ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce, řemeslo, montáž: -elektromontáže NN** (nízké napětí) -elektroinstalace -revize elektrických zařízení -montáž, oprava a údržba vyhrazených elektrických zařízení -domovní elektroinstalace.

Stavba, výstavba, dodávka, montáž: - střechy. Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské (oplechování).

Stavební práce: - bourání - elektroinstalace, elektromontáže - zdění - podlahářské práce - vodoinstalace - topenářské a plynařské práce - rekonstrukce koupelen

Práce: - klempířské - pokrývačské - realizace a rekonstrukce střech.

Oprava, servis: - vstřikovací lisy - roboti, robotů SYTRAMA Služby: - montáž a opravy elektrických a elektronických zařízení - práce na elektrických zařízení do 1000V

Prodej, montáž: - sádrokartonové systémy - minerální podhledy - tepelné izolace - hliníkové podhledy - provětrávané fasády - opláštění budov - slunolamy

Montáže, instalace: -rozvody vody - plast, pozink -ústřední vytápění -plynu -elektřina. Prodej: -plynové kotle. Servis, oprava: -plynové kotle VIADRUS, JUNKERS, VAILLAND, BUDERUS, THERMONA.

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené Výroba, ...

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Projektová činnost ve výstavbě

Provádíme montáže sádrokartonů, půdní vestavby, minerální podhledy, stropy, příčky, kompletní rekonstrukce půdních, bytových a nebytových prostor, zednické práce, zateplování budov.

Technické dozorování staveb investora. Služby: - inženýrská činnost - projektování, stavební projekce. Architektonické poradenství. Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace, rekonstrukce, demolice, údržba: - bytové a průmyslové stavby. Práce: - veškeré stavební práce - zemní práce.

Práce: -geodetické a kartografické práce: -vyhotovení geometrických plánů -vytyčování hranic pozemků -měření a vytyčování staveb všeho druhu -zaměření skutečného provedení stavby -další úředně ověřené geodetické práce. Prodej, servis přístrojů: -geodetické přístroje a vybavení -nivelační přístroje a příslušenství ...

Istalatérské práce. Opravy a montáže: - rozvodů vody a plynu - odpadů - topení. Výměna radiátorů, baterií, kotlů, bojlerů.

Tesařské práce, stavební práce, rekonstrukce Rekonstrukce a oprava -střechy - všechny druhy. Zajištění: -klempířské a pokrývačské práce s dodávkou řeziva a krytiny.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Návrhy, výroba, realizace: -celkové zařízení interiérů -nábytek na zakázku -bytové doplňky -interiérového nábytku z masivu i lamina. -svítidla, koberce. Práce: -stolařské -truhlářské.

Malířství.Natěračství. Práce: -malířské, malování, malby -natěračské, natírání, nátěry.

Kompletní malířské a natěračské práce. Vnitřní i venkovní malby. Nátěry oken, dveří, zárubní, radiátorů, fasád. Malování obrázků - krajiny.

Provádíme: -rozvody průmyslových objektů a výrobních hal -elektroinstalace v domech a bytech -montáž rozváděčů -osvětlení -hromosvody. Realizace: -infratopení -centrální vysavače DUOVAC.

Provádění, práce: -epoxydové nátěry podlah průmyslové podlahy: -sklady, haly, servisy, parkovací garáže -nátěry podlah - vhodné do výrobních a skladových hal, parkovacích garáží, servisů, kotelen, sklepů apod. -bezprašné úpravy betonu, asfaltu: -plastbetony - vhodné na vyrovnání nerovností, opravy výtluků bez nutnosti ...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Zprostředkovatelská činnost. -Zemní a výkopové práce.

Práce: -zámečnické -svařování hliníku, nerezu. Kovovýroba, výroba z nerezu: -mříže, rošty, vrata -stoly, dřezy -zábradlí, madla -schodiště, schody -žebříky -chrliče do bazénu.

Ošetření podlah voskem. Ošetření dřevěných podlah. Ošetření přírodních kamenů. Pokládka podlahových krytin. Čištění koberců a sedaček. Barevné PU nátěry.

Zateplování rodinných a bytových domů, opravy fasád, renovace starších a zašpiněných fasád. Sanace zdiva, ploché střechy. Výměna oken a dveří.