Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství Trtek z obce Suchá Loz se zabývá především návrhy nábytku v 3D a následná výroba nábytku je nejčastěji na míru, dodáváme i atypický nábytek. Jedná se o nábytek z lamina - především kuchyňské linky, dětské pokoje, obývací stěny a ložnice. Naše truhlářská firma zajistí zaměření, realizaci, dodávky včetně montáže - zakázky přijímáme ...

Stavební firma. Realizace, výstavba, stavby, pokládka, pokládání, rekonstrukce, : -chodníky -pozemní komunikace -parkoviště -vozovky -kanalizace -inženýrské sítě -zámková dlažba (dlažby) - mozaika, žula a žulový materiál a desky. Práce: -zemní a výkopové. Prodej, montáž: -prvky zahradní architektury -zámková dlažba.

Práce, služby: - montáž sádrokartonů - půdní vestavby - příčky, stropy - minerální podhledy

Prodej: - barvy - omítky. Natěračské práce. Malířské práce. Malby fasád a interiérů.

Umělecké kovářství, zámečnictví - ruční zpracování kovů. Výroba - ploty, brány, mříže, zábradlí - panty, kliky, dvěřní kování - svícny a svítidla - nerezové zábradlí - markýzy, schránky.

Stavební činnost - dřevostavby - sádrokartonářské práce - tesařské práce - pokrývačské práce - hydroizolace střech.

Klempířství, pokrývačství. Komplexní dodávka a realizace: -střechy -půdní vestavby. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské: -krytiny pálené, betonové, hliníkové, pozinkované, povlakové -obkladačské a stavební v oblasti stavebních služeb. Rekonstrukce, opravy: -střechy -půdní vestavby -bytová jádra, ...

Realizace, opravy - střechy. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Realizace, opravy - střechy. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Hlavní činností společnosti D&M Designe je zakázková výroba a montáže bytového nábytku z dýhy a z lamina. Vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, obývací pokoje, vybavení dětského pokoje, pracovny či koupelny. Vyrobíme i schody, zábradlí, dveře, knihovny, kancelářský nábytek nebo vybavení obchodu či restaurace. Máme zkušenosti i s ...

Výstavba střech včetně pokrývání a plechování. Stavíme pergoly, altány, stropy, bednění schodiště a věnce včetně armatur.

Pokrývačství, tesařství Tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Výroba: - pergoly, altány a dřevěné ploty.

Práce: -stavební zámečnictví, zámečnické -nástrojářské, nástrojářství. Výroba: -mříže -vrata včetně montáže. Svařování el.obloukem, CO2, TIG,

Stavební firma SANPROS Buchlovice se zaměřuje na výstavbu, rekonstrukce i demolice budov, rodinných domů v regionu Zlínský, kraj, Hodonín, Brno. Realizace: - výstavba budov - stavby na klíč - rodinné domy na klíč - rekonstrukce budov - podkrovní, půdní vestavby - bytová jádra - správní objekty - skladovací haly - zpevněné ...

Truhlářství, podlahářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Zastoupení pro ČR a SR fy DRIZORO s.a.. Distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej, realizace: - výrobků stavební chemie: - hydroizolační výrobky (včetně krystalizace) - sanace betonových a zděných konstrukcí - ochrana výztuže - kotevní betony - zálivkové malty - spojovací můstky - ochranné nátěry: - ...

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -kompletního řešení střešní konstrukce -střechy na klíč -opravy krovů -střešní okna. -zateplování střech -půdní vestavby a rekonstrukce podkroví Dodávky a montáže: -všech střešních krytin -zahradní domky a chatky, altány, pergoly, garážová stání, dřevěné podlahy a stropy.

Geodetická kancelář. Inženýrská geodezie (geodézie). Práce: -kompletní geodetické -zeměměřičské -vytyčovací - vytyčování hranic pozemků, staveb před zahájením jejich výstavby -geometrické plány pro rozdělování pozemků, zaměření budov, vyznačení věcného břemene k části pozemku - zhotovování polohopisu a výškopisu ( účelové mapy) ...

Práce: -strojní zemní: -specializace golfová hřiště: -hrubé zemní výkopové práce, navážky, tvarování terénu -tvorba odpališť, greenů, přes bankry až po přípravu terénu k osetí travinami -zakládání staveb -speciální vrtání - Omega piloty.

Práce: -strojní zemní: -specializace golfová hřiště: -hrubé zemní výkopové práce, navážky, tvarování terénu -tvorba odpališť, greenů, přes bankry až po přípravu terénu k osetí travinami -zakládání staveb -speciální vrtání - Omega piloty.

Zabýváme se prodejem a pokládkou všech druhů podlah, prodejem a montáží interiérových a venkovních dveří, kování, střešní okna Fakro, designové tapety AS Creation, fototapety, doplňky, hmoty, lepidla, míchací centrum fi Caparol, prodej výrobků Baumit. Prodej laků, lazur, penetrace + potřeby pro malování a štětce Spokar.

Truhlářství. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek. -postele vč.matrací Materiály - lamino, masiv, dýha.

Zámečnictví Svářeč-Tig, elektroda-nerez-černé-Co2