ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: -geodetické, zeměmeřičské. -geometrické plány staveb, dělení pozemků, vytýčování hranic, mapové podklady

Práce: -komplexní stavební práce na klíč: -rekonstrukce bytového jádra -rekonstrukce koupelny -zednické práce -obkladačské, obkladačství, obklady, dlažby -montáže sádrokartonových desek a podhledů.

Služby: - výroba laviček - zámečnictví - výroba pískovišť, pískoviště

Práce: -domovní instalace, instalatérské, instalační: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topenářství, topení, TOPO. Montáž, oprava, servis, revize: -plynová zařízení.

Dřevovýroba, truhlářství: kuchyně, vestavěné skříně, interiérové dveře -koupelnový nábytek. Dodávka: -včetně sanitární keramiky -JIKA -ROCA.

Elektromontáže, elektroinstalace: -silnoproud -slaboproud Práce: -instalatérské -topenářské -vduchotechnika a chlazení -stavební a inženýrská činnost -projektování, projekce -montáž měřidel.

Návrhy, realizace: -interiéry. Zakázková výroba: -nábytek na míru: -bytový, kancelářský, školní, kuchyně -vestavěné skříně.

Držitel prohlášení o shodě dle zákona. Stolařství,stolárna,truhlářství. Bezplatné zaměření,dřevovýroba,prodej, dodávka,montáž,předání díla: -dřevěná EUROOKNA /EUROOKEN,EUROOKNO/ všech druhů a rozměrů -vchodové dveře,dveří EURO: -s dvojím těsněním -s bezpečnostními prvky -rovný a atypický tvar -130 modelů -balkonové dveře ...

Výroba: -ocelových konstrukcí -jeřábových drah -ocelových hal včetně opláštění -zámečnických a kovářských výrobků -polotovarů pro kovářskou výrobu -klempířské práce -zajištění výkresových dokumentací k uvedeným činnostem.

Stavební firma: -průmyslové,občanské,bytové stavby. Práce: -komplexní stavební práce -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -potraviny -stavebniny. Prodejna: -Smíšené zboží Lipina 77,76601 ...

Stavební práce: -stavby rodinných domů, průmyslových objektů -opravy a rekonstrukce, domů, bytových jader -zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb. Autodoprava: -vnitrostátní MAN do 3, 5t.

Revize, správa a databáze revidovaných: -elektrických zařízení. Projektování: -elektroinstalace -měření a regulace.

Práce: - pokrývačské. Maloobchod, prodej: - střešní krytina BRAMAC - žlaby, svody. Montáž: - dřevěná a plastová okna. Výroba, prodej: - dřevařské výrobky - krovy, řezivo, desky - dřevěné uhlí.

Práce, projekty, montáže, revize: -hromosvody. Hromosvodový materiál: -pozinkovaná ocel - FeZn -měděné prvky - Cu -hlinikové a nerezové slitiny. Výškové mytí oken.

Stolařství, truhlařství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytek (nábytku) z masivu, dýhy, lamina: -ložnice, kuchyně, obývací stěny, skříně, dětské a studentské pokoje, lavice, stoly, židle -schody, schodiště -zábradlí -atd.

Práce, montáž: -elektroinstalace.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Práce, montáž: - plastové izolace staveb - fóliové povlakové krytiny - renovace fóliových povlakových krytin - fóliové povlakové izolace.

Kominictví. Práce: -kominické.

Provádění zateplování rodinných domů, chat a garáží. Nabídka rekonstrukcí interiérů a koupelen či pokládání zámkových dlažeb.

Nabídka vodoinstalatérských a topenářských prací včetně dodávky materiálu.

Provádím obklady a sádrokartonářské práce.

Sklenářství. Práce: - sklenářské.