Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Vodo, topo, plyn, prodejna: -veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce, včetně dodávky materiálu.

Vodoinstalatérství, topenářství: Montáž: - rozvodů vody, odpadů - domácích vodáren - topení, kotlů - rozvodů plynu. Rekonstrukce koupelen.

Společnost KLEMPOS - STŘECHY, s.r.o. prodává střešní krytiny - plechové, pálené, betonové i plastové, střešní okna, veškeré klempířské prvky a výrobky potřebné při práci na střeše - plechy, okapové systémy, spojovací materiál, lepenky, fólie, tepelnou izolaci, dřevo i nářadí pro klempíře a pokrývače. Firma provozuje eshop se širokým sortimentem ...

Kamenictví, kameník, kamenosochařství. Výroba: - pomníků z přírodního kamene. Oprava pomníků i písma. Dodávka hřbitovních doplňků.

Veškeré zemní a výkopové práce minibagrem. Kontejnerová doprava. Přistavení (pronájem) kontejnerů Přeprava veškerých sypkých materiálů

Zajišťujeme včasné a kvalitní dodávky strojírenských výrobků pro naše tuzemské i zahraniční obchodní partnery. Zaměřujeme se na frézování, soustružení, vrtání, řezání a tváření závitů, řezání a popisování CO2 Laserem, CNC děrování, stříhání a niblování plechů, ohýbání, ohraňování a lisování plechů, gravírování, řezání a zpracování Al profilů, ...

Společnost Skloservis-Brod s.r.o. poskytuje v oboru sklenářství kompletní služby. Výroba je zaměřena na skleněné výrobky na míru - skleněné obklady, stěny, dveře, zábradlí, nábytek, zrcadla, sprchové kouty a specifické výrobky ze skla - bezpečnostní sklo, neprůstřelná, protipožární skla i izolační skla různých vlastností ať už tepelných či ...

Prodej: - barvy - laky. Natěračské práce. Malířské práce. Drobné zednické práce.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Prodej: -nezpracované zemědělské produkty. Pronájem, půjčovna: -zemědělská technika. Oprava: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Autodoprava, přeprava osob: -Minibus Mercedes Benz Sprinter 416. Práce: -zemní, výkopové.

Výroba klíčů, autoklíčů s imobilizérem. Oprava, servis autozámků, imobilizérů. Systém generálních klíčů. Nouzové otevírání bytů, automobilů-736224446 Montáž bezpečnostních dveří. Montáž dveřního zabezpečení. Prodej trezorů a schránek.

Zednictví, zednické práce. Zemní a výkopové práce. Úklidové práce - pravidelné i jednorázové úklidy. Balicí práce, balení zboží.

Aeyven's s.r.o. se zaměřuje na stavební práce, výstavbu domů, elektromontáže, instalaci fotovoltaiky a na montáže hromosvodů.

Služby: -voda, topení, plyn -kotle, kamna -solární systémy -krby -regulace -podlahové vytápění -rekuperace -elektroinstalace -vyřízení dotací Montáž: -dřevozplyňující kotle pro biopalivo + pelety Držitelé certifikátu Nová zelená úsporám. Montáže na kotlíkové dotace.

Služby: - Vodoinstalace - Kanalizace - Koupelny - Ústřední vytápění - Podlahové vytápění - Tepelné čerpadla - Solární systémy - Domácí vodárny - Kotelny - Kotle na všechny druhy paliv - Krbové vložky - Akumulační nádrže - Plynoinstalace

Stavební firma, práce: Stavba, atypické stavby, výstavba, realizace, rekonstrukce: -rodinné domy a domky -rodinných domků a domů -dřevodomky, dřevostavby -nízkoenergetické stavby -energeticky úsporné stavby -pasivní stavby. Práce: -stavebně truhlařské konstrukce -stavebně tesařské konstrukce.

Prodej, dodávka, montáže, instalace, realizace, servis: -domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, instalace vody, voda -TOPO, topení, podlahové vytápění -PLYNoinstalace, instalace plynu, servis plynových spotřebičů -plynových spotřebičů -solární panely, kolektory -rozvody potrubí - ocel, měď a plast -vodárny, ...

Malířské a natěračské služby. Malby, nátěry, tapetování na Zlínsku a v Jihomoravském kraji. Práce: - výmalba pokojů, bytu, kanceláří. - nástřik radiátorů.

Stavební a zednické práce. Stavba rodinných domů. Rekonstrukce: - bytů - rodinných domů. Zateplování fasád rodinných a bytových domů polystyrenem, minerální vatou a multiplem. Montáž sádrokartonových vestaveb. Termatexové podhledy.

Výroba: -sanitární program pro handicapované: -madla k WC, vaně, umyvadlům a do sprchy. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vrata, brány -protipožární dveře, okna -ocelové konstrukce -schodiště, zábradlí. Výroba, ostření, broušení: -vrtací, frézovací nástroje -kovové součásti. Svářečské práce. Reference: - ...

Práce: -truhlářské, truhlářství -strolářské, stolářství.

Pan Alfréd Popek se specializuje na zhotovení strojních omítek, stříkané fasády a dále lepené izolace, rekonstrukce bytových jader. Pro vnější i vnitřní strojní omítky používáme kvalitní materiály Profi am Bau CM (ProfiBaustoffe), omítání stěn a stropů je rychlé a výsledný povrch je hladký a rovný. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, ...

Geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodézie.

Zámečnictví. Zakázková zámečnická výroba: -atypické zámečnické konstrukce pro interiéry i exteriéry -ocelové schodiště - rovné, točité -ocelové zábradlí schodišťové i balkonové -nerezové zábradlí -ocelová okna i celé prosklené stěny -dveře, vrata v kombinaci ocel, dřevo.