Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Projekty elektroinstalací. Montáže elektroinstalací v průmyslových i občanských stavbách. Výroba rozvaděčů NN a MaR. Výroba monitorovacích panelů pro zdravotnictví. Hromosvody. Revize elektro. Montáže a opravy technologických zařízení. Počítačové sítě.

Montáž, opravy, revize: - elektrické zařízení - EZS - MaR - automatizace.

Dokončovací stavební práce. Pokládka PVC a koberců.

Tesařství, výroba: - dřevostavby - pergoly, altány. Ubytování v hájence. Služby: - hypotéky - půjčky - pojištění.

Zámečnické práce na zakázku: - branky - dvoukřídlové brány - plotové pole - zábradlí z oceli - mříže do oken - samonosné posuvné brány.

Truhlářství. Montáž: - eurookna - kaslíková okna do historických budov.

Sklenářství: - řezání skla, broušení, zasklívaní oken a výloh i izolačním dvojsklem - veškeré sklenářské práce - broušení a vrtání nábytkových skel a zrcadel - rámování a paspartování obrazů a zrcadel - lepení akvárií a vitrín - fazety - velký výběr obrazových lišt a paspart - krátké dodací lhůty.

Klempířství. Klempířské práce. Pokrývačské práce: - střechy, střešní krytiny.

Dodávka a montáž: - sádrokartonové systémy - minerální a akustické stropní podhledy - osvětlení.

Montované nízkoenergetické, pasivní dřevostavby rámovým systémem z KVH řeziva přímo na staveništi. Zatepleni - ovčí vlnou, foukanou celulózou, minerální vlnou. Montáž: - střešní okna - vazníkové konstrukce. Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské. Střechy na klíč, rekonstrukce střech.

Výroba, dodávky: - střechy na klíč - střešní krytiny BRAMAC, TONDACH, CREATON - okapové systémy BRAMAC, SAG, LINDAB - klempířské konstrukce - příslušenství pro střechy - spojovací materiál.

Montáž: - hydroizolace, zateplování plochých střech - všechny druhy střešních krytin pro šikmé střechy - tesařské vázané a vazníkové konstrukce krovů - střešní okna světlíků - zemní izolace. Výroba a montáž: - klempířské prvky - hladké plechové krytiny. Práce: - klempířské, pokrývačské - hydroizolační.

Truhlářství. Zakázková výroba: - bytový nábytek: - postele z masivu, noční stolky - jídelní židle a stoly - zahradní nábytek z umělého bambusu, ratanu - zahradní houpačky.

Výroba, prodej: - speciální technologické kontejnery Práce: - zámečnické - svářečské - kovoobrábění. Montáž, oprava, údržba: - vyhrazená elektrická zařízení.

Řemesla, služby - stavební práce, novostavby - rekonstrukce staveb - rekonstrukce bytových jader - zateplování staveb - zednické práce - obkladačské práce

Řemesla, služby, montáže, servis, opravy - elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektrikářské práce - zámečnické práce

Služby: - obkladačské práce - pokládka obkladů a dlažeb

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Pěstitelské pálení -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba a opravy obuvi, ...

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod Malířství a natěračství Hostinská činnost

Pergoly - zahradní domky - dřevěná pískoviště Výroba - zahradní nábytek Výroba - sauny - infrakabiny

Stavba, montáž, maloobchod, prodej: -krby -kamna -stáložárna kamna JOTUL -krbová kamna a krbové vložky s teplovodním výměníkem -krbová kachlová kamna -krbové vložky -sporáky na tuhá paliva -kotle na tuhá paliva, dřevoplyn a plyn, pelety Služby: -veškerá instalace, dovoz, montáž -montáž topení a podlahového topení -akumulační ...

Provádíme instalatérské práce. Montáže kanalizace, topení, kotlů, solárních systémů pro ohřev vody, tepelných čerpadel. Realizujeme i stále aktuálnější přestavby kotlů na tuhá paliva na automatické kotle s topením na pelety i uhlí.

Kovovýroba. Práce, řemeslo: - úprava, zpracování, stříhání plechu - ohýbání a lisování plechu - svařování, bodování, řezání - soustružení - frézování - vrtání - kovoobrábění, obrábění kovu. Drobné zámečnické práce (zámečník). Svářečské práce. Obráběčské práce.

Prodejna pro nábytkáře, stolaře a domácí kutily. Výroba - kvalitní kuchyňské linky, obývací pokoje a ložnice, dětské a studentské pokoje, vestavné skříně, vybavení podnikových i osobních kanceláří a vybavení hotelů včetně recepcí, dveře včetně zárubní, schodiště, balkonové zábradlí Alpského typu. Prodej nábytkového kování a LED osvětlení, ...

Revitalizace a zateplování panelových domů. Práce: -zateplení fasády. Fotovoltaika. Realizace, výstavba: -ukázková hala - fotovoltaická střecha z Evalon Solaru Hala je využita jao: -půjčovna lešení -prodejna materiálu pro zateplování budov.