ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Truhlářské práce. Výroba: - repliky historických automobilů ze dřeva.

Dodávka - funkční stropní podhledy - sádrokartony

Odborné prohlídky kotelen. Kontroly, revize: - plynová zařízení Revize: - tlakové nádoby - kotle 4.třídy Servis: - plynové kotle Opravy: - plynová zařízení Regulace topných systému. Měření tepla A TUV.

Malířské a natěračské práce.

Prodej,dodávka,distribuce,velkoobchod, pokládka,sklad: -eurohranol smrk, meranti, borovice, dub, gerutu, modřín -PUR desky, překližky k PUR deskám -prodej dřevěné podlahy FIMLUX -exotické terasové desky (decking) -massaranduba, IPE, cumaru, akát -fasádní obklad (akát) -mozaikové podlahy (merbau mozaika, dub) -řezivo ...

Práce: - malířské - natěračské.

Zámečnické práce. Kovoobrábění.

Malířské a natěračské práce.

Izolace, izolační práce, hydroizolace: - ploché střechy - balkóny - terasy - bazénů - jezírka.

Montáž: - propan-butan - velkokuchyňská zařízení - MORA, GAMAT, DESTILA, DAKON. Oprava: - plynové topidla, elektrické trouby.

Zateplování fasád Sádrokartonářské práce Zednické práce

Vodoinstalatérské práce

Truhlářství. Truhlářská výroba, návrhy, montáže: -atypický nábytek na míru -kuchyně, kuchyňské linky na míru: -kuchyňská dvířka: -foliovaná, z masivu, lakovaná.

Komplexní zateplení fasád panelových, bytových a rodiných domů. Klempířské práce. Pokládání obkladů a dlažeb. Nátěry konstrukcí a další stavební práce. Malby interiérů a nátěry fasád.

Komplexní výstavba a renovace: -střechy - rovné i šikmé. Práce: -pokrývačské, pokrývačství -klempířské, klempířství -tesařské, tesařství -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže: -střešních oken, okna -střešních systémů, systémy: -Satjam, Lindab, Rova.

Práce: -izolace: -tepelné -vodní. Montáž, oprava, údržba: -elektrické zařízení.

Veškeré sklenářské práce, montáž zrcadel, zrcadlových stěn, zasklívání skleníků a zimních zahrad.

Instalace, opravy, revize: -hromosvody včetně dodání revizních zpráv.

Truhlářské práce Výroba - výrobky ze dřeva pro domácnost

Technické práce na vyhrazených plynových zařízení - revize Školení

Projekce, montáže, revize, elektrorevize: -elektrická zařízení a hromosvody bez omezení napětí v obj. třídy A, B. . Služby: -soudní znalec v oboru elektrotechnika odvětví energetické. -poradenství, školení: -elektrotechnika -energetika.

Práce: -stavebně truhlářské, truhlářství. Výroba: -okna, dveře, vrata, obložení ap.

Natěračské práce Malířské práce

Obkladačské práce Zednické práce