Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Umělecké kovářství: - brány - adventní svícny - vánoční stojánky pro stromečky - ploty, zábradlí, točité schody. Zámečnické práce. Kovářské práce. Dodávka: - malá zemědělská mechanizace.

Stavební zámečnictví: -pro BYDLENÍ A PODNIKÁNI: -kompletní finalizace vstupních prostor -atypické zámečnické konstrukce -komplexní rekonstrukce vchodů a společných prostor bytových domů -výroba a montáž lexanových zástřešků, zábradlí a ostatních kovových konstrukcí ve všech variantách povrchových úprav ...

Práce: -historické zednictví -restaurování

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, kompletní realizace rozvodů vody -TOPO, rozvody topení a odpadů. Dodávka, montáže: -kotle, radiátory -podlahové topení -domácí vodárny. Realizace novostaveb i rekonstrukce. Služby: -projekce.

Montáž kompletní elektroinstalace, od projektu, přes realizaci až po předání zákazníkovi.

Stavební zámečnictví: -pro BYDLENÍ A PODNIKÁNI: -kompletní finalizace vstupních prostor -atypické zámečnické konstrukce -komplexní rekonstrukce vchodů a společných prostor bytových domů -výroba a montáž lexanových zástřešků, zábradlí a ostatních kovových konstrukcí ve všech variantách povrchových úprav ...

Zámečnictví, kovoobráběčství NC. Výroba nosičů trnů pro dálnice a cyklostezky.

Truhlářství, podlahářství. Dřevařská výroba: -zahradní domky, pergoly -zahradní nábytek -pokládka dřevěných a plovoucích podlah -kuchyňské linky, obývací stěny, vestavěné skříně -výroba a montáž schodišť - samonosné, s betonovým podkladem, železné konstrukce -dřevěné zárubně, dveře, posuvné dveře, vrata.

Montáže, instalace: - technologie ekologického bydlení: - solární technika, systémy pro přípravu teplé vody, ohřev bazénové vody a k přitápění budovy. Vodoinstalatérství - vodoinstalační práce Topenářství - topenářské práce.

Společnost Zahradní stavby s.r.o. vznikla na základě dlouholetých zkušeností v oboru dřevostaveb. Zprvu jsme se specializovali na montážní část a postupem času jsme se rozhodli rozšířit naši působnost i do obchodní sféry. Jsme mladá dynamicky se rozvíjející firma, která se v roce 2014 vydala na svou samostatnou cestu. Zabýváme se prodejem a ...

Truhlářství. Truhlářské práce. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně s posuvnými dveřmi -ložnice -předsíně -dětské pokoje...

Kovářství, kovářská výroba: -výhradně ruční výroba -dlouholeté zkušenosti, nadchnutí a láska ke kovářskému řemeslu. Vyrábíme kované výrobky nejvyšší kvality: -ukázky naleznete a můžete objednat v našem e-shopu -dále na zakázku vyrobíme jakýkoliv výrobek dle vašich návrhů, představ a požadavků. Nabízíme kompletní služby od návrhu, výroby ...

Vodoinstalatérství, topenářství. Dodávka a montáže: - vodoinstalace - kanalizace - ústředního vytápění.

Montáže, instalace: -zabezpečovací systémy -požární signalizace -průmyslové televize -ozvučovací a telefonní systémy -kontrola vstupu, vstupní systémy -počítačové sítě -slaboproudé rozvody -silnoproudé rozvody.

Stavební firma. Kompletní realizace staveb. Demolice. Zemní práce. Stavební mechanizace, doprava. Strojní vybavení: -UNC 752, UNC 903 -CAT 302.5 C.

Truhlářství, podlahářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňský nábytek - obývací a dětské pokoje - koupelnový nábytek - ložnice, postele - skříně - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a restaurací.

Práce: -podlahářské: -lepení : -PVC -podlahoviny -parkety -koberce -korek.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek z lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, postele, obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek. Možnost dodání elektrospotřebičů. Zdarma 3D návrhy a kalkulace.

Autodoprava, doprava, přeprava: -přeprava sypkých materiálů - sklopka. Práce: -drobné zemní práce. Prodej: -drceného kamene včetně dopravy.

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -výškové

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Práce: -sádrokartonářské -zednické -montáž kazetových stropů -zateplování fasád

Práce: -malířské -natěračské