Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce, rekonstrukce, dodávka, montáž, instalace: -elektroinstalace, elektromontáže

Práce: -výškové -klempířské

Tesařství, klempířství. Práce: -tesařské: -komplexní práce a rekonstrukce střech -klempířské -sádrokartonářské, montáž-sádrokartony.

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Stolařství. Výroba: -nábytek.

Vodoinstalatérství, topenářství - vodo topo plyn.

Dodávka, prodej: -střešní materiály: -GUTTA, KM BETA, TONDACH, BRAMAC, VELUX CEMBRIT -živičné krytiny. Práce: -komplexní střešní práce -montáže střech.

Malířské a natěračské práce bytových domů, škol, školek, kanceláří, hal atd.Dále nátěry fasád, konstrukcí, střech, plotů.

Drobné stavební práce: - zateplení fasády - zednické práce na klíč - rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelny - obkladačské práce, obkladačství, obklady, dlažby - montáže - sádrokartony, podhledy.

Kompletní dodávka staveb a rekonstrukcí budov průmyslové, občanské, bytové výstavby a rodinných domů, dodávky střech včetně tesařských a klempířských konstrukcí, malířské a natěračské práce a další.

Práce: -zámečnické -kovoobrábění -gravírování -broušení nožů, nůžek, nástrojů

Provádíme zateplování fasád, rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, koupel, sádrokartony, elektroinstalační práce, malířské práce, pokládka dlažeb.

Služby: -údržba zeleně, strojní čištění silnic, zimní a letní údržba komunikací -nákladní a kontejnerová doprava -výroba zahradních lávek a stolů -opravy chodníků, silnic, kanálů a parkovišť -výkopové práce, úpravy pozemků včetně oplocení -správa nemovitostí.

Truhlářské, stolařské práce, výroba, návrhy: -kuchyně, ložnice, dětský nábytek, obývací nábytek -vchodové dveře -předsíňové stěny -zahradní domky, ploty.

Truhlářství -truhlářské práce Výroba nábytku

Geodetická kancelář. Geodetické práce.

Stavební firma. Rekonstrukce, modernizace: - koupelny - bytová jádra - interiéry.

Práce: - zednické - obkladačské - dlaždičské.

Práce: - malířské - natěračské.

Stavební firma: - kompletní stavební činnost - topení - vodoinstalace - plynoinstalace - montáže solárního vytápění a tepelných čerpadel. Penzion Boďa Horní Němčí 380 Tel.: 572 649 096 Mobil: 777 910 381 E-mail: penzion@boda-mont.cz www.penzion.boda-mont.cz - apartmá 2-lůžkový pokoj s přistýlkou, sociální zařízení s vanou, TV, ...

Zámečnictví, výroba: - mříže - zábradlí - ocelová schodiště

Služby: - malíř - natěrač

Kamenosochařství, výroba: - cementové zboží

Stolařství BIČAN: -truhlářské a stolařské práce. Zakázková výroba: - kompletní zařízení pro školky: - židle, stoly, skříně Interiéry: - vchodové i interiérové dveře - vrata - schodiště - kuchyňský sedací nábytek - zařízení restaurací - obývací ...

Stavební práce: -montáže sádrokartonových desek (sádrokartony) a minerálních podhledů -zateplování fasády - tepelná izolace.