Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Hodinový manžel: - drobné služby v domácnosti. Úprava zahrad: - kácení, ořez stromů, křovin - sečení trávy. Běžná údržba vozidel.

Stavebni práce. Kompletní výstavba rodinných domů a rekonstrukce. Zemní práce, odvoz suti, demolice.

Zednické práce. Obklady a dlažby. Rekonstrukce bytových jader, bytů.

Kominictví, kominické práce. Revize, vložkování: - komíny. Služby: - pořádání kouzelnických představení pro dětské karnevaly, oslavy a plesy.

Rekonstrukce a izolace staveb. Výstavba: - rodinných domů - průmyslových hal. Sádrokartonářské práce. Inženýrské sítě pozemků.

Montáže suchých staveb, sádrokartonů. Pokládka podlah. Pokrývačské a zednické práce. Zajišťujeme zateplování staveb. Dále montujeme podhledy, příčky, SDK prvky, obložení, kazetové podhledy či půdní vestavby.

Rekonstrukce, zateplování domů. Čištění interiérů, koberců.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalatérství, instalace vody -TOPO, topenářství, instalace topení, vytápění.

Elektromontážní firma. Montáže - slaboproudé bezpečnostní a požární systémy. Revize a periodické kontroly bezpečnostních systémů a spotřebičů Konzultace v oblasti zabezpečení objektů a požární ochrany.

Prodej, výměna: -sanitární keramika -koupelnový nábytek -plynové kotle -otopná tělesa -rozvody, čerpadla Rekonstrukce: -koupelen, kotelen. Práce: -vytápění budov -vodoinstalace.

Stavební firma: - rodinné domy - haly a průmyslové stavby - sanace, zateplování budov - dřevostavby - hydroizolace staveb - chodníky - truhlářské, klempířské, tesařské a pokrývačské práce Řízené větrání. Dodávka: - větrací jednotky - rozvody vzduchu.

Sanace vlhkého zdiva? To je firma Hydropol ČR, spol. s r.o. Odvlhčíme neizolované části zdiva nebo nahradíme již nefunkční izolaci zdiva. Hydropol totiž nabízí progresivní elektrofyzikální bezkontaktní systém odvlhčování zdiva. S touto technologií máme v Česku nemalé zkušenosti a pomohli jsme tak s odvlhčením různých druhů staveb. Sanace, ...

Firma BOSTEC s.r.o. Holešov z okresu Kroměříž je prodejce kovoobráběcích strojů a zajišťuje jejich instalace i opravy. Další činnosti firmy jsou zámečnictví, kovoobrábění, obrábění kovů, kovovýroba. Práce na strojích: -AN/6/40A, SAY 6/25. Zajistíme nákup, prodej i zprostředkování prodeje: -kovoobráběcí stroje, soustruhy ...

Výroba, dodávka, montáže, projektování: -tepelná čerpadla -klimatizace -vzduchotechnika. Výroba, montáže, revize: -rozvaděče nízkého napětí (NN). Práce: -elektromontáže, elektroinstalace - slaboproud.

Naše firma působí v okrese Kroměříž a nabízí svým zákazníkům především kompletní rekonstrukce rodinných domů a bytů a také koupelen a bytových jader. Dále realizujeme zateplování, montáž sádrokartonů, pokládku obkladů a dlažeb a také instalatérské práce. Díky dlouholeté praxi v oboru Vám můžeme garantovat kvalitní, rychlé a cenově dostupné ...

Návrhy a realizace interiéru. Truhlářství, podlahářství. Kompletní truhlářské a podlahářské práce. Pokládka: - plovoucích podlah - laminátové, dřevěné podlahy - podlahových krytin - PVC, lina, koberce, vinylové podlahy. Montáže: - obložky a dveře i do pouzdra JAP - schodišťový systém TOP STEP. Obkládání starého schodiště plovoucími ...

Zakázková zámečnická výroba: -výroba ozubených kol-různé rozměry -strojní součásti a komponenty -vrata, mříže, technologické sestavy -náhradní díly. Práce: -třískové obrábění kovů, kovoobrábění: -soustružení, frézování -vrtání, dělení, broušení -zámečnické, zámečnictví -zušlechťování, kalení, popouštění -povrchové úpravy ...

Zámečnictví. Výroba: - rybářských potřeb. Modelářství: - výroba zavážecích loděk. Soukromý rybářský revír JAKOZ. Sportovní rybolov. Chov a prodej ryb. Služby v myslivosti.

Výroba, prodej: Výrobky z kamene: - pracovní desky do kuchyní - vyhřívané pracovní stoly - koupelnové desky - obklady - dlažby - parapety - schody Materiály - žula - umělé kameny (trafficstone, technistone, silestone) Realizace zakázek na klíč (včetně zaměření, dopravy a montáže).

Kamenictví. Výroba, kamenické práce: -Lité teraco - Pomníkové práce - Renovace teracových schodišť - Kuchyňské linky ( přírodní kámen ) - Kamenné zídky, krby, veškerá práce s kamenem

Rekonstrukce koupelen, bytů na klíč. Instalatérské, obkladačské, sádrokartonářské práce, přesné řezání obkladů z přírodních materiálů.

Sklenářství: -zasklívání-zrcadla na míru -broušení a vrtání -izolační dvojskla -sprchové kouty. -přístřešky z lexanu.

Sklenářství. Práce: - sklenářské - zasklívání oken Výroba, prodej: - izolační dvojskla (dvojskel) - zrcadla Prodej, maloobchod, montáž: - plastová a hliníková okna SALAMANDER, VEKA

Sklenářství. Kompletní sklenářský servis: - zpracování skla - řezání, vrtání, broušení hran - zasklívání oken, dveří - pískování - lepení zrcadel - lepení akvárií, terárií - skleněné vitríny - náhrobní desky ze skla. Zabezpečení obchodů: - bezpečnostní skla - protipožární skla - speciální skla pro odhlučnění.

Kominictví. Stavby nerezových, keramických komínů. Vložkování komínových průduchů, opravy nadstřešních částí, Připojování spotřebičů paliv. Kontroly, revize a čištění spalinových cest.