ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Řemesla, služby - výškové práce - nátěry fasád a střech - kácení stromů - čištění okapů - mytí oken - instalace reklam

Projekce - elektroinstalace - elektrická zařízení

Řemesla, služby - zemní, výkopové práce - svahové práce - demolice, bourací práce - inženýrské sítě Služby - nákladní autodoprava

Klempířství. Klempířské práce: - pokládka plechových střešních krytin - odstranění starých okapů a montáž nových okapů - oplechování střech, komínů - montáž venkovních a vnitřních parapetů - lemování a olištování při rekonstrukci fasády - seřizování plastových a hliníkových oken a dveří.

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství, topenářství

Truhlářství, podlahářství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Truhlářství. Výroba: -celodřevněný nábytek - z tvrdého masivního dřeva: -ložnice: -postele, noční stolky -skříně, police, komody -obývací sestavy.

Kontejnery - výroba kontejnerů Avia, Abroll, Man, Daf, Liaz, Iveco - výroba koreb a roštů koreb na Liaz a Škoda 706 - kontejnery za supr ceny. Oprava, servis: - lanových nosičů kontejnerů. Zamečnické práce. Svářečské práce. Karosářské práce. Ohýbání, stříhání plechů.

Práce: - zámečnictví - zámky, klíče, kování, nože - svářečství. Znehodnocení, opravy: - zbraně, armádní výstroj. Otevírání - byty.

Komplexní dodávka a montáž střešních systémů: -klempířské práce: -falcované střechy (titanzinek, měď, hliník, pozink, PVC*, plechy) -pokrývačské práce: -tvrdé krytiny - tašky -šindele -lepenky -tesařské práce: -montáž a rekonstrukce krovů.

Stavební firma. Výstavba, realizace, stavební práce, montáže: -stavby na klíč -monolitické konstrukce -opěrné zdi -zateplování -hydroizolace -obklady, dlažby Provádíme: -průmyslovou výstavbu -komunální a bytovou výstavbu -ekologické stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce staveb.

Pokrývačství, tesařství: - realizace kompletních dodávek střešních plášťů - opravy, údržba, modernizace a rekonstrukce - střešní pláště - tesařské, klempířské, truhlářské konstrukce - konstrukce krytiny tvrdé - povlakové krytiny - izolace tepelné, proti vodě, vlhkosti a plynům - elektromontáže - hromosvody - obloukové střechy - ...

Práce: - podlahářské. Maloobchd, prodej: - podlahy - podlahový materiál.

Elektromontáže silnoproud i slaboproud Revize elektroinstalací, hromosvodů a el.spořebičů Pravidelná údržba el.instalací a havarijní služba Prodej elektroměrů pro odpočtové měření - zástupce PRE

Zádržné systémy proti pádu osob Výškové a stavební práce

Návrhy, realizace: - plochých střech včetně zateplení - foliové a asfaltové hydroizolační systémy - hydroizolace spodních staveb. Klempířské práce, klempířství. Sádrokartony. Půdní vestavby. Plovoucí podlahy. Tepelné izolace : - PVC fólie i lepenky - ploché střechy - balkony - terasy zemní.

Rámování a paspartování - obrazů, tisků plakátů, reprodukcí - zrcadel, grafických listů, olejomaleb, litografií, kalendářů, papyrusů, batiky Paspartování: - textilní, kartonové, muzeální pasparty Prodej vystaveného zboží. Rozvoz zhotovených obrazů. Rámování: - výběr z cca 600 typů dřevěných rámů - hliníkové rámy NIELSEN - vše ...

Autodoprava, doprava, přeprava: -stavebního materiálu -nákladní: -LIAZ s hydraulickou rukou -AVIA s plachtou, valník -P-V3S, autojeřáb, autodomíchávač. Práce: -zemní, výkopové.

Elektromontáže: -silnoproudu -montáže hromosvodů -montáže domácích telefonů -generální opravy -el. instalace v domech, bytech, firmách, nebytových prostorách Revize el. instalace a hromosvodů

Malířství a natěračství. Práce: -malířské, malování, strukturální malby -natěračské, natírání -nátěry fasády.

Rozvody: -ocel, měď, plast Dodávka: -montáž, servis, revize, projekce.

Stavební práce: - protihlukové stěny - pokládka - venkovní dlažba.

Práce: -malířské, malířství: -malby: -byty, kanceláře, haly, nebytové prostory -benátský štuk -natěračské, natěračství: -nátěry: -okna, dveře, zárubně -fasády, střechy -nástřiky - okrasné omítky na zdivo -strukturální omítky. Lokalita: -kraj zlínský, olomoucký, jihomoravský.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - svařence - strojní součásti - ocelové konstrukce - stavební zámečnické prvky