Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zednické práce: -rekonstrukce interiérů a bytových jader -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, podhledy -pokládka obklady a dlažby.

Stolařství. Práce: -stolařské, truhlářské. Výroba: -dřevěná okna -dveře interiérové (vnitřní), venkovní.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské -truhlářské.

Výroba a servis návěsů a přívěsů. Provádění zámečnických prací na zakázku.

Stavební firma. Práce: -kompletní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice -zateplování budov -rekonstrukce.

Tesařské práce Izolace plochých střech Klempířské práce Pokrývačské práce

Dodávka a montáž - garážová vrata Elektroinstalace Dodávka a montáž - okna - dveře

Práce: -malířské,malířství,malby,malování -natěračské,natěračství,nátěry fasády -sklenářské,sklenářství.

Stavební firma, stavební práce Kompletní stavební práce na klíč: -montáž suchých staveb -sádrokartonové příčky,podhledy -přípravné práce pro stavby. Realizace,stavba,výstavba: -občanské a bytové stavby -průmyslové stavby -rodinných domů. Střední Čechy, Olomouc, Jihomoravský kraj, Zlín. Zelená úsporám -zateplování fasád a ...

Práce: -podlahářské. Pokládka,pokládání. -podlahové krytiny.

Stolařství.Truhlářství. Práce: -stolařské,truhlářské. Dřevovýroba,zakázková výroba: -kuchyně,kuchyňské linky -vestavné skříně -dětské pokoje -obývací pokoje -předsíně.

Dřevovýroba,zakázková výroba: -interiérový nábytek na zakázku.

Těžba - zemina Zemní, výkopové a zahrnovací práce - terénní úpravy

Montáž - plastová okna - plastové dveře Pokládka - vnitřní a vnější dlažby a obklady Rekonstrukce - byty - domy Zednické prácerekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce - koupelny

Zateplování fasád Zemní a výkopové práce Pokládka - zámková dlažba Stavební práce

Drobné stavby Klempířství Pokrývačství

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Výroba stavebně truhlářská /výroba oken, dveří ap./ Maloobchod se smíšeným zbožím Architektonické a inženýrské poradenství a podobné technické služby

Výroba parních kotlů kromě kotlů na ústřední topení; výroba jaderných reaktorů

Izolační práce (zvukové, tepelné, protiotřesové) Montáž střešních konstrukcí a pokrývačské práce (vč. izolací proti vodě)

Zateplování fasád Betonování Bourací práce Pokládka - obklady - dlažby (i venkovní betonové dlažby) Štukování - zednické práce Kompletní realizace - koupelny na klíčodvoz suti velký vozík za osobní auto, cca 1 m3

Autoservis Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 42t Zámečnictví