Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Sklenářské služby a servis. Zasklívání oken, výloh, skleníků, pergol. Zateplování schodišťových prosklených oken - luxfery, skleněné cihly. Zateplení oken. Veškeré vrtání a broušení. Řezání a lepení zrcadel.

Sklenářství. Zasklívání a opravy oken, verand, dveří. Lepení poliček. Prodej: - sklo - polykarbonát na míru - akryl a silikony.

Truhlářství a stolařství. Výroba: - bytový nábytek.

Prodej, pokládka, montáž. Plovoucí podlahy: -dřěvěné -dýhované. Koberce: -kusové -metráž -PVC lino -renovace podlah.

Firma RACHA KOVO SPORT s.r.o. působí na trhu více jńež 10 let. Naše podnikatelská aktivita je zaměřena především na zámečnické práce, výrobu regálových systémů, a v posledních dvou letech výrozně vzrostla výroba související s výstavbou sportovišť, zejména fotbalového vybavení. Kromě vlastní kovovýroby se zabýváme také prodejní činností. Máme ...

Montáž, poradenství: -fóliové hydroizolace: -pro ploché střechy, zelené střechy, terasy, spodní části staveb, zahradní jezírka, bazény -materiály FATRAFOL, SARNA, SIKA, ALKOR -tepelné izolace ROCKWOOL a ORSIL -hromosvody, světlíky. Práce: -klempířské, klempířství.

Hydroizolace střech. Malby, nátěry, nástřiky. Konstrukční a montážní práce.

Montáž a opravy: - vyhrazených elektrických zařízení - elektronických zařízení - telekomunikačních zařízení - silnoproudých rozvodů. - protipožární signalizace EPS. Vedení: - účetnictví - daňové evidence.

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž podlahoviny: -plovoucí laminátové podlahy -podlahy s dřevěnou dýhou -třívrstvé dřevěné podlahy -parkety -renovace dřevěných podlah -parapetní desky -palubky.

Výroba, servis: - mostové jeřáby - montáž dálkového ovádání pro mostové jeřáby - elektro rozvaděče NN do 1000V - elektromontážní práce.

Zámečnictví. Kovovýroba: - brány, vrata, dveře - regály - schodiště - zábradlí - nájezdy na vozík.

Malířské a natěračské práce. Protiplísňové nátěry. Malby a nátěry průmyslových objektů. Stavební práce. Půjčování lešení.

Projekce elektro-partner EON - rodinné domy. Elektroinstalační práce. Instalace a servis: - hromosvody. Projekce: - fotovoltaické elektrárny. Montáže: - podlahové vytápění

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské

Kompletní realizace střechy. Práce: -výškové práce: -rizikové kácení stromů za pomoci horolezecké techniky -chirurgické řezy stromů -kompletní tesařské, tesařství: -výstavba krovů (krovy) -zahradní dřevostavby: -altánky, altány -pergoly -dřevěné obklady

Realizace: - pergoly - altány - střechy Zateplování fasád. Betonářské práce. Montáž a demontáž: - lešení - sádrokartony Pokládka: - zámková dlažba - obklady koupelen Výstavba: - rodinné domy.

Prodej, montáže, instalace: -interiérové vnitřní dveře a obložkové zárubně firmy SOLODOOR. Práce: -domovní instalace: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -elektroinstalační, elektromontáže.

Práce: - obkladačské - rekonstrukce koupelen

Služby, práce: - pohledový beton - benátské štuky - hladké nátěry - netradiční i klasické dekorační techniky - jedinečné kreativní techniky malby - interiérové, exteriérové lišty a doplňky

Práce: - tesařské, klempířské, pokrývačské a zednické

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce rodinných domů a bytových jader - montáže zateplovacích systémů a sádrokartonů

Hydroizolace, sanace. Dlouhodobý pronájem: -teleskopických manipulátorů MANITOU.

Půjčovna lešení. Pronájem, doprava, montáž a demontáž lešení Stavební činnost. Výstavba a rekonstrukce objektů. Půdní vestavby. Fasády a střechy. Rekonstrukce: - koupelen - bytových jader. Izolace domů. Pokládka: - podlahy - dlažba.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce staveb. Pokládka zámkové dlažby. Lité podlahy. Komplexní malířské práce. Obkladačské práce.

Malířství a natěračství . Malířské a natěračské práce: - nátěry fasád - interiérové malby - dekorativní úpravy .