Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Restaurování - starožitný ohýbaný nábytek včetně výpletu a čalounění Restaurování - starožitný ohýbaný nábytek včetně výpletu a čalounění

Výroba a montáž - kuchyňské linky Montáž - nábytek - vestavné skříně Výroba - nábytek - vestavné skříně

Stavební mechanizace. Práce: -výkopové,zemní -demolice s úklidem suti -úprava terénu -odvodňování pozemků -čištění a úprava: -břehové porosty,příkopy,parky, zahrady. Užívané stroje,zařízení: -CAT* 428D;432D;302,5;307C -LIEBHERR A310, A312 -TATRA 815 s3 + vlek -LIAZ S3 + vlek.

Výroba - sruby a srubové stavbytesařství kompletní výroba ze dřeva

Montáž,oprava,servis,revize: -plynová zařízení. Plnění: -tlakové nádoby na plyny (plynové nádoby).

Provádění: -výškové práce pomocí horolezecké techniky. Nátěry, natírání, natěrač, natěračské práce: -výškové konstrukce. Služby, práce: -mytí, umývání a spárování oken. Oprava, opravy: -střechy. Čištění: -okapy a svody /okapů a svodů/.

Výroba: - technické plyny - parní kotle. Domovní instalatérské práce. Technické testování, měření a analýzy.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektrická zařízení.

Výroba a montáž - posuvné brány Výroba a montáž - pergoly - verandy Truhlářské prácevýroba (pouze venkovní stavby) - pergoly - altány - přístřešky - verandy, ... Výroba a montáž - ploty - ocelová schodiště - zábradlí Zámečnické práce

Stolařství. Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek. Práce: -stolařské, truhlářské.

Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Elektroinsatalce.

Certifikát - ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební firma. Sídlo: Kroměříž,Tovačovského 3678. Stavba,výstavba,realizace: -inženýrské,průmyslové,občanské a ekologické stavby -specializace - bytové domy a rodinné domky na klíč,bytových a rodinných domů a domků -opravy,údržba,rekonstrukce a modernizace objektů -servisní a revizní ...

Práce: -stolařské,stolařství. Výroba,prodej: -nábytek,nábytku -dveře,okna,schody,obklady -bytové doplňky: -obývací stěny,kuchyně,přepážky, šoupací dveře,šatní skříně.

Zpracování přírodního kamene. Maloobchod,prodej: -mramor -žula -pískovec -výrobky z betonu: -zámková dlažba -vymývaný beton -obrubníky -žlaby -španělská keramika ROCERSA: -obklady -dlažby.

Kamenosochařství, kamenictví, kameník. Výroba: -pomníky -obruby -krycí náhrobní desky -náhrobky -obklady schodů -parapetní desky -doplňky k pomníkům: -svítilny, vázy, fotografie, urny, lucerny, mísy, písmo -pamětních desek.

Zámečnictví,kovovýroba. Výroba,oprava,montáž: -všechny zámečnické výrobky: -vrata,brány,dveře -schodiště,zábradlí -mříže včetně montáže -přístřešky a zimní zahrady -drobné práce z nerezových materiálů -jiné zámečnické práce dle dohody.

Stolařství, truhlářství. Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -postele -stoly, stolky -poličky -botníky -atd -okna -dveře. Restaurování, restaurátorské práce: -historické okna, dveře, nábytek.

Řemeslo: -zámečník -instalace-voda.

Práce, realizace: -termofasády (zateplování fasád) -dekorační omítky v interiéru.

Malířství a natěračství. Práce: -malířské,malby,malování -natěračské,nátěry,natírání.