Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Podlahářské práce - pokládka podlahových krytin - renovace parket.

Česká společnost DVS line, a.s. se již od roku 1990 zabývá realizacemi střech. Klade důraz na teoretické znalosti o problematice střešních konstrukcí, střešních materiálů a krytin i tepelně-technických požadavků na střešní pláště. Bezplatné poradenství, nejideálnější řešení oprav s individuální kalkulací Vám poskytne tým vyškolených pracovníků z ...

Výchozí, pravidelné a mimořádné revize: - elektrických zařízení do 1000V - hromosvodů - elektrických spotřebičů - elektrického nářadí. Elektroinstalace: - bytové jednotky - rodinné domy - průmyslové objekty. Slaboproudé instalace.

Izolační práce: - hydroizolace rovných střech, základů staveb, bazénů a jezírek - tlakové izolace - izolace proti radonu.

Tesařství, pokrývačství, klempířství. Kompletní dodávka, opravy, oprava, stavby, stavba, rekonstrukce, přestavba: - střecha, střechy na klíč.

Izolatérské práce. Hydroizolace: - plochých střech včetně zateplení - balkonů a teras - zahradních jezírek - garáží - bazénů - spodních staveb a základových desek Konzultace a cenové nabídky zdarma.

Izolatérské práce. Hydroizolace: - plochých střech včetně zateplení - balkonů a teras - zahradních jezírek - garáží - bazénů - spodních staveb a základových desek Konzultace a cenové nabídky zdarma.

Dodávka, montáž: - izolace, izolování, hydroizolace: - ploché střechy a terasy - zatravněné střechy - spodní stavby a základy staveb proti zemní vlhkosti, ropným produktům - zahradní jezírka a bazény - zateplení, zateplování: - budovy. Materiály: -izolační folie PVC - Fatra, Alkorplan, Sika -izolační folie HDPE, LDPE ...

Vodoinstalatérství, topenářství, instalatérské služby, instalatérské práce, instalace, prodej, dodávka, montáž, montáže: -topenářské: -podlahového topení, vytápění -dodávka veškerých značek topných těles, topná tělesa, kotel, kotlů ústředního topení -dodávka plynových spotřebičů, plynové spotřebiče, ohřívačů vody, ohřívače, bojlery, bojlerů, ...

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce. Montujeme a provádíme opravy a revize elektrických zařízení jako jsou veřejná, interiérové nebo zahradní osvětlení, veřejný rozhlas, rozvody elektřiny v budovách, výstražné a kamerové systémy. Práce, montáž: -elektromontáže, elektroinstalace: -montáže, opravy a revize elektrických ...

Podlahářství. Prodej a montáže: - podlahoviny: - PVC - plovoucí podlahy - koberce, korky - linolea. Vyrovnávání podlahy. Cenová nabídka zdarma.

Služby: - strojní, ruční čistění - komunikace, venkovní prostory - svoz odpadu hákovým nakladačem. Likvidace, recyklace: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinstalace. Stavební práce. Zahradnictví. Pohřební služba. Zámečnictví.

Řemeslo, práce: -truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba, eshop nábytek z masivu: -ložnice, obývací stěny, stoly, stolky -skříně, skříňky, knihovny, příborníky -sedací soupravy -doplňky: -kryty na radiátory -zrcadla, závěsné hodiny.

Truhlářství Radek Fojtík Truhlářská výroba, truhlářství: -okna, dveře -interiérový nábytek: -dvěře, postele, kuchyňské linky, poličky -zahradní nábytek pro exteriery: -lavice, stoly, pergoly -ploty. Materiály: -masiv, lamino desky, dýha.

Služby, práce: -revize elektroinstalací do 1000V objekty tř. A a tř. B -revize el. spotřebičů a nářadí -revize hromosvodů.

Stavební a obchodní firma TUFÍR, spol. s r.o. působí v okrese Uherské Hradiště a Zlínském kraji. Zaměřuje se na občanské, průmyslové, vodohospodářské stavby, pozemní stavitelství, komunikace, zpevněné plochy. STAVEBNÍ A OBCHODNÍ FIRMA ISO 9001:2001 ISO 14001 Stavební činnost, výstavba, stavba, stavby, rekonstrukce: -staveb pozemního ...

Truhlářství. Výroba, montáže: - nábytek na míru z lamina a umělého kamene- kuchyně, obývací pokoje, dětské pokoje, vestavné skříně, koupelny, předsíně. 3D návrhy, vizualizace. Cenové kalkulace.

Topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Výroba a montáž větracího a klimatizačního zařízení

Klempířské práce. Zateplení plochých střech. Izolace plochých střech, teras, balkonů, lodžií, zelených a pochůzích střech. Izolace proti radonu, proti ropným produktům. Hydroizolace - proti zemní vlhkosti. Tepelné izolace potrubí, těles a armatur. Výroba a montáže: - střešních světlíků včetně ocelových konstrukcí. Opláštění stěn ...

Činnost: - výkopové a zemní práce - kontejnerová autodoprava

Stavební činnost, práce: - zedník, zednické - rodinné domy - bytové domy - koupelny - rekonstrukce - kamenické

Práce: -zakázková výroba truhlářská -kuchyňské linky.

Pokrývačství, tesařství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování