ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Činnost: - zemní a výkopové práce - lesní činnost - těžba dřeva - přibližování dřeva - nákladní autodoprava

Stavební firma. Rekonstrukce, opravy a demolice staveb. Výstavba. - pozemní komunikace - vodohospodářské stavby - stavby občanské vybavenosti - průmyslové haly - rodinné domy.

Práce: -tesařské, tesařství -zhotovení a montáž krovů a dřevěných konstrukcí -výroba střech na klíč.

Prodej: -solitérní nábytek, gobelíny, sklo, porcelán, bytové doplňky. Práce: -stolařské, truhlářské, podlahářské. Dřevovýroba, montáže: -nábytek dřevěný - kusový, kancelářský, bytový z materiálu masiv, lamino, dýha -výrobky truhlářské zakázkové - vybavení pro prodejny, restaurace, bary, hotely, penziony

- Kompletní instalatérské práce vodo-topo-plyn - Vodo-topo systémy Giacomini - Tepelná technika Viessmann - Čištění kanalizace - Prodej profi oděvů Snickers

Stavební firma. Výstavba, realizace, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové domy, byty. Vodoinstalatérské práce. Topenářské práce. Elektroinstalační práce.

Stavební firma. Stavba, výstavba: -pozemní stavby, domy na klíč. Práce: -zednické: -obklady, dlažby, fasády -rekonstrukce: -byty a nebytové prostory. Přeprava: -kontejnerů hydraulická ruka -zemní práce.

Elektromontáže, elektroinstalace: - provádění elektromontážních prací v oblasti silnoproudu a slaboproudu - revize elektrických zařízení a spotřebičů - kamerové systémy - datové rozvody - hromosvody a uzemnění - inteligentní elektroistalace -protipožární ucpávky HILTI.

Práce instalatérské: -rozvody vody,topení a podlahového vytápění v plastových technologiích -jednotrubkový systém ústředního vytápění v rodinných domcích (RD**) z PE** plastu za použití německého systému HEIMEIR. Dodávka,montáž: -plynové kotle včetně kompletního zařízení kotelen v celém sortimentu -výrobky VAILLANT,PROGETTO ...

Zámečnická výroba: - vjezdové brány (pojezdové, samonosné, jednokřídlé, dvoukřídlé atd.) - stříšky, přístřešky (nad vchody, garáže, terasy atd.) - pergoly - schodiště (vnitřní i venkovní) - zábradlí Obrábění - soustružení, frézování, vrtání. Svařování: - elektrickým obloukem - v ochranné atmosféře (CO2, Argon) Dělení ...

Služby: -stavební práce -zednické práce -rekonstrukce objektů, bytových jader -omítky, dlažby, obklady, sádrokartony

V naší vzorkové prodejně podlah a dveří nabízíme kvalitní interiérové dveře i širokou nabídku vzorků odolných plovoucích podlah. Specializujeme se na laminátové a vinylové podlahy. Provádíme montáž a servis dveří, podlahářské práce a renovace, včetně souvisejících řemeslných prací. Podlahářství, podlahářské práce, pokládka, prodej ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, technický servis, poradenství: - lepidel, lepidla-lepení a spárování obkladů a dlažeb - sanace betonových konstrukcí - pokládka a sanace potěrů horních vrstev podlah - stavební chemie.

Návrh, prodej, realizace: - elektrické podlahové topení, topné rohože, kabely, termostaty, kompletní topné systémy.

Truhlářství SAMO CZ s.r.o. zajišťuje kompletní sortiment truhlářských a dřevařských služeb. Výroba a realizace včetně 3D vizualizace, dopravy a montáže kuchyní, vestavěných skříní, dveří, podlah a interiérového nábytku.

Strojní zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Výroba: - štípacích nožů, nože na štípání kůže z vysoce jakostních zušlechtěných rakouských a německých ocelí: - pro koželužský průmysl, koželužny - pro obuvnický průmysl. Export, vývoz, prodej: - Evropa, Asie, Jižní a Střední Amerika.

Instalatérské práce: -vodoinstalatérství, topenářství: -rozvody vody, topení či kanalizace -drobné opravy. Dodávky materiálu.

Pobočka. Služby: -celní deklarace. -celní poradenství -celní řízení -intrastat -elektromontážní práce

Malířské a natěračské práce. Malířství, malby, malování Natěračství, nátěry.

Vodoinstalace. Plynoinstalace. Ústřední vytápění. Solární systémy, fotovoltaické systémy. Tepelná čerpadla. Technický dozor stavby. Energetický audit.

Pokrývačství. Rekonstrukce, montáže: -střechy, střešní krytiny. Výroba a montáže: -nové střechy -altány -zahradní domky.

Služby: - tepelné izolace - potrubní rozvody topení, horkovodů, parovodů, výměníkových stanic, kotelen a chladících systémů.

Projekce, projektová činnost, výroba, kovovýroba: -přesné strojírenské výrobky -kusová, malosériová a velkosériová výroba CNC frézováním -plastikářské formy, plastikářských forem: -vstřikovací -vyfukovací -tvarovací -vulkanizační -RIM. Návrhy, projektování: -design výrobků z plastů. Zpracování: ...