Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: -projekční činnost ve výstavbě-silová elektrická zařízení.

Práce: - truhlářské-podlahářské. Výroba, montáže: - podlahy - schodiště - interiérové dveře - renovace dřevěných historických podlah - venkovní terasy - sportovní podlahy - nábytek na míru.

Výroba a montáž kuchyňských linek, vestavěných skříní. Nabídka grafických a cenových návrhů. Dále zajišťuji elektrospotřebiče, sedací soupravy, matrace, rošty, interierové a protipožární dveře.

Revize elektrických zařízení, elektroinstalací, hromosvodů a strojů. Projektování elektroinstalací rodinných domů a mobilních obytných kontejnerů. Provádíme opravy v rámci závad v revizní zprávě a montáže elektroinstalací.

Zaměření objektů Inženýrská činnost - dozory na stavbách Projekční činnost ve stavebnictví - vyřízení dokladů pro stavební povolenízpracování projektové dokumentace - novostavby (rodinné domy) - bytové stavby - občanské stavby - průmyslové stavby - rekonstrukce objektů - poradenská činnost.

Stavební firma: - veškeré stavební práce - rekonstrukce - fasády - sádrokartonové práce - obklady, dlažby.

Zámečnické práce. Výroba, montáže : - schodiště i točité - podesty, zábradlí - vrata, brány, oplocení, balkony - lehké ocelové konstrukce - půdní vestavby. Dělení materiálu. Svářecí práce.

Zámečnictví, nástrojářství Speciální sváření nádob, nerezového potrubí, hliníkových konstrukcí a hydraulických nádrží.

-Inženýrská činnost v investiční výstavbě Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Pokrývačství: - betonové krytina - BRAMAC, KM BETA - pálená krytina - TONDACH - plechová krytina - RANNILA, LINDAB, SATJAM - asfaltové šindele - ISOLA, TEGOLA, TEGLASS. Tesařství: - stavba krovů - opravy nebo částečná výměna stávajících vazeb - hoblování řeziva - podhledy - palubky. Klempířství - okapové systémy.

Provádíme komplexní dodávky klimatizací a tepelných čerpadel vzduch-vzduch, prací s tím souvisejících jako instalace, servis, údržba a jiné. Prodej a instalace zařízení značek Daikin, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, LG, Samsung, Sinclair do domů, bytů, kanceláří a jiných prostor za účelem efektivního přitápění, vytápění a chlazení.Klimatizace v ...

Zakázková výroba a montáže nábytku - kuchyně, vestavěné skříně, pracovny, kanceláře, dětské a obývací pokoje, šatny a předsíně z laminovaných a fóliovaných materiálů.

Prodej, pokládka, poradenství: -podlahové krytiny: -koberce, PVC*, Vinyl, plovoucí podlahy, korek -čistící rohože, doplňky -zátěžové podlahoviny...

Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Komplexní řešení staveb: - realizace staveb - projekty staveb - developerská činnost - zděné pasivní domy. Služby: - technický dozor investora - autorský dozor - stavební dozor - developerská výstavba - projekty staveb - realizace staveb - vodo topo - zemní práce - zateplování budov - vyřízení dotace pečovatelské byty - vyřízení ...

Kontejnerová doprava odvoz a dovoz - písek - kamenivo - beton - trámy Zemní práce pomocí stroje UNC 060

Truhlářství, výroba nábytku: - interiérový a kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kanceláře - hotely - kuchyňské linky.

Stavby a rekonstrukce na klíč. - zateplení fasády domu - venkovní zámkové dlažby - ploty - pergoly, kryté stání - elektrické podlahové topení a stropní sálavé topení - sádrokartony - kamenné obklady, obklady koupelen, dlažby - interierové dekorační stěrky a nátěry - realizace zahrady, předzahrádek. Realizace, rekonstrukce ...

Prodej dutinkového polyklarbonátu, plného polykarbonátu, polykarbonátových vlnovek, trapézů, montážních doplňků, plexi, ostatních plastů. Výprodej zbytků, řezání zdarma, doprava po celé České Repulice. Nejlepší ceny nejen pro malé odběratele.

Tesařství. Pokrývačství. Kompletní montáže střechy. Výstavba: - altány, pergoly - zastřešené stání.

Zakázková výroba, prodej: - dřevěné didaktické hračky a hry z bukového dřeva a v přírodním provedení: - didaktické hry pro mateřské školy - dekorační předměty - květiny, ptáčci, ryby, vánoční motivy, jarní motivy - drobné výrobky, bytové doplňky z bukového dřeva - dřevěné pomůcky pro rozvoj smyslového vnímání pro děti i pro ...

Dodávka a montáž, servis: -automatické tlakové stanice -tlakové stanice pro vodní systémy -čerpadla -úpravny vod -filtrace vody -tlakové nádoby -čerpadla pro zasněžování -expanzomaty.

Elektromontáže. Práce: -elektromontážní, elektrikář -venkovní sítě nízkého napětí -elektrické přípojky nízkého napětí -elektroměrové rozvaděče -vnitřní elekroinstalace.

Práce: -instalatérské -vodoinstalace -topenářské -plynařské Montáž, instalace, oprava: -rozvody vody, sociální zařízení -domácí vodárny -ohřívače vody.