ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce v oboru vodo-topo-plyn: - vodoinstalatérské práce - vodovodní a kanalizační rozvody - topenářské práce - kompletní servis v oblasti vytápění, montáže rozvodů ústředního vytápění, montáže a opravy kotlů, podlahového vytápění, otopných těles - montáže solárních systému - montáže tepelných čerpadel - instalace řízeného větrání a ...

Izolace, izolování: -rozvody: -vodo, topo, plyn, páry -solárních rozvodů. -chladicích rozvodů: -chladících a klimatizačních zařízení, klimatizace -podlahového vytápění a topení. Provádění, realizace, stavba: -vnitřních izolací: -příčky, podkroví, stropy, podhledy. Práce: -instalační: -vodo-topo, vodoinstalační, ...

Projekce, projekční práce v oboru TZB, montáže: -TOPO, topenářské, topenářství: -instalace topení -kotelny -solární kolektory -VODOinstalatérské, vodoinstalační: -vodovodní a kanalizační přípojky -domácí vodárny, čerpadla, ČOV, TUV -PLYNařské, plynoinstalační: -zdravotní technika.

Služby: - klempířské práce - realizace a rekonstrukce plechových střech

Prodej, dodávka, montáže: -VODOinstalace, instalace vody, vodovodního potrubí -TOPO, instalace ústředního a podlahového vytápění -PLYNařské práce, plynoinstalace. Realizace koupelen.

Služby: - podlahářské práce

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářství, instalace topení, vytápění -PLYNařské, plynařství, intstalace plynu. Servis, montáž: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin

Společnost Active Elements s.r.o. z regionu Zlín zajišťuje jednoduché, komfortní a současně úsporné řešení vytápění a chlazení vašeho bydlení. Jde o jedinečnou technologii - podlahové vytápění či stropní chlazení s redistribucí tepla. Ve spojení se systémem dodává tichá, designová tepelná čerpadla - klasická i hybridní. Systém Active ...

Práce: - malířské - natěračské

Kovoobrábění, strojírenské práce. Práce: - kovoobráběcí - soustružnické - frézařské, frézování - broušení, brusičství - svařování - zámečnické

Pronájem montážních plošin. Kácení a prořezy stromů. Poskytujeme technické služby. Přípravné práce pro stavby. Výškové práce.

Elektroinstalace, revize elektro. Zabezpečovací systémy. Informační technologie. Centrální vysavače.

Výroba: - izolačních skel pro dodavatele skleněných fasád, výrobce dřevěných oken a ostatní výrobce izolačních skel - izolační dvojskla, trojskla - speciálního a velkoformátového zasklení - velkoformátová skla - bezrámové zasklení - systém skleněných stěn NOframe4.

Revize, servis: - plynových kotlů - ohřívačů vody. Montáže: - plynových zařízení, kotlů. Práce: -elektromontážní, elektromontáže. Revize, oprava: -elektrická zařízení včetně hromosvodů -elektrospotřebiče (spotřebiče) -elektrické ruční nářadí -elektrická zařízení pracovních strojů.

Podlahářské práce. Pokládka podlahovin: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - laminátové podlahy - PVC podlahy - linoleum - sportovní podlahy. Příprava podkladu.

Stavební práce: -fasády -zateplení -pokrývačské, tesařské, klempířské práce.

Služby: - geometrické plány: - pro rozdělení pozemku - pro vyznačení budovy do katastru nemovitostí - pro zřízení věcného břemene k části pozemku - zaměření polohopisu a výškopisu pozemku - vytyčení stavebního objektu - vytyčení hranice pozemku v terénu - zaměření skutečného provedení stavby .

Instalatérské práce vodo-topo-plyn. Práce, rekonstrukce: -kompletní výměny rozvodů vody a odpadů v panelové výstavbě -výměny otopných těles v panelové výstavbě Vypracování projektové dokumentace autorizovaným projektantem.

Firma Pavel Mrázek - MP stav se zabývá stavební činností, nákladní autodopravou a zemními pracemi. Provádíme výstavbu rodinných domů, zednické a obkladačské práce, terénní úpravy i bourání. Sídlíme v obci Rudimov, okres Zlín. Naše činnost, stavební práce: - výstavba rodinných domů - fasády - obkladačské práce, obklady - zednické práce, ...

Hlavní obory činnosti: -sádrokartony - montáž -realizace interiérů -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -inženýrská činnost ve výstavbě -projekční činnost.

Podlahářské práce: -podlahy, koberce -lepení PVC -olištování -renovace a broušení parket -vyrovnání podkladů Likvidace starého materiálu. Prodej: -koberce, PVC, korek.