Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Revize, revizní technik: -komíny - vložkování, frézování. Práce: -kominictví -měření emisí. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní.

Práce, instalace, revize, opravy, servis, montáž: -všechny druhy kabelových rozvodů slaboproudých i silnoproudých -komfortní podlahové vytápění DEVI -inteligentní elektroinstalace -elektrická instalace do průmyslových objektů a výrobních hal -elektrická instalace v rodinných domech, bytových jednotkách a ve zdravotnických ...

Stavební firma: -novostavby na klíč -opravy, rekonstrukce: -montáže sádrokartonových desek -bytová jádra -obklady, dlažby, omítky, fasády -sanace vlhkého zdiva, omítek -půdní vestavby -střechy.

Truhlářské a stolařské práce: -výroba dřevěných palet -plotovky, trámy.

Pila. Práce: -tesařské, truhlářské: -montáž krovů -bednění -lešení -obklady -pergoly, přístřešky -dřevěné ploty -zahradní chatky -lesní -kácení zahradních stromů.

Stolařství, truhlářství. Práce: -truhlářské -stolařské. Sušení: -řezivo.

Truhlářství. Výroba: -stavebně truhlářská -dřevěná okna, EURO okna -dveře - pergoly - altány - ploty a zábradlí.

Práce: -truhlářské. Výroba: -okna, eurookna.

Klempířství: - klempířské práce

Elektroinstalační práce. Montáž, oprava, revize: - elektrické zařízení. Oprava, servis: - akumulační kamna EMKOCZ.

Řemeslo, práce: -vodo-topo -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické: -vrata, brány. Montáž: -vodoměry, měřidla.

Služby: -voda, kanalizace -vodoinstalační práce, vodoinstalatérství -topení, energetika -topenářské práce, topenářství.

Výroba: -střižných nožů do všech typů tabulových nůžek -lišt do ohýbaček plechu a plochých dřevařských nástrojů -kovovýroba.

Zakázkové truhlářství, truhlářské práce: -výroba pergol -zahradní nábytek, truhlíky, lavice, stoly -ploty.

Práce: - truhlářské, truhlářství. Výroba: - eurookna, dveře - nábytek: - lamino, dýha - kuchyně, ložnice, obývací stěny - postel, stůl, botníky - vestavěné skříně, posuvné dvěře - dveře masiv - zakázková výroba.

Elektroinstalace. Elektromontážní práce: - silnoproud - hromosvody - rodinné domy, byty - průmyslové elektroinstalace.

Výroba: -vrata (otočné, pojízdné a sekvenční) -brány -zámků, kování.

Rozvody, údržba, oprava vodo-topo: -vodoinstalace -topenářské instalace. Instalace: -zařízení na úpravu kapalin magnetickým polem.

Kamenictví. Výroba, prodej: -terasové schody -venkovní, vnitřní, samostatné -parapetní desky

Práce: -elektromontážní, elektromontáže