Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Kompletní dodávka jednovrstvých a vícevrstvých vnitřních i vnějších strojních omítek s materiály od firmy PROFIAMBAU, které jsou dodávány včetně kovových rožků, lišt na okna (tip APU), včetně zakrytí otvorů (oken a dveří) a úklidu. Zaměřujeme se na omítky rodinných domů, nejčastěji námi používaná skladba je PROFI MK1, vápenocementová omítková ...

Práce: -kamenosochařské, kamenosochařství: -pomníky, náhrobky, krby, obklady -zhotovení nápisů, zlacení a stříbření nápisů.

Tesařské, pokrývačské, klempířství. Výroba: -dřevostavby - střechy na klíč

Strojní zámečnictví, nástrojářství. Servis strojů Rattunde (ACS, BM, BDM, WDM, TI, SRT). Inovace strojů a dílů .

Zděné domy i dřevostavby na klíč. Geodetické práce, měření radonu, pedologie. Vyřízení povolení pro stavební povolení i ke kolaudaci.

Elektroinstalační práce, elektroservis. Oprava a servis: - PC notebooků, počítačů - LED televize - audio video techniky, zesilovačů - pračky, myčky, sporáky - kávovary. Působíme v okolí Uherského Brodu.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů. Zateplování fasády. Demolice

Zednické a kamenické práce. Zateplování fasád a rekonstrukce staveb. Vnitřní a venkovní omítky.

Kominictví Koníček provádí běžné kominické práce. Hledáte-li kominíka z lokality Uherský Brod, Uherské Hradiště, obraťte se na mě. Jsem zkušený kominík s letitou praxí a kvalifikací v oboru kominictví. Provádím kontroly komínů dle vyhlášky nebo komín vyčistím či poradím v různých situacích ohledně komínů. Provádím tyto kominické práce: - ...

Střechy, dřevostavby. Služby: - tesařství - klempířství - pokrývačství. Prodej, e-shop: - pracovní oděvy tel.: 776202043

Hlavní činností firmy Archgeo Uherské Hradiště je měření radonu, které je ze zákona povinné. Měříme radon na stavební parcele, v budovách - pro stavební firmy, projekční a realitní kanceláře a také pro občany v regionu Zlínský kraj, Zlín, Uherský Brod, Kyjov i Hodonín. Na našem webu naleznete formulář, kde vyplníte jméno, adresu, parcelní číslo a ...

Společnost PFLORIÁN s.r.o. se soustředí na stavební práce. Realizujeme stavby na klíč a provádíme veškeré zednické práce. Dále se zaměřujeme na elektroinstalace a realizace podlah. Stavební činnost: - stavby na klíč - zednické práce - elektrikářské práce - obkladačské práce - izolační práce - podlahářské práce. Veškeré zednické a ...

malířské práce. Nástřiky, nátěry. Tapetování. Čištění fasád: - odstraňování zeleného až černého povlaku z fasády.

Regionální stavebniny. Prodej štěrků, písků a kameniva s dopravou od 100 kg do 26 tun. Stavební materiál, ztracené bednění, studniční skruže, beton, izolace, SDK, cement, lepidla, stavební chemie, nářadí, a další. Provádíme zemní a výkopové práce, terénní úpravy, svahování i nakládku materiálů pásovým minibagrem.

Podlahářství. Truhlářství. Práce: - pokládka plovoucí podlahy, PVC, linolea, koberců, vinylových podlah - pokládka a renovace dřevěných podlah - vyrovnání podkladu nivelační stěrkou. Montáž stropních kazet. Keramické obklady, dlažby, zednické práce.

Sklenářství, sklenářské práce.

Výroba, truhlářství: - dřevěné postele pro psy - dřevěná struhadla - dřevěné hračky - dekorační, reklamní předměty a jiné.

Práce: -obkladačské: -vnitřní i vnější obklady, dlažby -kompletní rekonstrukci koupelen a bytových jader -zateplování, fasády.

Stavební firma. Rekonstrukce domů, bytů. Zateplení fasád. Zámkové dlažby, ploty, okrasné zídky a jiné zednické práce.

Naše dlouholetá společnost se zabývá návrhy, výrobou a montáží konstrukcí a výrobků převážně kovového charakteru včetně renovací. Pracujeme po celé ČR. Pracujeme jak s běžnou ocelí, mědí, nerezí, mosazí, tak i se sklem, plexisklem, lexanem, tahokovem, pozinkem, komaxitem, PVC a jiným materiálem. Snažíme se navrhovat a zhotovovat jak běžné ...

Výroba: - informační vitríny pro města a obce - venkovní vitríny pro firmy, školy - prosklenné výstavní vitríny - přebalovací pulty.

Geodetická kancelář. Veškeré geodetické práce pro občany a organizace. Geometrické plány, vytyčení hranic, podklady pro projektanty, vytyčení staveb, zaměření skutečného provedení stavby.

Poskytujeme tyto služby Malířské a natěračské práce Malby interiérů, dekorativní malby Nátěry fasád Lakýrnické práce Nátěry topných těles, a hutních materiálů Nátěry střech Provádíme stříkané tapety variopoint Fládrování

Provádíme: - ruční zemní práce včetně definitivních ůprav - zemní práce minibagrem - pokládka a zatahování kabelů - pokládka a zatahování HDPE trubek - protlaky