Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Dřevovýroba Výroba - krmelce pro zvěř - kazatelny - dřevěné koryta - boudy pro psy Výroba - dřevěné obaly a palety

Prodej,maloobchod,pokládka: -PVC,linoleum -koberce bytové,zátěžové,obkladové, čistící zóny,hotelový program -dýhované,korkové,laminátové podlahy -dřevěné třívrstvé podlahy -DUO parkety,parketové vlysy -masivní dřevěné podlahy,zámecké mozaiky -přechodové a obvodové lišty, podložky,parozábrany,stavební chemie. ...

Truhlářství,truhlářská výroba: -interiérový nábytek: -ložnice,obývací stěny,dětské pokoje -kuchyňský nábytek,kuchyně -kancelářský nábytek. Práce: -truhlářské -pokládka plovoucí podlahy. Montáže: -interiérové dveře -schodiště. Sídlo: -Zlín,Štěfánikova 3259.

Instalace - anténní systémy Výškové práce v extrémním prostředí Výstavba - mobilní sítě

Izolační práce: - zvukové - tepelné - protiotřesové.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektrických zařízení .

Montáž, opravy, revize: - tlaková zařízení a nádoby na plyny.

Výroba: - stavební truhlářství: - okna - dveře - tesařství.

Tesařské, klempířské a pokrývačské práce.

Výroba: - stavební truhlářství: - okna - dveře.

Klempířské práce Pokrývačské práce