby - obklady - dlažby Stavby RD - rekonstrukce Vodoinstalační práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -přestavby bytových jader.

Práce: -zednické -obkladačské: -pokládka - dlažba, obklady.

Práce: -malířské, malířství, malby interiérů -natěračské, natěračství, nátěry fasády

Elektroinstalace, elektromontáže. Revize: -elektrická zařízení.

Práce, oprava, servis: -elektroinstalace, průmyslové elektromontáže, elektrikář.

Stavební firma. -jednoduché stavby, rekonstrukce staveb. Práce: -komplexní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice.

Klempířství: -kompletní dodávka - střešní pláště, střechy. Výroba, prodej: -střešní vikýře. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Elektroservis, elektroopravna, oprava, servis: -elektrospotřebiče: -pračky, myčky, ledničky, mrazničky, mikrovlnné trouby, atd.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace, instalace elektro, elektrikář: -slaboproud, silnoproud.

Renovace - kuchyně Renovace - nábytek Bchodní činnost - káva frapé a horké nápoje do restaurací a podniků Renovace - dveře

Truhlařství, truhlářská výroba: -oken, EURO-OKNA -dveří, dveře -bytový nábytek: -ložnice -kuchyně, kuchyňské linky.

PROVÁDĚNÉ PRÁCE: -bytové rozvody -průmyslové rozvody -kamerové systémy -sat. a anténí rozvody -počítačové sítě.