Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Telekomunikace: - výstavba GSM sítí - mikrovlné spoje - údržba sítí. Slaboproud: - telefonní systémy - kamerové systémy - audiovizuální systémy - bezpečnostní systémy - protipožární systémy.

Realizace zámkových dlažeb, obrubníků vč. materiálu a prací s tím spojených (zemní práce, kontrukční vrstvy), bourací a úklidové práce, příprava staveniště atd.

Prodej, montáž, instalace: -klimatizace: -podstropní jednotky -kazetové jednotky (2-3 cestné) -mezistropní jednotky, SBH -parapetní jednotky -splitové jednotky: -nástěnné -nástěnné s invertorem -multi invertor -mms systémy: -2trubkový VRF systém, tepelné čerpadlo nebo jen chlazení -výkon 1 systému 22, 4-128, ...

Truhlářství, podlahářství

Tesařské práce Elektrikářské práce Obkladačské práce Zednické práce Zámečnické práce

Stavba, výstavba, rekonstrukce, opravy: -stavby na klíč -rodinné domy. Práce: -kompletní zateplovací systémy -pokládka - obklady a dlažby, zámková dlažba -demolice domů -malířské, malířství, malby -zemní, výkopové - traktor bagr JCB a BOBCAT. Zprostředkování dodávky: -VODO TOPO PLYN a ELEKTRO.

Zateplování fasád Sádrokartonářské práce Zednické práce

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb

Zakázková výroba, prodej: -nábytek z materiálu lamino -dveře, vrata z masivu. Realizace: -vybavení interiérů: -kanceláře, restaurace ap.

Práce: - zemní a výkopové - terénní úpravy - demoliční, demolice. Odvoz, likvidace: - stavební sutě, suť.

Zateplování a rekonstrukce domů. Půdní vestavby, fasády, montáž střešních oken.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti ledního hokeje. Zámečnictví, nástrojářství.

Stavební firma. Stavební práce, realizace: -vodohospodářské stavby -kanalizace -zemní práce -komunikace -inženýrské sítě -stavby a rekonstrukce. Služby: -práce strojními mechanismy -autodoprava.

Provádíme: -montáž sadrokartonů -sádrokartonových příček, podhledů -sádrokartonových a kazetových, střešních oken Velux.

Instalatérství. Práce: -instalatérské, vodoinstalatérské, vodoinstalační, instalační, vodoinstalace, vodo.

Stavební firma RAPANT Stavba, výstavba, rekonstrukce, demolice, odstraňování: -rodinné domy a domky, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy. Komplexní stavební práce: -hrubé stavby -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra, bytových jader -podkroví -koupelny, koupelen -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, ...

Projekce: - zpracování návrhu systému pro vytápění, větrání, ohřev TUV - vypracování autorizované projektové dokumentace - úpravy stávajícího distribučního plynovodu - olejové hospodářství - zásobní nádrže propanu.

Služby: - zámečnictví - tesařství - pokrývačství - fasády, izolace.

Svářečské práce. Zámečnické práce. Lisařské práce. Zakázková výroba: - brány, vrata a mříže.

Zámečnictví. Výroba a montáže: -svařované ocelové konstrukce: -schodiště, zábradlí, vrata, přístřešky, ploty a oplocení. Práce: -svařování nerez oceli: -oprávnění TIG, MIG-MAG, obalovaná elektroda -výškové práce horolezeckou technikou.