Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: -uměleckého kovářství a zámečnictví -zábradlí, panty, kliky, branky, rošty, koše, mříže, lustry, garnýže, stolky, svícny, křesla, žedle, krbové nářadí...

Práce, montáž: -elektromontážní VN, NN -elektroinstalace NN -projekce, projektování NN, VN -revize -montáže domovní přípojky -zemní práce -vysokozdvižná plošina.

Výměna, montáž: -podlahového topení, radiátory -solárních systémů -vody, odpadů, plynu a plynových kotelen -Zlínský kraj, Olomouc, Praha.

Hodinový manžel: -drobné opravy a instalatérské, elektrikářské práce -drobné zednické práce -montáž, opravy nábytku -instalace poliček, obrazů -dovoz a odvoz menších věcí -montáž světel, lustrů, garnýží...

Práce: -jádrové vrtání diamantovými nástroji -řezání stěnovou pilou -kotvení -řezání železobetonových ploch -hydraulické trhání -demoliční práce -izolace zdiva -stavební rekonstrukce -truhlářství. Další provoz: -Praha 5 - Smíchov, Na Valentince 6 tel.: 775273896.

Výroba, realizace, montáže: -kuchyňské a umyvadlové desky, obklady a dlažby z přírodních materiálů -schodiště -parapety -hřbitovní architektura. Materiály: -žula, mramor, travertin, pískovec, polodrahokamy.

Práce: -strojní omítky -lité podlahy, anhydritové samonivelační potěry.

Stavební zámečnictví. Výroba: -brány, vrata -ploty, mříže -ocelové konstrukce -zábradlí -ohrádky na truhlíky. Nástrojářství. Opravy: -nářadí a nástroje.

Stavby. Práce: - zednické (zednictví) - vnitřní, úprava interiérů.

Kovovýroba, zámečnictví. Práce, řemeslo: - zámečník (zámečnické) - svářeč.

Služby: - půdní vestavby - montáže sádrokartonu - izolace zdiva

Kovovýroba: - kovoobrábění - svařování

Služby: - zateplování fasád - zednické a obkladačské práce

Výroba, prodej: -dřevěná okna, eurookna -dveře: -venkovní, vnitřní -vrata.

Výroba, prodej: - náhradní díly na historská vozidla - repliky historických vozidel ze dřeva - pažby. Práce: - truhlářské.

Práce: - vodo-topo-plyn - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž: -ústřední topení -vodárny -odpadní potrubí -tepelné rozvody -vodoinstalace -domovní plynoinstalace.

Klempířství. Práce: -klempířské. Dodávka: -žlaby, střešní prvky.

Truhlářství. Oprava, restaurování: - starožitný nábytek.

Zámečnictví. Výroba zámečnická: -dveře, vrata.

Práce: - zeměměřičské, kartografické.

Práce: - elektromontážní - elektroinstalační. Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál.

Stavby: -na klíč: -rodinné domy -menší půmyslové haly do 364 m2 -kompletní rekonstrukce Prodej a montáž: -obklady a dlažby - podlahové krytiny. Realizace koupelen Štukatérství

Provádění stavebních prací: -veškeré zednické práce -hydroizolační práce -stěrková izolace -samonyvelačni stěrkování -půdní vestavby -výměna oken, dveří a garážových vrat. Obklady a dlažby: -pokládání obkladů, dlažeb a přírodních kamenů. Stavby a rekonstrukce objektů na klíč: -rekonstrukce bytu a bytových jader ...

Práce: -kovoobrábění. -zámečnické.