ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Elektromontáže, elektroinstalace: -slaboproud, silnoproud -domovní přípojky -domovní telefony a videotelefony -bytová jádra -průmyslové instalace -elektro revize. Montáže, opravy: -hromosvody.

Stolařství. Práce: -stolařské. Výroba: -nábytek (nábytku) -okna -dveře interiérové, vnitřní, venkovní.

Kovovýroba. Stavební zámečnictví. Práce: -zámečnické. Výroba: -zámečnická -veškeré stavební zámečnické práce vč. montáže -brány, branky, zábradlí -kovových prvků pro školy -drobná zámečnická: -zámky, kování, regály, ploty, mříže, dveře, skleníky, zimní zahrady, kovové konstrukce -reklamní stojany Sídlo: ...

Autodoprava na míru - doprava stavebních materiálů. Zemní, výkopové práce. Odvoz odpadu.

Stavební firma. Dláždění lomovým kamenem. Pokládka zámkové a velkoplošné dlažby. Zemní práce.

Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností. Pro zákazníky z regionu Zlínský kraj je celoročně otevřen prodejní sklad, kde je k prodeji písek, kamenivo, posypová sůl, mulčovací kůra, substráty, zemina i další materiál. Prodejní sklad se nachází v areálu firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SÚS Kroměřížska je především ...

Stavební práce. Provádíme montáže obkladů a dlažeb, zateplení objektů, fasád, půdních prostor, opravy a nátěry fasád, opravy a rekonstrukce domů, bytů a koupelen. Zajistíme pokládku chodníků, zpevněné plochy, zámkové dlažby, obrubníků, sádrokartonářskou činnost, tepelné izolace, bourací práce a další.

Hodinový manžel: - drobné služby v domácnosti. Úprava zahrad: - kácení, ořez stromů, křovin - sečení trávy. Běžná údržba vozidel.

Stavebni práce. Kompletní výstavba rodinných domů a rekonstrukce. Zemní práce, odvoz suti, demolice.

Zednické práce. Obklady a dlažby. Rekonstrukce bytových jader, bytů.

Kominictví, kominické práce. Revize, vložkování: - komíny. Služby: - pořádání kouzelnických představení pro dětské karnevaly, oslavy a plesy.

Rekonstrukce a izolace staveb. Výstavba: - rodinných domů - průmyslových hal. Sádrokartonářské práce. Inženýrské sítě pozemků.

Montáže suchých staveb, sádrokartonů. Pokládka podlah. Pokrývačské a zednické práce. Zajišťujeme zateplování staveb. Dále montujeme podhledy, příčky, SDK prvky, obložení, kazetové podhledy či půdní vestavby.

Rekonstrukce, zateplování domů. Čištění interiérů, koberců.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalatérství, instalace vody -TOPO, topenářství, instalace topení, vytápění.

Elektromontážní firma. Montáže - slaboproudé bezpečnostní a požární systémy. Revize a periodické kontroly bezpečnostních systémů a spotřebičů Konzultace v oblasti zabezpečení objektů a požární ochrany.

Prodej, výměna: -sanitární keramika -koupelnový nábytek -plynové kotle -otopná tělesa -rozvody, čerpadla Rekonstrukce: -koupelen, kotelen. Práce: -vytápění budov -vodoinstalace.

Stavební firma: - rodinné domy - haly a průmyslové stavby - sanace, zateplování budov - dřevostavby - hydroizolace staveb - chodníky - truhlářské, klempířské, tesařské a pokrývačské práce Řízené větrání. Dodávka: - větrací jednotky - rozvody vzduchu.

Sanace vlhkého zdiva? To je firma Hydropol ČR, spol. s r.o. Odvlhčíme neizolované části zdiva nebo nahradíme již nefunkční izolaci zdiva. Hydropol totiž nabízí progresivní elektrofyzikální bezkontaktní systém odvlhčování zdiva. S touto technologií máme v Česku nemalé zkušenosti a pomohli jsme tak s odvlhčením různých druhů staveb. Sanace, ...

Firma BOSTEC s.r.o. Holešov z okresu Kroměříž je prodejce kovoobráběcích strojů a zajišťuje jejich instalace i opravy. Další činnosti firmy jsou zámečnictví, kovoobrábění, obrábění kovů, kovovýroba. Práce na strojích: -AN/6/40A, SAY 6/25. Zajistíme nákup, prodej i zprostředkování prodeje: -kovoobráběcí stroje, soustruhy ...

Naše firma působí v okrese Kroměříž a nabízí svým zákazníkům především kompletní rekonstrukce rodinných domů a bytů a také koupelen a bytových jader. Dále realizujeme zateplování, montáž sádrokartonů, pokládku obkladů a dlažeb a také instalatérské práce. Díky dlouholeté praxi v oboru Vám můžeme garantovat kvalitní, rychlé a cenově dostupné ...

Návrhy a realizace interiéru. Truhlářství, podlahářství. Kompletní truhlářské a podlahářské práce. Pokládka: - plovoucích podlah - laminátové, dřevěné podlahy - podlahových krytin - PVC, lina, koberce, vinylové podlahy. Montáže: - obložky a dveře i do pouzdra JAP - schodišťový systém TOP STEP. Obkládání starého schodiště plovoucími ...

Zakázková zámečnická výroba: -výroba ozubených kol-různé rozměry -strojní součásti a komponenty -vrata, mříže, technologické sestavy -náhradní díly. Práce: -třískové obrábění kovů, kovoobrábění: -soustružení, frézování -vrtání, dělení, broušení -zámečnické, zámečnictví -zušlechťování, kalení, popouštění -povrchové úpravy ...

Zámečnictví. Výroba: - rybářských potřeb. Modelářství: - výroba zavážecích loděk. Soukromý rybářský revír JAKOZ. Sportovní rybolov. Chov a prodej ryb. Služby v myslivosti.

Výroba, prodej: Výrobky z kamene: - pracovní desky do kuchyní - vyhřívané pracovní stoly - koupelnové desky - obklady - dlažby - parapety - schody Materiály - žula - umělé kameny (trafficstone, technistone, silestone) Realizace zakázek na klíč (včetně zaměření, dopravy a montáže).