Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: -portál specializovaný pouze na revitalizace bytových domů a sídlišť -usnadnění práce obchodních zástupců stavebních firem a zjednodušení komunikace mezi nimi a výbory společenství vlastníků a bytových družstev.

Výroba, prodej, montáž: -montované komíny nerez hliník. Práce: -vložkování komínů všemi materiály -certifikované revize komínů -zámečnické -pokrývačské -stavební -výškové -zateplení fasád. Návrhy, stavba, výstavba, montáž, realizace: -komínové systémy -montované komíny. Rekonstrukce, opravy: -komínová tělesa v ...

Výroba, servis, kontroly, revize, frézování - komíny, montáž a vložkování - komínová tělesa Zámečnické práce.

Práce: -truhlářské, truhlářství. Výroba: -EURO okna, dveře, vrata -schodiště z masivu.

Obráběčské práce. Zámečnictví. Opravy automobilů.

Truhlářství, podlahářství. Návrhy, výroba: - interiérový nábytek: - dětské pokoje - ložnice - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně, šatny - obývací stěny, komody, konferenční stolky i jídelní stoly, knihovny - dřevěné doplňky vyráběné na zakázku.

Truhlářství. Podlahářství. Výroba: -dřevěné podlahy -parkety -plovoucí podlahy. Renovace, opravy, pokládka: -staré podlahy. Výroba, montáže: -schody, zábradlí. Dodávka, montáže: -dveře -zárubně vnitřní.

Nátěry těžební techniky: -Korečkové, drapákové bagry -Plovoucí, pásové dopravníky -Technologické celky Nákladní lodě a remorkéry Speciální nátěry Malby v interiéru a exteriéru Servis strojů a zařízení.

Práce: -stolářské, stolářství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -reprobedny (reproskříně) -interiérové dveře -repliky historických dveří, nábytku. Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyně, obyvací pokoje, ložnice, vybavení restaurací, bank, kanceláří.

Služby: - čištění a desinfekce šachtových studní - regenerace a asanace kopaných studní - úpravy studní a jejích okolí proti vnikání povrchové vody a nečistot - instalace a opravy technické výstroje studní. Poradenství v oblasti zajištění řádné funkce studny a dobré kvality čerpané vody.

Zámečnictví. Kovovýroba: - zámečnická sériová výroba.

Stavební činnost. - tepelné izolace - zvukové izolace - inženýrské sítě

Pokládání - obklady - dlažby - plovoucí a prkenné podlahy Zednické práce Čištění - odpady - rozvody - stoupačky Vodoinstalatérské práce

Truhlářství. Zakázková výroba: -schodiště -vnitřní masivní dveře, zárubně -vchodové dveře, vrata -kuchyně, kuchyňské linky -komody, skříně -zahradní domky, nábytek -postele -vinotéky, vybavení vináren.

Práce: - kamenické, - kamenosochařské - zpracování přírodního kamene. Výroba: - pomníky - parapetní desky - krbové římsy - obklady schodů.

Práce: -renovace: -dveře, kuchyňské linky. Výroba dveře, vrata, okna a okenice.

Truhlářské práce, výroba, prodej nábytku, bytových doplňků. Řemeslo: -stolař, truhlář: -nábytek: -kuchyňské linky, -atypický nábytek, -interiér na klíč, -interiérové doplňky.

Stavební firma Rekonstrukce: -rodinné domy: -menší i větší -koupelny, bytová jádra. Práce: -stavební -obkladačské -dlažby. Služby: -návrh koupelen.

Řemeslo: - kovář (kovářství): - umělecký. Zámečnická výroba: - schodiště, - brány, - branky, - sloupy a jiné. Restaurování a renovace kovaných výrobků.

Pila. Pilařská výroba, dřevovýroba, prodej: -stavební řeziva, řezivo pro stolaře -dřevěné fošny, trámy, latě. Pořez a impregnace dřeva. Dodávka: -piliny -dřevo do krbů. Tesařství, tesařské práce: -kompletní dodávka střech.

Služby: - kuchař - uvaříme obědy, večeře - hlídání dětí - úklidové práce, pomocník v domácnosti - řidič - doprava k lékaři, na nákupy - zámečnické práce, zámečník - zahradnické práce.

Provozujeme tesařství, klempířství a pokrývačství v Uherském Hradišti. Montujeme plechové a šindelové střechy a asfaltové pásy. Dále provádíme instalace okapových systémů.

Stavební firma, realizace staveb a interiérů. Stavba: -montované dřevostavby -nízkoenergetické domy -zděné domy. Rekonstrukce: -byty, RD -bytová jádra. Práce: -zateplování budov -sádrokartony -obklady a dlažby -podlahářské -malířské -základové desky -omítky, stěrky ....

Stavební firma: - dřevostavby na klíč - zemní práce - základové desky - autodoprava

Zámečnická výroba, dodávka, montáž, prodej: -kovové výrobky pro interierové vybavení, reklamní průmysl, stavebnictví: -vrata a brány -oplocení -ocelová schodiště vnitřní a vnější -kovové nábytkové dílce -reklamní stojany, vývěsní štíty -ocelové konstrukce pro stavební výrobu, kotevní prvky.