Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářské práce: -zakázková výroba z masivu a lamina

Projekce, výstavba: -fotovoltaické elektrárny na klíč Práce: -elektroinstalační

Truhlářství. Zakázková výroba: - bytový nábytek: - ložnice - vestavěné skříně - kuchyňský nábytek - dětský nábytek. Renovace nábytku.

Eshop, internetový obchod: - motorové oleje - provozní kapaliny - filtry - potřeby pro zahradní techniku. Návrhy 3D : - schodiště - zábradlí. Svářečské práce metodou mig/mag. Zámečnické práce.

Klempířství - kompletní dodávka střechy. Práce, řemeslo: -klempířské -pokrývačství -tesařství -montáž střešních konstrukcí -hydroizolace, izolace proti vodě.

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Zámečnická výroba, zámečnictví, kovovýroba. Strojírenská výroba: -strojní součásti -nadměrné reklamní poutače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojů. Provoz ubytovny pro dělníky a řemeslníky: - Uherský Brod, Nivnická 1763 - Uherský Brod-Těšov, Těšovská 287.

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské práce z masivu, dýhy, lamina. Výroba a montáže: - kuchyně, nábytek - dveře, obložky - schody, podlahy - okna, eurookna - dřevěné fasády, obklady.

Služby: - projektová, inženýrská činnost - geodetické práce - komplexní služby při výstavbě - oznámení před zahájemín výstavby.

Výškové a tesařské práce Provádíme veškeré výškové, tesařské a pokrývačské práce. Vyrábíme a rekonstruujeme střechy, zahradní altány a pergoly. Opravujeme fasády domů, spáry panelákových domů, komíny a další. Rizikové kácení za pomoci horolezecké techniky, prořezávky stromů a sadů-v našem týmu jsou certifikovaní arboristé.

Řemeslo, práce: -zámečník, zámečnické. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vybavení hotelů, bank -výrobky z nerezu: -vnitřní i venkovní zábradlí -nábytkové a kuchyňské doplňky -atypická kovovýroba -výroba z nerezu, hliníku, mosazi, oceli (železa)

Geodetická kancelář: -vytyčení vlastnické hranice pozemku -geometrický plán pro rozdělení pozemku -podklady pro projekt stavby -vytyčení obvodu staveniště -vytyčení prostorové polohy stavby -zaměření skutečného stavu stavby.

Výrobce, výroba: -kuchyně na míru včetně zaměření a grafického návrhu -komplexní řešení problematiky kuchyňských linek: -vestavné skříně na míru včetně zaměření a grafického návrhu - velkoobchod - prodej kuchyňských linek sektorová řada - výroba nábytku na míru i sériově. Prodej: - bytového nábytku - kancelářského nábytku - ...

Kuchyňské studio. Výroba, montáže, maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku -kuchyňské linky, kuchyně -dveří, schodišť -podlah, podlahy.

Výrobce, výroba: -kuchyně na míru. Stolařství, truhlářství. Komplexní řešení problematiky kuchyňských linek.

Nákladní doprava Demolice Zemní a výkopové práce

Vytvoříme geometrický plán, vytyčíme stavbu, zaměřím skutečné provedení.

Vývoj, výroba, prodej, školení: - programovací nástroje Baltík a Baltie pro děti a mládež od 4-18 let.

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství. Rozvody v rodinných domech. Vodoinstalace: - vnitřní rozvody - vodovody - realizace, rekonstrukce koupelny, toalety - dodávky a montáže ohřívačů vody - připojení domácích spotřebičů - myčky, pračky Topenářské práce: - podlahové vytápění - kotle na tuhá paliva, plynové kotle i ...

Malby, nátěry, fasády, zednické práce

Výroba, prodej, montáž: -nábytek: -zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňský na zakázku -obývací a dětské pokoje -kanceláře -vestavné skříně -bytový nábytek. Zakázková výroba drobných dřevostaveb: -pergoly, altány, zahradní domky -garážové stání. Návrhy interiérů: -na počítači ve 3D grafickém programu.

Zakázková výroba z nerezi, hliníku, mosazi, mědi i oceli. Vyrábíme zábradlí, madla, podnože, ploty, brány, police, regály, nádoby a další různé atypické výrobky.

Stavební práce: -výstavba a rekonstrukce RD -přestavby bytových jader -zateplování objektů a fasád -půdní vestavby -zemní práce -montáže sádrokartónů, pokládání plovoucích podlah -zelená úsporám, panel.

Stavební a zednické práce, sádrokartony, obklady a dlažby, zateplování budov, montáže oken, parapetů a žaluzií.