Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zámečnické práce-výroba z nerezi. Svařování oceli i nerezu se státní zkouškou-EEN certifikát. Svařování TIG. Ohýbání trubek. Revize: - tlakových nádob stabilních skupiny A, B, - parních a kapalinových kotlů 3. a 4. třídy.

Rekonstrukce koupelen a bytových jader.Včetně elektroinstalace a instalatérských prací cenová kalkulace zdarma .

Provádíme strojové kopání a čištění studní: - zapojení domácích čerpadel a ponorných čerpadel -zemní a výkopvé práce -zapojení vodovodních rozvodů.

Malířství, lakýrnictví a natěračství -Dokončovací stavební práce

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení domovní elektroinstalace, průmyslová elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, hromosvody

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek pro interiéry i exteriéry -dřevěné doplňky, včetně kombinace s kovem, sklem či nerezem -okna -schody, schodiště. Práce: -povrchové úpravy - barvení, lakování.

Maloobchod: - satelitní technika GRUNDIG, Schwaiger, Homecast, Smart - prodej a instalace kompletů pro individuální příjem služby SKYLINK Instalace společných TV rozvodů (STA). Instalace optických SAT, TV vedení. Instalace kabelových vedení, správa a jejich údržba. Rekonstrukce bytových domů. Instalace hotelových systémů. Instalace ...

Provádíme: - zemní a výkopové práce (bagr) - terénní úpravy (čelní nakladač) - nakládku materiálů a jiné - rozvoz, dovoz a odvoz písku, hlíny, suti, betonu atd. (nákladní vozidlo) Prodej: -dřevěné brikety z čistého dřeva s vysokou výhřevností -ekopaliva, ekologické palivo.

Naše firma se zabývá výrobou dřevěných EUROOKEN-dvojsklo i trojsklo, kastlových (špaletových) oken vč. ozdobných prvků na památkové budovy, vchodových EURODVEŘÍ, interiérových obložkových dveří, dřevěných garážových vrat, zimních zahrad a všestrannou zakázkovou výrobou z masivu. Zdarma a rádi Vám zpracujeme cenovou nabídku. Naše firma je ...

Dodávky, montáže, opravy, revize, zkoušky: - vyhrazených elektrických a plynových zařízení včetně techniky detektorů uniku plynu a CO.

Výroba: -stavebně truhlářská -stolařská. Výroba, montáž, prodej: -nábytek: -atypický -kuchyně -obývací stěny -kancelářský -dětský -stoly -selský mábytek z masivu -stavební stolařství: -schody, okna (atypická), dveře, zárubně.

Kovovýroba, výroba, servis: - tobogány - skluzavky - vodní atrakce. Zakázková zámečnická výroba: - ocelová schodiště, konstrukce - zábradlí, žebříky, ocelová okna, vrata, ploty, mříže - palety - kontejnery. Laserové řezání plechů formát 1500x3000, - síla ocel max 12mm - síla nerez max 6mm.

Služby: - realizace staveb na klíč - bytové, občanské budovy, rodinné domy - rekonstrukce objektů - rekonstrukce koupelen - zateplování fasády - klempířské a pokrývačské práce

Služby: -zámečnická výroba -kovovýroba -strojírenská činnost - výroba náhradních dílů -zpracováním tenkých plechu -plechové a plastové reklamní tabulky i s prolisem. -lepené fólie, včetně grafických návrhu

Člen skupiny REC Group s.r.o.. Komplexní služby v oblasti demolic, zemních prací, recyklací stavebních odpadů, zpracování bioodpadu, odpadového dřeva a velkoobjemového odpadu. Služby: - demolice stavebních objektů včetně vyklízení a odstraňování odpadů - recyklace - výroba a prodej stavebních recyklátů - vyklízení domů, bytů, ...

Výroba, pokládání, opravy: -průmyslové podlahy -lité podlahy -chemicky odolné podlahy -antistatické podlahy. MORAVIA FLOOR s.r.o. . Prodej, půjčovna, servis, oprava: -nářadí, ochranné a pracovní pomůcky pro řemesla, zahrádkáře, kutily.

Návrhy, dodávky, montáž a servis: -slaboproudých zařízení, slaboproudé rozvody -zabezpečovací a požární systémy, EZS, EPS -zabezpečení zboží proti krádeži -kamerové systémy, digitální záznamy -telefonní ústředny, ISDN, ADSL, telefony, faxy -strukturovaná kabeláž -kontrola přístupu a docházky -domácí telefony, audio, videotelefony ...

Tesařství. Stavební práce, činnost, projekty, návrhy, realizace: -tesař -pokrývač -klempíř, klempířské práce -vrata, ploty, schodiště -točené schody -drobné zednické práce -rekonstrukce -půdní vestavby.

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - rekonstrukce bytových jader - zateplování rodinných domů.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken.

Mědikovectví. Výroba, montáž, prodej, export, servis: -pěstitelských pálenic -kotle od 40 l z materiálu: -železo, měď, Cu, nerez, mosaz -vyklápěcí -dvouplášťové -na povidla, guláše -chladiče k destilační aparatuře. Práce: -vodo-topo.

Stavební práce. Zemní protlaky. Sanační práce - sanace zdiva. Rekonstrukce průmyslových, vodních a inženýrských staveb. Nákladní doprava do 8 tun. Prodej stavebního materiálu. Stolařská a truhlářská výroba.

Dodávka, montáže, instalace: -ústředního topení -podlahového vytápění -vody, plynu -solárních kolektorů -kotle, radiátory -koupelnové vybavení. Práce VODO TOPO PLYN: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topenářství -plynařské, plynařství. Rekonstrukce koupelen. Zajištění projektové dokumentace.