Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství. Zakázková výroba a montáž nábytku.

Sklenářství. Výroba, lepení: -akvária, terária.

Práce: - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - obklady stěn.

Malby a nátěry. Práce: -natěračství, natěračské: -nátěry oken a dveří, zárubní, potrubí, radiátorů, kuchyňských linek, nábytku. -malířství, malířské, malby, malování. -tapetářské, tapetování.

Přerušení provozování živnosti 01.03.2020. Práce: -VODOinstalační, rozvody vody -TOPO, topenářství, topenářské, rozvody topení. Rekonstrukce: -koupelny. Prodej, montáže, instalace, servis: -vodárny -bojlery -radiátory -vodovodní baterie -sanitární keramika -kanalizační potrubí -obklady -plynové kotle, kotle na ...

Plynoservis. Realizace, revize: -plynoinstalace, instalace plynu. Revize: -plynové kotle do 50kW. Vodoinstalatérství. Topenářské práce.

Instalatérské práce vodo-topo-plyn. Rozvody vody, plynu a topení, dodávky materálů.

Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Rozvody vody, plynu. Klasické i podlahové topení. Solární vytápění.

Zemní a výkopové práce.

Sádrokaronářské práce. Půdní vestavby. Rekontrukce bytů i nebytových prostor. Montáž střešních oken, stahovacích schodů a revizních dvířek.

Klempířské a pokrývačské práce. Montáže střešních oken.

Klempířské a pokrývačské práce. Hydroizolace ekologických staveb proti proti tlakové a agresivní vodě, proti únikům ropných látek. Izolace střešních plášťů.

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2013. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské Realizace, kompletní dodávka, provádění: -střech pro novostavby i rekonstrukce včetně půdních vestaveb, rodinné domky i různé objektyvčetně prací velkého rozsahu. . Dodávka, montáž: -krytiny - tašky, eternit, plechové krytiny -střešní ...

Podlahářství. Dodávka, montáže: -podlahářské práce - pokládka podlahových krytin: -lina, lino, PVC -koberce -plovoucí podlahy -korek.

Podlahářské práce. Pokládání parket, PVC, koberců. Montáž plovoucích podlah. Renovace podlah.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba: -nábytku z lamina: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavěné skříně. Práce: -truhlářské -stolářské.

Malířské, natěračské a tepetářské práce. Benátské štuky.

Práce: -sádrokartonářské -podlahářské -zednické -montujeme dřevostavby, okna, dveře.

Práce: -stavebně truhlářské a tesařské.

Veškeré zednické práce, obklady, dlažby, zemní práce, teréní úpravy, demoliční práce.

Prodej, pokládka, poradenství, dodávka, montáž, instalace: -plovoucí podlahy: -laminátové, dřevěnné, korkové, zátěžové koberce -čistící zóny -PVC -korek: -podlahový, obkladový -korkové linoleum -renovace schodů.

Montáže: - elektroinstalace - domácí telefony - hromosvody - revize do 1000V - zabezpečovací signalizace a kamerové systémy.