ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské - zednické - okapy, svody, vzduchotechnika, opláštění hal - altánky, pergoly, ploty - komíny, nádstavby RD - tepelné izolace.

Zámečnictví. Práce. -zámečnické. Výroba: -krbové nářadí, příslušenství, koše na dřevo

Návrhy, výroba, prodej, osazení: -kamenné výrobky: -pomníky -obklady. Služby: -sekání písma a jeho další úprava -lepení keramických fotografií -tryskání ozdob, reliéfů a písma do skla a kamene. Oprava, renovace: -sochy -pomníky -náhrobky -hroby. Kamenosochařství. Kamenictví-kameník. Montáž: -náhrobní doplňky.

Klempířství JAVA. Stavební klempířství: -žlaby, okapy -oplechování komínů -svody -parapety -odsávání.

Dodávky staveb, specialisté na dřevěné ploché konstrukce. Prodej materiálů.

Tesařské práce Sádrokartonářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zateplení RD

Výroba: -náhrobky, pomníky -konferenční stolky. Kamenictví. Kamenosochařství.

Výroba a prodej: -vitráže. -do olova i tiffany technikou z barevného skla a fazet -stojacích, nástěnných lamp a lustrů -šperky z barevného a spékaného skla -vánoční ozdoby, dárky. Práce. -opravy poškozených vitráží -osazení do izolačních dvojskel. Dílna: -Zlín-Jaroslavice, Anenská 40 naproti OÚ.

Malířství. Natěračství. Práce. - malířské, malby, malování - natěračské, veškeré nátěry, fasády - lakýrnické

Geodetická kancelář: -geometrické plány -vytyčování hranic a staveb -dokumentace skutečného provedení stavby.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Zednictví: - rekonstrukce bytových jader a koupelen - montáž obkladů a dlažeb - dodávka vybavení koupelen - vnitřní omítkové práce v bytech - drobné stavební práce v bytech - úpravy koupelen pro invalidy.

Stavební činnosti: - zemní práce - pozemní stavitelství - stavby komunikací a zpevněných ploch - technický dozor stavitele - zkoušky těsnosti kanalizace.

Služby: - zámečnické práce - vrata, brány, ploty - interiérové zábradlí - komaxit, zinek.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní tapetovací směsi COLORTAP. Provádění, stříkání: -textilní omítky - tekuté bezešvé tapety, vyrobené na bázi bavlny. Vhodné na omítku, umakart, dřevotřísku, sádrokarton. Prodej: -stříkací pistole na omítky.

Opracování plochého stavebního skla: - broušení - vrtání skla - fazetování - kalení - laminace. Prodej: - plochá stavební skla - izolační dvojskla a trojskla. Výroba - izolační dvojskla a trojskla.

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Práce: - zednické - obkladačské - malířské - tesařské - instalatérské - truhlářské.

Práce: -tesařské, klempířské, pokrývačské. Výstavba, rekonstrukce: -střechy na klíč -půdní vestavby -podkroví. Montáže: -střešní okna -lešení -sadrokartonu -bednění -plovoucí podlahy -solární kolektory.

Kominictví, kominík. Kominické práce: -vložkování komínů pro plynná, tuhá a kapalná paliva atestovanými materiály z nerezu a hliníku -čištění komínů a spotřebičů -připojování spotřebičů paliv na komínové systémy -technické a revizní zprávy -kolaudace pro stavební řízení. Generální rekonstrukce, opravy: -komíny, komínové cesty a ...

Dodávka, montáž - vodoinstalace, vytápění

Kovovýroba. Zámečnická výroba: - obrábění - soustružení - svařování. Výroba: - mechanických zdvihadel - oplocení a výbava sportovních a dětských hřišť - obežné skladové regály. Stavební práce: - ocelové konstrukce - přístřešky - vrata, brány - stavební piloty

Komplexní servis v oblasti izolačních fólií: -spodní izolace základů -solární fotovoltaická fólie -zahradní jezírka, jezera, vodní nádrže.

Velkoprofilové protlaky - horizontální velkoprofilové vrty - protlaky menších profilů - zemní práce

Provádíme zednické a obkladačské práce, pokládku zámkové dlažby, rekonstrukce, zhotovení fasád a omítek, zateplování fasád, bourací práce, ploty.

Nátěry - fasády - okna Malby - interiéry Tapetování