Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zámečnická výroba: - z nerezu a klasické oceli. Výroba: - zábradlí, mříže, přístřešky - stavební konstrukce - posuvné brány s pohonem - balkony - ocelové terasy, ocelové schodiště - hydraulické nádrže - výroba na přání zákazníka.

Instalace vodo topo plyn. Revize plyn a elektro. Vodoinstalace. Topenářské práce. Plynařské práce. Drobné stavební a obkladačské práce. Realizace koupelen.

Zednictví Strojní omítky včetně pokládky obkladů a dlažeb. Vodoinstalatérství, topenářství, plynařstvi Strojní čištění odpadů.

Ve společnosti Podškubka-Kovovýroba, s.r.o. se zaměrujeme na výrobu kovových dílů z černého plechu, hliníku, nerezu i mosazi včetně povrchové úpravy - práškové lakování a chromování, niklování, galvanické i žarové zinkování. Broušení, leštění nerezu. Sváření trubek - svařování v ochranné atmosféře CO2 MIG/MAG a TIG Tváření: - zkružování, ...

Autodoprava sklápěcími vozidly Tatra a Scania. Výkopové a zemní práce, demolice.

Návrhy, výroba a montáž nábytku.

Pokládka, montáž: - podlahy - parkety, plovoucí podlahy, linoleum, koberce. Prodej, montáž: - interiérové dveře. Výroba: - dřevěná schodiště.

Prodej, montáže, instalace: -klimatizace, vzduchotechnika -tepelná čerpadla -chladící zařízení - chladicí a mrazicí boxy.

Dodávka, montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - topenářské práce - rozvody vody.

Práce: - realizace všech druhů střech - pokrývačské.

Stolařství: - zakázková výroba nábytku.

Výroba, montáž, truhlářství, stolařství, truhlářské a stolařské práce: Nábytek: -na míru dle přání zákazníka -z masivu, lamina, podýhované dřevotřísky nebo kombinace masiv-lamino, masiv-podýhovaná dřevotříska -dub, buk, olše, borovice, jasan -vestavěné skříně -dřevěné stojany, krabičky na víno -dveře, vrata a zárubně -pegoly, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -stavební materiály, stavebniny: -betonové výrobky a zahradní architektura -difuzní a porotěsné folie -hydroizolace -kanalizace -komíny, krytiny -obklady, dlažby -pletiva a ocelové výrobky -pojiva -sádrokartony -zateplovací systémy a maltové směsi -stavební ...

Práce podlahářské: -pokládání podlahových krytin: -koberce, PVC, korek, plovoucí podlahy. Dodávka, montáže: -stropní kazety, -obložení, obklady stěn. Maloobchod, prodej: -zdravotní matrace -bytový textil: -peřiny, přikrývky pro alergiky, přikrývky z ovčího rouna, lanolinu.

Stavební firma STAVBY KOVAŘÍK s.r.o. provádí kompletní stavební práce. Realizujeme rodinné domy, průmyslové stavby, inženýrské sítě i bourací práce. Působíme především v okrese Uherské Hradiště a Zlín. Stavební firma, výstavba, práce: - rodinné domy - administrativní budovy - průmyslové stavby - rekonstrukce budov - zateplování fasád ...

Firma Rizikové kácení - Jiří Petřík provádí výškové práce horolezeckou technikou v regionu Jihomoravský, Zlínský kraj - Zlín, Uherské Hradiště. Jde převážně o rizikové kácení stromů, bezpečnostní ořezy stromů a frézování pařezů. Pro města a obce zajistíme údržbu zeleně, revitalizace zeleně, sečení trávy. Pro rizikové kácení stromů je nutné ...

Umělecké kovářství, zámečnictví. Výroba: -kované postele, stoly, židle -lavečky -zábradlí -brány -oplocení -schody -mříže -přístřešky -bytové doplňky.

Stavební firma, práce: -průmyslové a inženýrské stavby -rekonstrukce a modernizace staveb -bytová výstavba -zateplování -demolice.

Topenářská firma Buják: -plynoinstalace -montáže tepelné techniky -obytné i občanské budovy vč průmyslové kotelny.

Práce: -truhlářské, truhlářství. Dodávka, montáž: -dveře, zárubně Sapeli, Kronodor -kování Kobra Rostex -plovoucí podlahy.

Zajišťujeme a provádíme vodohospodářské technologie, dodáváme a instalujeme veškeré úpravny a filtrace vody, ať už se jedná o vodu pitnou, užitkovou nebo jinou k dalšímu využití: -úpravy a filtrace vody -servis čerpadel Grundfos -přivaděče pitné vody -dálkové spoje s vrty minerálních vod -dodávky a instalace čerpání vody, ohřevu vody pro ...

Stavební firma. Dodáváme a montujeme sádrokartony, kazetové podhledy, půdní vestavby a izolace. Provádíme rekonstrukce bytů a půdních prostor či zednické práce.

Kominictví Jiří Bahula provádí kompletní kominické práce od stavby komínu z různých materiálů, čištění a vložkování až po frézování komínových těles. Většinu prací provádíme po celý rok i v zimním období. Sídlíme v obci Horní Němčí, okres Uherské Hradiště. Zakázky realizujeme v rámci celé České republiky. Kominík, provádíme tyto ...